PN, výpověď a ID

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
352
15.5.19 22:11

Ja si teda nejsem úplně jistá, ale myslím, že pokud dáš výpověď, nemá nikdo důvod mu cokoliv říkat (jako tvému zaměstnavateli by mu přišlo vyrozumění, ale pokud tvůj zaměstnavatel už v té době nebude, nejspíš mu nikdo nic nepošle). Jinak evidenční list nepotřebuješ, tak nemusíš čekat, až ho dostaneš.. Na OSSZ ti dají dotazník, kde vyplníš všechny zaměstnavatele. To jim stačí, v počítači to stejně mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
639
16.5.19 07:53

@Mišule86 to neni pravda. S tim eldp. Ossz zada pri zadosti o jakykoli duchod zamestnavatele o eldp a dobu pojisteni. Je jedinou cestou, aby to zam mevedel, ze pani da vypoved, to se dava eldp ke konvi pracovniho pomeru a je i odhlaska na ossz, takze je evidentni jak dlouho dotycny pracoval a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
16.5.19 08:30

@Katche A co @Mišule86 pise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.5.19 08:48

@Katche ja jsem psala, že to tam nemusí dodávat ona. Což pravda je :palec: Manžel si žádal před čtrnácti dny, tak snad jsem to ještě nezapomněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
16.5.19 09:03

Asi jsem to blbě pochopila, omlouvám se, Že nepotřebuje ELDP - potřebuje. Ne ho mít fyzicky v ruce, ale aby ho tam zam-tel poslal. A ten ho posílá buď ke konci roku, resp do konce dubna nebo ke konci pracovního poměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat