Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,co mají dneska depku jako já ![]()
Co jsem si dnes všimla,je nás víc,tak se přihlašte,vydepkujem se společně ![]()
Vcera to bylo horsi, dneska to celkem jde:D ja bych zalozila klub nasiracich:D obcas…
Hlásím se k vám
, nevím, z čeho máte depku vy, já ze státnic, které mě čekají v pondělí, už prostě nemůžu ![]()
ja se pridavam… vedouci mi vratil bakalarku na predelani a mne uz z toho hrabe
a do toho nam ted nevyslo uz 5. IVF ![]()
Monjie píše:
Vcera to bylo horsi, dneska to celkem jde:D ja bych zalozila klub nasiracich:D obcas…
ahoj
já už mám dlouuuzzze přetrvávající depku, manžel je měsíc a půl pryč a me je už z toho zle
a čímpak je ovlivněná vaše deprese?
no me ceka nejspis serie od pristiho tejdne jeste se uvidi, mam desne protivny dite a tak dale
Monjie píše:
Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:51
Tea 24 píše:
ahoj
já už mám dlouuuzzze přetrvávající depku, manžel je měsíc a půl pryč a me je už z toho zlea čímpak je ovlivněná vaše deprese?
u mě je to tím,že máme doma už druhý den Atomové záchvaty,vzteká se,řve,síla.
Huknu na něj,a pak mě to mrzí.
Tea 24 píše:maltik2008 píše:
a co je to ta depka?![]()
![]()
http://www.mamdepku.cz/…deprese.html tu máš odpověd(tedy pokud to myslíš vážnš
), ale snad my všichni tady, ji máme v lehčí formě
momi33 píše:Tea 24 píše:u mě je to tím,že máme doma už druhý den Atomové záchvaty,vzteká se,řve,síla.
ahoj
já už mám dlouuuzzze přetrvávající depku, manžel je měsíc a půl pryč a me je už z toho zlea čímpak je ovlivněná vaše deprese?
Huknu na něj,a pak mě to mrzí.
chápu tě
a kolik je malýmu?
Dneska zcela vyjímečně je mi dobře, ale depkoidní stavy mám poslední dobou víc než často ![]()
Tea 24 píše:
ahoj
Můj už je pryč dneska přesně 4 měsíce
![]()