Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
9.6.11 22:31

lemaz,nekoukáš na Ulici?
Jak ta Simona má za sebou druhé neúspěšné IVF,tak jsem si vzpomněla na tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:32

lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:33
sajinda píše:
lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní. :roll:

Prosím tě,však jsi po porodu,ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:34

momi, to jsem - a za půl roku to budu svádět na co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:34
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Jak ta Simona má za sebou druhé neúspěšné IVF,tak jsem si vzpomněla na tebe…

Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:35
sajinda píše:
lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní. :roll:

Vidíš, ty jseš po porodu, máš na to nárok. Já jsem takhle normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:36
lemaz píše:
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.

právě,jak ona se to rozhodla vzdát,tak jsem si taky říkala,jestli to vzdáš.
Doufám,že ne 8-o
A jestli jsem byla moc osobní,tak se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:36
sajinda píše:
momi, to jsem - a za půl roku to budu svádět na co? :mrgreen:

od září začínají balony :wink:
nenáročné cvičení pro začátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 22:37

Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla :evil: , dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala :cry: , přišlo mi vyúčtování elektriky :pocitac: , na hlavu mi doma padá strop :cert: a v peněžence mám na 10 dní 1200 :roll: navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:38
nanak píše:
Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla :evil: , dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala :cry: , přišlo mi vyúčtování elektriky :pocitac: , na hlavu mi doma padá strop :cert: a v peněžence mám na 10 dní 1200 :roll: navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou :cert:

jaj 8-o
taková apokalypsa 8-o
chudáku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 22:40
lemaz píše:
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.

jo a a pak k tomu stačí slyšet v reklamách „a takhle pěkně začneš den se sleep and play, sleep and play…“ a je vymalováno… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:43
momi33 píše:
lemaz píše:
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?

Peru se s tím, ale ještě jeden pokus zkusíme. A krom toho se chceme registrovat k adopci.

právě,jak ona se to rozhodla vzdát,tak jsem si taky říkala,jestli to vzdáš.
Doufám,že ne 8-o
A jestli jsem byla moc osobní,tak se omlouvám :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 22:43
nanak píše:
Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla :evil: , dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala :cry: , přišlo mi vyúčtování elektriky :pocitac: , na hlavu mi doma padá strop :cert: a v peněžence mám na 10 dní 1200 :roll: navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou :cert:

no potěš 8-o tak to posílám hodně síly… :hug: :andel: kam se hrabe moje blbý, asi kradený auto… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 22:49
Bin píše:
můžu se přidat?? :oops: v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva :cert: jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery :pocitac: a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka :mrgreen: :oops:

Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 22:50
Bin píše:
lemaz píše:
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
jo a a pak k tomu stačí slyšet v reklamách „a takhle pěkně začneš den se sleep and play, sleep and play…“ a je vymalováno… 8-o
lemaz včera jsem ti taky psala do diskuze, i podle toho co čtu dnes,tak jsi opravdu moc a moc, lehce řečeno smutná, a tenhle typ depky je asi dost zákeřný :cert: chtělo by to dovolenou a relax
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová