Těhotenství po 43. roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
19.1.11 16:43
olienka67 píše:
no vidíš,a tahle holčinka je taky od nás z partičky :palec: No,nejsme my šikulky??? :dance:
:-P přesně ták. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.1.11 16:46
Jasana :palec:
rendys314 píše:
olienka67 píše:
no vidíš,a tahle holčinka je taky od nás z partičky :palec: No,nejsme my šikulky??? :dance:
:-P přesně ták. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
19.1.11 17:35

Skvělé :mrgreen: gratuluji-držím pěsti,aby vše dobře dopadlo a pak sem prosím napiš co a jak bylo.Zda byl poroz přirozenou cestou atd. Děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 17:55

:lol: jasně :palec: už aby to bylo,zatím jsem všechny měla o.k. :-) tak snad to dobře dopadne.Ale už bych do toho nešla. :zed: Mýma náladama a hormonama trpí i děti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
19.1.11 18:10

Takže to vlastně nedoporučuješ? :think: A co třeba tlak apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:03

ale anoo doporučuji,já jsem spíš už mimčo nechtěla,jinak tlak na to,že mám tedka 116kg tak 140/70 tje o.k ke konci.....ež někam dolezu tak mám jazyk jak pes baset. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:06
Ivy5 píše:
Takže to vlastně nedoporučuješ? :think: A co třeba tlak apod.?

mám doma 11 letou dceru a 3.5 letého raubíře miláčka který během chvilky rozhází hračky po bytě 120m2 takže já lezu jak mátoha,přes pupek nevidím a když a něco šlápnu tak se to už neopraví :mrgreen: nebo to taky pěkně bolí tož řádím jak tajfu.Ta 11 letá se nemůže naučit od malička uklízet oblešení,tož každý víkend ravál s hadrama po skříňkách. :-? a ještě do toho ty moje hormony tak tje pak Itálie,nebiju,ale řvu totálně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
19.1.11 19:46

No to já řvu i neťěhotná :lol: Dceři bude 11 a tak0 nerada uklízí :nevim: ,ale nyní ví,že když chce ven musí mít uklizeno,tak to jde-a taky je taktik-nechce,abych řvala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:49
Ivy5 píše:
No to já řvu i neťěhotná :lol: Dceři bude 11 a tak0 nerada uklízí :nevim: ,ale nyní ví,že když chce ven musí mít uklizeno,tak to jde-a taky je taktik-nechce,abych řvala :-D

není malá lvice jak ta moje??Oni ti lvi jsou hrozní bordeláři.Mám tři děti a všichni jsou lvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
20.1.11 02:03

Ne není,je rybka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 09:00

tehotenství po 40

Ahoj ptala jsi se jestli je někdo kdo byl těhotný v pozdějším věku. Je mi 40 let a otěhotněla jsem, věděla jsem, že i moje rodiče se narodily v podobném věku a při malých pochybách matce, jestli už na to vše nejsem stará, mamina mě podpořila a řekla, že její kolegyně porodila v 46 zdravou dceru. Je to sice již spousta let a zdravotnictví nebylo na takové urovni jako dnes, ale přesto bylo vše v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
19.4.11 09:53
Děkuji-a Hortenzie-u té kolegyně v té době šlo nejspíš o přirozené těhotenství?To je :palec:
Hortenzie71 píše:
Ahoj ptala jsi se jestli je někdo kdo byl těhotný v pozdějším věku. Je mi 40 let a otěhotněla jsem, věděla jsem, že i moje rodiče se narodily v podobném věku a při malých pochybách matce, jestli už na to vše nejsem stará, mamina mě podpořila a řekla, že její kolegyně porodila v 46 zdravou dceru. Je to sice již spousta let a zdravotnictví nebylo na takové urovni jako dnes, ale přesto bylo vše v naprostém pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
demireva
1.9.13 20:31

Ahoj holka emi 43 a moc si psem miminko ginikolog mi doporučila nosifol beru us 3 mesic a nic povzivaliste nikdo máte nike zkušenost a comi poradite covi na to dikuj. :|

• Citovat
  • Upravit
demireva
1.9.13 20:34
Ahoj holka emi 43 a moc si psem miminko ginikolog mi doporučila nosifol beru us 3 mesic a nic povzivaliste nikdo máte nike zkušenost a comi poradite covi na to dikuj. :|
@demireva píše:
Ahoj holka emi 43 a moc si psem miminko ginikolog mi doporučila nosifol beru us 3 mesic a nic povzivaliste nikdo máte nike zkušenost a comi poradite covi na to dikuj. :|
  • Citovat
  • Upravit
14090
1.9.13 20:40

To je čeština teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat