Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
17.6.11 21:41

dlekp - a ty s ni bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.6.11 21:23

Tak se přihlašuju taky. Dneska jsem se tím ani snad skoro neprokousala. Pomohla sprcha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dlekp
22.6.11 13:44

naštěstí ne,ale byla jsem u ní měsíc a půl po porodu.

• Citovat
  • Upravit
3067
24.6.11 12:04

Ahoj lidi, tak se také hlásím. Ve středu jsem byla jako blázen, nejdřív po ránu jsem se vracela domů pro klíče od máminýho bytu, když jsem vylezla ven, zjistila jsem, že jsem nechala doma na komodě zase klíče od auta. V práci jsem zjistila, že nemám kartu od bankomatu a v peněžence 1 Kč. Tak jsem šla na pokladnu do banky vybrat a musela zaplatit 50,– za výběr. Druhý den jsem zjistila, že jsem kartu měla normálně v dokladech. K večeru jsem jela do máminýho bytu uklízet, a když jsem vyřízená v děvět jela domu, dojela jsem k benzině, že natankuju, zjistila jsem, že jsem v bytě nechala peněženku. Takže jsem se vrátila (kousek), dojela znova k benzině, a tam mi nešel otevřít dekl na autě, abych mohla vzít benzin (musela mi s tím pak pomoci dcera, protože jsem tam skřípla hadičku a na tom se to zaseklo). Tak jsem dojela domů bez benzínu a modlila se, aby mi to nechcíplo. Přišla jsem domů, a zjistila jsem, že jsem v autě nechala nákup, takže zase zpátky do auta pro nákup. Neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.7.11 17:40

Tak dnešní den zase stojí „za to“ teda…

Zjistila jsem, že bůh ví jak dlouho nám kape baterie od sprchy- docela dost:(. Majitel opět neodpovídá. Když mu zavolám, tak mě minuta stojí 13kč, což je zase nereálné pro mě jako samoživitelku.
Děti rozbily skříň na oblečení- dvířka, takže malá neustále vyhazuje věci z ní…
Přítel se mi zas neozval už dlouho…

Finance mě tlačí do zad každý den, jak zaplatím všechno potřebné, jak to navíc, jak budeme dál žít :zed: :zed: :zed: :zed: Nevidím vůbec zlepšení :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová