Po dobrání antibiotik vysoké teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.5.12 22:01

Po dobrání antibiotik vysoké teploty

Milé maminky, chtěla bych Vás poprosit o radu, či podobnou zkušenost. Mému synovi je 5,5 roku a prakticky od března 2012 jsme permanentně nemocní a již vystřídal 4 atb. Poslední aktuální nemoc byla nazvaná (před 3 týdny)zánět průdušek, z toho se mu zanítili nosní dutiny a vše se přesunulo do oušek a měl oboustrannou otitidu a museli mu píchnout bubínky. Měl nasazená atb Amoksiklav a dobral je v pátek 25.5. a v neděli 27.5. mu vystoupala teplota na 38,PO 39,5 a dnes byl hospitalizovaný v nemocnici. S tím, že má CRP 15 a vysokou sedimentaci. Jenže mi ale doktoři neřekli, proč tu teplotu má. Vyloučili zpětnou otitidu, zápal plic i angínu a řekli mi, že to je viróza. Ale my brali ty ATB až do PA.....Teď má znovu 39 a já jsem už zoufalá. Nemůžeme se dostat z tohoto bludného kruhu nemocí a hlavně nevím, jak svému synovi pomoci. Nějak se mi nechce ale věřit, že je to simplicitní viroza, jak mi říkají a že stačí ho léčit antipyretiky.....Poraďte mi prosím, jestli důvěřovat nemocnici. Zda-li jste neměli podobnou zkušenost s vašimi dětmi a jak jste to řešili. Děkuji Vám moc za příspěvky a rady. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4569
30.5.12 07:28

No mě se zdá divné že má vysokou sedimentaci ale zase nízké crp, já myslela že to mívá souvislost, naše dr teda crp nemá takže bere na kontrolu jen sedimku a ta ukazuje zánět v těle ne? Nemůže mít něco v moči? Kamarádky syn ted měl taky vysoké horečky a našli mu něco v moči. Jinak nám se už stalo že jsme taky po dobrání atb měli vysoké horečky a opravdu to pak byla jen viroza, ale ono se z toho může vyklubat cokoli i to crp ještě může vylézt. Achjo. Je mi líto že se takhle trápíte, snad když je v nemocnici tak je pod dohledem. Držím palce ať je brzy líp!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.13 09:06

Prosím jak jste dopadli?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak vám to nakonec dopadlo, jak jste psala ohledně vašeho chlapečka. Jak po antibioticích dostal opět horečku atd. Mám 9měsíčního syna, 2× jsme byli za sebou hospitalizování prvně zápal plic po třech dnech znovu v nemocnici s horečkou a zvýšenými krevními testy ale nepřišli na to co mu bylo. Včera dobral už vkuse třetí antibiotika a už 3 dny má opět horečku. Jsem už z toho na nervy a nevím co dělat. Děkuji vám moc za odpověď. Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí