Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne delaj hitru gdyš budeš v cizině tak tam buďeš stejná ovce…
![]()
@demireva píše:
Ne delaj hitru gdyš budeš v cizině tak tam buďeš stejná ovce…![]()
Jak dlouho jsi v Čechách?
Jó sem cizinka ale mluvím dost dobří zabito malo poznal gdo á mluvim bulharský 4eski ruský rumunské polsky ungarski slovenski aj trošku ukrajinský tak bůh chtěla vidět jk bito dopadlo s tov hitruv pani pisatelkuv.
Díky noc za radu ná zítra mám objednání v gin. Tak uvidím inak mám vše v poznatků aj partner. ![]()
@demireva píše:
Díky noc za radu ná zítra mám objednání v gin. Tak uvidím inak mám vše v poznatků aj partner.
Tak uvidíš, co ti zítra gyn. řekne. Jak dlouho se snažíš otěhotnět?
@demireva píše:
Díky noc za radu ná zítra mám objednání v gin. Tak uvidím inak mám vše v poznatků aj partner.
Držím palce a dej vědět jak to dopadlo ![]()
@Elilen píše:Řekla bych, že je to jedno. Koukni, jak tady mnohdy píšou rodilé Češky, a to mají výhodu mateřského jazyka. Paní má i bulharsky znějící nick a stejně dostane čočku. Ubohý…
Jak dlouho jsi v Čechách?
@Sandra752 píše: Říká se, že čeština je hodně těžká…různě se zkloňuje…jsem Polka a pro mě to bylo něco nepředstavitelně těžkého..
Trošku OT, ale mě zas přišlo neuvěřitelně těžký skloňování některých polských slov, dodnes to moc neumím a to jsem se polsky učila tři roky ![]()
Ahojky…je tu nejaka tehotna maminka po 40-ítce? Me je 42 let a jsem zatim na zacatku těhotenství, ale doufam že vse dobre dopadne. Tak se přidejte jestli tu nektera jste, budu rada. ![]()
@marcik138 píše:
Ahojky…je tu nejaka tehotna maminka po 40-ítce? Me je 42 let a jsem zatim na zacatku těhotenství, ale doufam že vse dobre dopadne. Tak se přidejte jestli tu nektera jste, budu rada.
Mě je 42 let a mám doma 16 měsíců starou dceru a nyní jsem 30 týden ![]()
Ne delaj hitru gdyš budeš v cizině tak tam buďeš stejná ovce…