Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bin
465
9.6.11 22:52
nanak píše:
Bin píše:
můžu se přidat?? :oops: v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva :cert: jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery :pocitac: a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka :mrgreen: :oops:
Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr

no to když jsem byla těhu, tak nám manželovo auto ukradli i s nakoupenou výbavičkou pro dvojčata a týden na to vykradli tohle moje auto…a teď když jsem ho po 5ti letech používání prodala…tak se dozvím tohle…??? :think: 8-o jooo.dějou se věci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.6.11 22:52

Zdravim a pridavam se :mavam:
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:53

momi - balony, jo? :think: :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 22:54
minime píše:
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… :cert:

jak je to sakra možné? :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:54
sajinda píše:
momi - balony, jo? :think: :think: :think: :nevim:

jooo! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 22:55
Bin píše:
nanak píše:
Bin píše:
můžu se přidat?? :oops: v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva :cert: jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery :pocitac: a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka :mrgreen: :oops:
Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr
no to když jsem byla těhu, tak nám manželovo auto ukradli i s nakoupenou výbavičkou pro dvojčata a týden na to vykradli tohle moje auto…a teď když jsem ho po 5ti letech používání prodala…tak se dozvím tohle…??? :think: 8-o jooo.dějou se věci!!!

Týý jo fakt seš magnet na průsery 8-o 8-o jako ukradený auto i s výbavičkou no to je síla fakt no drž se :hug: snad to nakonec přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 22:57
minime píše:
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… :cert:

drsná depka…to chce ihned napravit!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 22:58
minime píše:

já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
nanak píše:
Bin píše:
nanak píše:
Bin píše:
Týý jo fakt seš magnet na průsery 8-o 8-o jako ukradený auto i s výbavičkou no to je síla fakt no drž se :hug: snad to nakonec přejde :wink:

no Ty se drž…myslím, že oproti Tobě je to ještě mini problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
Tea 24 píše:
minime píše:

Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.6.11 23:00
nanak píše:
minime píše:
já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert: :cert: :cert:

To ziram, ze je nas vic… Chlapi asi dosli nebo co. Teda aspon ty slusny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 23:01
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve :zed:
:-( chjo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 23:02
minime píše:
nanak píše:
minime píše:
já taky NEE nejsi v tom sama neboj a to se už tak půl roku přemlouvám že vlítnu na prvního chlapa co bude mít zájem a … no NIC jako obyvykle vždycky zvítězí ta moje poctivá, stydlivá povaha nebo co nevím:cert: :cert: :cert:
To ziram, ze je nas vic… Chlapi asi dosli nebo co. Teda aspon ty slusny :-(

chlapi jsou v červené knize, slušný - v černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 23:03
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve :zed:

sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou???? :zed: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 23:05

tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru 8-o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová