Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Jak ta Simona má za sebou druhé neúspěšné IVF,tak jsem si vzpomněla na tebe…
lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní. ![]()
sajinda píše:
lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní.
Prosím tě,však jsi po porodu,ne? ![]()
momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.
sajinda píše:
lemaz, ale o 45 kilo????? to je o celýho člověka víc. no nechtěla bych stát vedle ní.
Vidíš, ty jseš po porodu, máš na to nárok. Já jsem takhle normálně.
lemaz píše:momi33 píše:Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.
lemaz,nekoukáš na Ulici?
právě,jak ona se to rozhodla vzdát,tak jsem si taky říkala,jestli to vzdáš.
Doufám,že ne ![]()
A jestli jsem byla moc osobní,tak se omlouvám ![]()
sajinda píše:
momi, to jsem - a za půl roku to budu svádět na co?
od září začínají balony ![]()
nenáročné cvičení pro začátek ![]()
Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla
, dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala
, přišlo mi vyúčtování elektriky
, na hlavu mi doma padá strop
a v peněžence mám na 10 dní 1200
navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou ![]()
nanak píše:
Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla, dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala
navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou
jaj ![]()
taková apokalypsa ![]()
chudáku ![]()
lemaz píše:momi33 píše:Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.
lemaz,nekoukáš na Ulici?
jo a a pak k tomu stačí slyšet v reklamách „a takhle pěkně začneš den se sleep and play, sleep and play…“ a je vymalováno… ![]()
momi33 píše:lemaz píše:právě,jak ona se to rozhodla vzdát,tak jsem si taky říkala,jestli to vzdáš.momi33 píše:
lemaz,nekoukáš na Ulici?
Jak ta Simona má za sebou druhé neúspěšné IVF,tak jsem si vzpomněla na tebe…Peru se s tím, ale ještě jeden pokus zkusíme. A krom toho se chceme registrovat k adopci.
Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.
Doufám,že ne
A jestli jsem byla moc osobní,tak se omlouvám
nanak píše:
Tak se přidávám taky k depkařům a dneska mě to teda vzalo brutálně zase tento týden jsem se rozvedla, dneska jsem se dozvěděla že na školu jsem se nedostala
navíc se nemám po RD kam vrátt do práce a z toho mám hrůzu šílenou
no potěš
tak to posílám hodně síly…
kam se hrabe moje blbý, asi kradený auto… ![]()
Bin píše:
můžu se přidat??v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva
jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery
a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka
![]()
Hm taky to máš docela „výživné“ s tím autem pěkná prekérka já bych se složila ještě mít co dočinění s policiíí brr
Bin píše:lemaz včera jsem ti taky psala do diskuze, i podle toho co čtu dnes,tak jsi opravdu moc a moc, lehce řečeno smutná, a tenhle typ depky je asi dost zákeřnýlemaz píše:jo a a pak k tomu stačí slyšet v reklamách „a takhle pěkně začneš den se sleep and play, sleep and play…“ a je vymalováno…momi33 píše:Nekoukám. Stačí mi to, že otevřu jakýkoliv časopis a tam jsou rady, jak kojit, vychovávat, souložit apd, apd. Už mi to leze na mozek.
lemaz,nekoukáš na Ulici?