Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci se zeptat zda někdo měl taky takový problém. Od 15.srpna jsme začali s příkrmy - malá je plně kojená. Začali jsme s mrkvičkou pak mrkev a brambor a žádný problém. Nyní jsme začali asi 7den cuekta a brambor a 8.den jsme šli na očkování. Malá neměla žádnou reakci jen trošku odpoledne protivnější jenže druhý den mi nekakala, po třech dnech jsem to nevydržela a pomohla jsem ji rourkou a dnes znovu a toho bylo…Normálně kakala dost často a bez problémů a teď toto. Říkám si, že by to bylo s příkrmů ale když neměla 6 dní problém až najednou po očkování. Stalo se to také někomu z vás že po očkování mělo mimi zácpu? Malé bude za pár dní šest měsíců.
Přemýšlela jsem zda na pár dní nepřestat se zeleninou, ale malá se na to tolik těší a moc jí to šmakuje, zatím sní jen pár lžiček.
Tak u nas ockovani druhou hexou probehlo minule utery a o vikendu mela zacpu az u toho plakala. Ale nekolikrat za den byl aspon zajeci bobek. V nedeli jsem uvarila odvar z ovesnych vlocek a v pondeli uz to bylo ok. Ale u nas ji zacpala asi ryzova kase s bananem. Vynechala bych mrkev a davala cuketu a dyni. je jsem ji zelenimu redila jeste tim odvarem misto vody.
U nás byl po 2. hexe průjem. Bůhužel pak s krví, ale nakonec se po všech možných vyšetřeních ukázalo, že si malá odřela prdítko. Dostala Hylak na srovnání.
Abhoj holky, tak ted jste me docela vydesily.mala dostala pred tremi tydny prvni hexa a prevenar naraz.paty den po ockovani unava a spavost, to trvalo asi tyden.do pateho dne po ockovani broukala a pak jak kdyz utne prestala a to trva do dnes.14dni po ockovani se najednou nemuze vykakat, trva ji tak ctyri dny nez se vykaka a to ji davam kminovy cipek.to uz jsem ale s ockpvanim neappojovala. pediatricka i manzel si mysli ze jsem, blazen, silena matka co hodne cte, ale ja mam strach a nevim co mam delat
Vyhledala bych kvalitního joalis poradce a kapla detoxikacni kapicky po vakcinaci-Deimun Activ, MindDren, Mezeg, nekdy Antimetal… Doplnila všechny minerály a stopove prvky koupelemi, dělala reflexní masaž (více v knize Jiřího janči Zdravi dítěte a alternativní medicína). Očkováni muže nadělat takovou paseku, muže dojít i k zastavení vývoje. Můžou pomoci i preparáty paní Podhorné. Mám a nimi také dobrou zkušenost.
Ať je brzy dobře. ![]()
Bubiii, diky moc. No ja jednu poradkyni uz kontaktovala, kapicky mam (deimun activ a MindDren).
Pak mi to nedalo a brouzdala jsem na strankach Joalisu a napsala jeste tam, co doporucuji. odepsal mi primo pan Jonas a ten doporucil tri detske olejicky Baby neco. tak jsem byla trosku zmatena a chtela vedet neci nazor, kdo ma s Joalisem zkusenosti.
Jeste mi porad jakymi koupelemi doplnit vsechny mineraly a stopove prvky?
Knizku si koupim.
Tak já moc neporadím jen příště než půjdete očkovat tak je lepší se prvně předem informovat a něco si o očkování pročíst než pak pozdě plakat. Protože píchnutí hexy a prevenaru najednou je dost velká soda pro tak malé miminko, kdyby jste píchali zvlášť mohla sis ušetřit plno nervů a miminku imunitu.
Jinak my jsme byli na dalším očkování a malá opět 10dní zácpu a pořád to není ono, takže očkování ovlivňuje vícero věcí i to zažívání. Moje MUDr. mi to vyvrátila, že to není z toho ale stalo se nám to podruhé vždy jen po očkování jinak kaká hezky a v pohodě. Nejraději bych neočkovala vůbec ![]()
@Clair19801980 píše:
Bubiii, diky moc. No ja jednu poradkyni uz kontaktovala, kapicky mam (deimun activ a MindDren).
Pak mi to nedalo a brouzdala jsem na strankach Joalisu a napsala jeste tam, co doporucuji. odepsal mi primo pan Jonas a ten doporucil tri detske olejicky Baby neco. tak jsem byla trosku zmatena a chtela vedet neci nazor, kdo ma s Joalisem zkusenosti.
Jeste mi porad jakymi koupelemi doplnit vsechny mineraly a stopove prvky?
Knizku si koupim.
Olejicky neznám, ale pokud je doporučil sám Jonáš, tak budou na vas problem dobré. Koupele: v knize se píse, ze děti i ty nejmenší nejlépe přijímají a vylučují kůží (vse je v knize popsané), proto můžeme lepe z tela odvést, co ho trápí (děti mají slabší ledviny a játra) a dodat, co se spotřebovalo po vakcinaci. Hlavne: hořčík, zinek, jod a železo. Samozřejmě i další prvky. Existuje jančova bylinná směs, udělá se Vyluh nebo odvar a miminko se ve vode s tímto koupe, cca do 5 min. nejlépe 3×denne. Muže se udělat i bylinny obklad na hrudnicek, tkanina namocena ve vyluhu.
My máme s joalisem výborné zkušenosti. Sepsala jsem vse na web, co pomohlo a co už moc ne, ale musi odkaz sem dat někdo jiný. V neocko diskuzi zadek hledání v tematu můj Nick a heslo vakcinacnidetoxikace. Nebo snad Ti odkaz @alifie nebo někdo jiný napíše přímo.
Pokud dítě kojis, můžeš mu předat přes MM více cecka: dávám 3-4 odmerky do čerstvé šťávy z ovoce nebo zeleniny 3×-4× denne.
Držím palce, at je mala brzy v pohodě. Trvej na zapsání do karty. Nahlášení na sukl. Mozek a trávicí soustava jsou v těsném spojeni, jen doktoři v ČR to povazuji za výmysl. A tak to dopadá, jak to dopadá.
Určitě se můžeš poradit take s paní podhornou (gemmoterapie), jeji kapicky Naděje velmi pomohly a pomáhají.
@Bubiii píše:My máme s joalisem výborné zkušenosti. Sepsala jsem vse na web, co pomohlo a co už moc ne, ale musi odkaz sem dat někdo jiný.
Holky, diky moc za rady.
Mindren a DeimunActiv jsme uz zacali kapat, tak doufam, ze nam to taky pomuze