Pneumokok - občanské sdružení Nahlas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
28.2.13 13:00

Můj syn v roce a půl onemocněl pneumokokem, měl na mále ale dostali ho stoho a naštěstí žádné následky nemá. UrČITĚ OČKOVAT maminky, byla to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.2.13 13:26

Popravdě já bych nehlídala, ani kdybych měla dítě proti pneumokokům očkované. Jak víte, že je to zrovna ten jeden z mála kmenů, proti kterému se očkuje?

Zakladatelko, asi bych to udělala tak, jak tu někdo radil - ověřila si telefonicky, jestli mi kamarádka mluví pravdu. Zdraví svého dítěte bych stavěla nad kamarádství všeho druhu, i kamarádek v zoufalé situaci, nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.3.13 08:12
@kaštinka píše:
Nám a nejen nám pomohla detoxikace joalis preparáty. Více o vsem co se stalo a deje nyni na webu http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
Díky mé mámě vím, ze MUDr. Jonáš ma nové také preparát na detoxikaci, který pomáhá právě dětem s epilepsií. Držím palce. :*

To jsme už právě vyzkoušeli, ale dcerce to bohužel vůbec nepomohlo :,(

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 08:14
@Mar__tanka1983 píše:
@Jančakecalka myslím, že tazatelka se neptala na reakce na očkování ;)Jinak anonymko…popravdě? nepohlídala bych…je to sice smutný, ale já bych se bála, takhle ihned po nemoci, těsně po propuštění z nemocnice, bůh ví, co si odtamtud ještě přinesli…
s ročním dítkem bych si to nelajzla, možná týden po propuštění, po dvou týdnech už téměř jistě, ale takhle brzy ne :think:

Já vím, že se neptala na reakce na očkování, ale jen jsem chtěla zmínit, že v našem případě to byla obrovská chyba, to je vše, každý, at se rozhodně, jak chce. ;)

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 08:25
@Jančakecalka píše:
To jsme už právě vyzkoušeli, ale dcerce to bohužel vůbec nepomohlo :,(

A byli jste u joalis poradce, holčičku proměřil?
Naši dceři to zabírá supr, jsme z toho úplně vedle, už jsme i počítali s diagnozou, ale vypadá to, ze ani nebude :dance: Detoxikuje se stále od 17.10. 2012.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 18:12
@kaštinka píše:
A byli jste u joalis poradce, holčičku proměřil?
Naši dceři to zabírá supr, jsme z toho úplně vedle, už jsme i počítali s diagnozou, ale vypadá to, ze ani nebude :dance: Detoxikuje se stále od 17.10. 2012.

Ano, byli a proměřil, ale fakt bez výsledku, tak nevim, v čem je tedy chyba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 18:14

Jak dlouho užívala kapicky?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 18:16
@kaštinka píše:
Jak dlouho užívala kapicky?

Přes půl roku.

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 18:23

Hmmmm, tak to docela dlouho. To je fakt skoda, ze se zdravotni stav ani trochu nezlepšil. :|

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 18:25

My nyní chodime ke druhému poradci. První velmi pomohl, ale pak uz říkal, ze neni co detoxikovat a to se mi nezdálo, tak se nyní chodí k jiné.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 18:26
@kaštinka píše:
Hmmmm, tak to docela dlouho. To je fakt skoda, ze se zdravotni stav ani trochu nezlepšil. :|

No, zlepšil, ale jenom cca na měsíc, asi jak to tělo na ty kapky zareagovalo, ale pak se to vrátilo a bylo to jak bylo, ale ted už to má horší. Už mi příde doslova jak pokusný králík :,(

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 18:28

Bobišek. U nás zlepšení se projevilo hned po prvním podání( detoxikujeme všichni ).

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 18:30
@kaštinka píše:
My nyní chodime ke druhému poradci. První velmi pomohl, ale pak uz říkal, ze neni co detoxikovat a to se mi nezdálo, tak se nyní chodí k jiné.

Jenže, já už se bojim, aby se jí to zase pak třeba znova nezhoršilo, jako minule.Je to těžký se rozhodnout, bojim se, aby jí to celé zase nerozházelo a pak aby neměla zase záchvaty třeba třikrát denně, jako tehdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
1.3.13 18:51
@Jančakecalka píše:
Jenže, já už se bojim, aby se jí to zase pak třeba znova nezhoršilo, jako minule.Je to těžký se rozhodnout, bojim se, aby jí to celé zase nerozházelo a pak aby neměla zase záchvaty třeba třikrát denně, jako tehdy :nevim:

Je to těžké. Je mi z toho smutno u srdce. At se vám podaří BRZY najít vhodný léčebný směr. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.3.13 19:18
@kaštinka píše:
Je to těžké. Je mi z toho smutno u srdce. At se vám podaří BRZY najít vhodný léčebný směr. :hug:

DěKUJU, já v to taky doufám, ale moc nadějí si už nedávám :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek