Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bára Basiková porodila Theodora ve 46 letech.Pokud gynekoložka říká,že není problém a vy byste mimčo chtěli,tak nevidím problém,aby ste se nepokusili znova.
Jediné,co bych v tomto věku řešila je,zda se na to cítíte fyzicky.Že malé dítko dá zabrat a tobě bude min. 64 let v době,kdy bude dítko maturovat.A když vezmu v úvahu vysokou školu,tak ti bude skoro 70 let,než dostuduje.To jsou otázky zda toto zvládnete.Velkou výhodou je,že manžel je o 10 let mladší.
mně bude brzy 41 a podívej na metřík
Navíc to nešlo přirozeně, takže pomohlo IVF
Ve svém okolí mám hodně „starších“ maminek. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by si někdo klepal na čelo, že jsem blázen. Je pravda, že mi lidi hádají o hodně míň a hodně sportuji. Některé mé vrstevnice zase vypadají hodně sešle. Je to o mentalitě a o tom, jak se na to cítíte vy dva. Teď poslední týdny těhu jsou hodně únavné, ale nemám žádné problémy, můj Dr. je nadšen a spokojen…takže za mě ANO, šla bych do toho
Ahojky,můžu tě pozvat k nám do diskuze"Těhotenství po 40" a myslím,že jsi tam už dnes ráno nakoukla vid?No tak šup,je tam spousta holek po 40tce a snaží se ještě o mimčo-viz já ![]()
Ano,nakoukla,jen jsem zadala nové téma,protože hledám ty co už mímo v tom věku mají nebo čekají ![]()
na nic nečekej,já byla taky v roce 2009 spontánně těhotná,ale zamlklo to v 9tt
od té doby se stále jen snažíme a snažíme…a nic.Proto jsem musela už požádat odborníky o pomoc víš?Doufám,že mi pomůžou.Ted jsem byla na vyšetření krve a 11.února musíme s manžou na spermiogram a já na gynek. vyšetření a ultrzvuk,pak se uvidí ![]()
Vím,jen jsem nenašla uplně co jsem chtěla(pouze jeden případ,který mi udělal radost
-hledám pouze ty min po 42 a pouze bez pomoci doktorů
,tak proto jsem otevřela nové téma.Jo a mám tam chybu-povedlo se nám minulé léto-3září už bohužel spont.potrat 5.září revize.dnes si jdu koupit Babyplan.Sice by mi to zkomplikovalo život-mám obchůdek,letos musíme přistavět-už i tam máme málo místa,ale jak víme není čas
-čekat se nemůže.
Ivy,nic se neděje,můžeš volit jaké chceš diskuze,jen jsem tě chtěla seznámit s bezva partou snažilek.Moc se od nich dozvíš a hodně pomáhají-psychicky,fakt jsou bezva.Tak se měj a přeju ti mnoho štěstí a brzké těhulení
![]()
Změna fota
Jojo,já vím-koukám tam také
,mám to ve sledovaných.
Příspěvek upraven 19.01.11 v 13:35
Ivy5 píše:
Jojo,já vím-koukám tam také,mám to ve sledovaných.Jak si můžu změnit foto u diskusí?
Bude mi 43 v dubnu a 24/27.2 mám termín.Otěhotněla jsem normálně.
Doma mám 3.5 letého syna.Čekám 4té dítě,všechny zatím zdravé,ale podle ultr.i syn bude v pořádku.
no vidíš,a tahle holčinka je taky od nás z partičky
No,nejsme my šikulky??? ![]()
Najdu maminku která porodila po 43 roce věku a více?Mám syna 24 má Downův syndrom-bylo mi 20
.V 33 jsem porodila zcela zdravou dceru-je v páté a má samé 1
.Manžel je o 10let mladší a děti nemá ani po vlastních netoužil,ale v září se povedlo-bohužel v 7t spontální potrat-revize
a zjistili jsme,že jsme se staaašně těšili:-(.Má gynekoložka radí ještě zkusit,že mám vše zcela v pořádku.Je tu někdo komu se povedlo?