Po kom spíš bude?

Anonymní
12.6.11 16:22

po kom spíš bude?

,,tatínek´´ mého syna byl hodně vysoký a hubený,je nějaká šance že syn nebude postavově po něm,ale spíš po mně?Znáte nějaký příklad ze svého okolí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3544
12.6.11 16:53

ano je sance
znam spoustu pripadu z okoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.6.11 16:53

To nejspíš ukáže až čas :lol: Přítelův dospělý syn je na svého otce dost podobný a je ještě o hlavu vyšší než přítel. Přitom nikdo z jejich rodiny není tak vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.11 17:30

Ahoj, také znám pár případů kdy jsou děti po prarodičích. Pro mě by bylo ale důležité že je syn zdravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
12.6.11 18:01

Tak u nás u prvního nevím jestli po někom je..jak postavou,tak i obličejem není přímo nikomu podobný..Druhý syn je zase celej můj táta se vším všudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.11 19:32

Můj brácha je třeba celý děda z taťkovy strany - ne příliš vysoký, hubený. Náš taťka je přitom chlap jak hora - poměrně vysoký, statný - po něm mám postavu já, brácha vůbec :roll: :lol:

Podle mě to tak nejde říct, může být po komkoli, ale třeba u Samíka to jde vidět docela od mala, že má konstrukci pevnou po mně (čili po mém taťkovi) a po manželovi bude mít max. tak výšku (MM je hubeňour, na 190 cm má tak 76 kg :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.6.11 12:24

Přidám sem naši zkušenost - děti nemusí být vzhledově podobné nikomu. :mrgreen: Ale povahově jsou to naše kopie. :palec:
Hodně jsou děti po prarodičích. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová