Po 2.hexe nekaká

573
25.8.13 21:21

Po 2.hexe nekaká

Chci se zeptat zda někdo měl taky takový problém. Od 15.srpna jsme začali s příkrmy - malá je plně kojená. Začali jsme s mrkvičkou pak mrkev a brambor a žádný problém. Nyní jsme začali asi 7den cuekta a brambor a 8.den jsme šli na očkování. Malá neměla žádnou reakci jen trošku odpoledne protivnější jenže druhý den mi nekakala, po třech dnech jsem to nevydržela a pomohla jsem ji rourkou a dnes znovu a toho bylo…Normálně kakala dost často a bez problémů a teď toto. Říkám si, že by to bylo s příkrmů ale když neměla 6 dní problém až najednou po očkování. Stalo se to také někomu z vás že po očkování mělo mimi zácpu? Malé bude za pár dní šest měsíců.
Přemýšlela jsem zda na pár dní nepřestat se zeleninou, ale malá se na to tolik těší a moc jí to šmakuje, zatím sní jen pár lžiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3648
25.8.13 21:53

Tak u nas ockovani druhou hexou probehlo minule utery a o vikendu mela zacpu az u toho plakala. Ale nekolikrat za den byl aspon zajeci bobek. V nedeli jsem uvarila odvar z ovesnych vlocek a v pondeli uz to bylo ok. Ale u nas ji zacpala asi ryzova kase s bananem. Vynechala bych mrkev a davala cuketu a dyni. je jsem ji zelenimu redila jeste tim odvarem misto vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.8.13 22:29

U nás byl po 2. hexe průjem. Bůhužel pak s krví, ale nakonec se po všech možných vyšetřeních ukázalo, že si malá odřela prdítko. Dostala Hylak na srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Claire19801980
9.10.13 16:56

Abhoj holky, tak ted jste me docela vydesily.mala dostala pred tremi tydny prvni hexa a prevenar naraz.paty den po ockovani unava a spavost, to trvalo asi tyden.do pateho dne po ockovani broukala a pak jak kdyz utne prestala a to trva do dnes.14dni po ockovani se najednou nemuze vykakat, trva ji tak ctyri dny nez se vykaka a to ji davam kminovy cipek.to uz jsem ale s ockpvanim neappojovala. pediatricka i manzel si mysli ze jsem, blazen, silena matka co hodne cte, ale ja mam strach a nevim co mam delat

• Citovat
  • Upravit
Bubiii
9.10.13 19:28

Vyhledala bych kvalitního joalis poradce a kapla detoxikacni kapicky po vakcinaci-Deimun Activ, MindDren, Mezeg, nekdy Antimetal… Doplnila všechny minerály a stopove prvky koupelemi, dělala reflexní masaž (více v knize Jiřího janči Zdravi dítěte a alternativní medicína). Očkováni muže nadělat takovou paseku, muže dojít i k zastavení vývoje. Můžou pomoci i preparáty paní Podhorné. Mám a nimi také dobrou zkušenost.
Ať je brzy dobře. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Clair19801980
9.10.13 22:12

Bubiii, diky moc. No ja jednu poradkyni uz kontaktovala, kapicky mam (deimun activ a MindDren).
Pak mi to nedalo a brouzdala jsem na strankach Joalisu a napsala jeste tam, co doporucuji. odepsal mi primo pan Jonas a ten doporucil tri detske olejicky Baby neco. tak jsem byla trosku zmatena a chtela vedet neci nazor, kdo ma s Joalisem zkusenosti.
Jeste mi porad jakymi koupelemi doplnit vsechny mineraly a stopove prvky?
Knizku si koupim.

• Citovat
  • Upravit
573
9.10.13 23:51

Tak já moc neporadím jen příště než půjdete očkovat tak je lepší se prvně předem informovat a něco si o očkování pročíst než pak pozdě plakat. Protože píchnutí hexy a prevenaru najednou je dost velká soda pro tak malé miminko, kdyby jste píchali zvlášť mohla sis ušetřit plno nervů a miminku imunitu.
Jinak my jsme byli na dalším očkování a malá opět 10dní zácpu a pořád to není ono, takže očkování ovlivňuje vícero věcí i to zažívání. Moje MUDr. mi to vyvrátila, že to není z toho ale stalo se nám to podruhé vždy jen po očkování jinak kaká hezky a v pohodě. Nejraději bych neočkovala vůbec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bubiii
10.10.13 06:19
@Clair19801980 píše:
Bubiii, diky moc. No ja jednu poradkyni uz kontaktovala, kapicky mam (deimun activ a MindDren).
Pak mi to nedalo a brouzdala jsem na strankach Joalisu a napsala jeste tam, co doporucuji. odepsal mi primo pan Jonas a ten doporucil tri detske olejicky Baby neco. tak jsem byla trosku zmatena a chtela vedet neci nazor, kdo ma s Joalisem zkusenosti.
Jeste mi porad jakymi koupelemi doplnit vsechny mineraly a stopove prvky?
Knizku si koupim.

Olejicky neznám, ale pokud je doporučil sám Jonáš, tak budou na vas problem dobré. Koupele: v knize se píse, ze děti i ty nejmenší nejlépe přijímají a vylučují kůží (vse je v knize popsané), proto můžeme lepe z tela odvést, co ho trápí (děti mají slabší ledviny a játra) a dodat, co se spotřebovalo po vakcinaci. Hlavne: hořčík, zinek, jod a železo. Samozřejmě i další prvky. Existuje jančova bylinná směs, udělá se Vyluh nebo odvar a miminko se ve vode s tímto koupe, cca do 5 min. nejlépe 3×denne. Muže se udělat i bylinny obklad na hrudnicek, tkanina namocena ve vyluhu.
My máme s joalisem výborné zkušenosti. Sepsala jsem vse na web, co pomohlo a co už moc ne, ale musi odkaz sem dat někdo jiný. V neocko diskuzi zadek hledání v tematu můj Nick a heslo vakcinacnidetoxikace. Nebo snad Ti odkaz @alifie nebo někdo jiný napíše přímo.
Pokud dítě kojis, můžeš mu předat přes MM více cecka: dávám 3-4 odmerky do čerstvé šťávy z ovoce nebo zeleniny 3×-4× denne.
Držím palce, at je mala brzy v pohodě. Trvej na zapsání do karty. Nahlášení na sukl. Mozek a trávicí soustava jsou v těsném spojeni, jen doktoři v ČR to povazuji za výmysl. A tak to dopadá, jak to dopadá.
Určitě se můžeš poradit take s paní podhornou (gemmoterapie), jeji kapicky Naděje velmi pomohly a pomáhají.

• Citovat
  • Upravit
17221
10.10.13 10:57
@Bubiii píše:My máme s joalisem výborné zkušenosti. Sepsala jsem vse na web, co pomohlo a co už moc ne, ale musi odkaz sem dat někdo jiný.

http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/detoxikace/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Clair19801980
11.10.13 21:09

Holky, diky moc za rady.
Mindren a DeimunActiv jsme uz zacali kapat, tak doufam, ze nam to taky pomuze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...