Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nanak píše:Bin píše:Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr
můžu se přidat??v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva
jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery
a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka
![]()
no to když jsem byla těhu, tak nám manželovo auto ukradli i s nakoupenou výbavičkou pro dvojčata a týden na to vykradli tohle moje auto…a teď když jsem ho po 5ti letech používání prodala…tak se dozvím tohle…???
jooo.dějou se věci!!!
Zdravim a pridavam se ![]()
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… ![]()
minime píše:
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…
jak je to sakra možné?
![]()
Bin píše:nanak píše:no to když jsem byla těhu, tak nám manželovo auto ukradli i s nakoupenou výbavičkou pro dvojčata a týden na to vykradli tohle moje auto…a teď když jsem ho po 5ti letech používání prodala…tak se dozvím tohle…???Bin píše:Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr
můžu se přidat??v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva
jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery
a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka
![]()
![]()
jooo.dějou se věci!!!
Týý jo fakt seš magnet na průsery
jako ukradený auto i s výbavičkou no to je síla fakt no drž se
snad to nakonec přejde ![]()
minime píše:
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…
drsná depka…to chce ihned napravit!!!! ![]()
minime píše:
Zdravim a pridavam se
já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert:
![]()
nanak píše:Bin píše:Týý jo fakt seš magnet na průserynanak píše:no to když jsem byla těhu, tak nám manželovo auto ukradli i s nakoupenou výbavičkou pro dvojčata a týden na to vykradli tohle moje auto…a teď když jsem ho po 5ti letech používání prodala…tak se dozvím tohle…???Bin píše:Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr
![]()
![]()
jooo.dějou se věci!!!
![]()
jako ukradený auto i s výbavičkou no to je síla fakt no drž se
snad to nakonec přejde
no Ty se drž…myslím, že oproti Tobě je to ještě mini problém ![]()
Tea 24 píše:minime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…![]()
Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve ![]()
nanak píše:minime píše:já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert:
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…![]()
To ziram, ze je nas vic… Chlapi asi dosli nebo co. Teda aspon ty slusny ![]()
minime píše:Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
minime píše:nanak píše:To ziram, ze je nas vic… Chlapi asi dosli nebo co. Teda aspon ty slusnyminime píše:já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert:
Zdravim a pridavam se
chlapi jsou v červené knize, slušný - v černé
minime píše:Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????
![]()
tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru
![]()