Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko ![]()
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přeprat
byla doba kdy mě totálně položila na lopatky
takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE ![]()
asha píše:lemaz píše:Kazdy jiny???asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!podala bych ti vazu… nebo panev. Velkou. Litinovou.
Kasli na to.
Nee, všechny tyhle
![]()
suchar píše:
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přepratbyla doba kdy mě totálně položila na lopatky
takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE
jj,to si pak taky říkám ![]()
lucineeccka píše:
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…
Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
Z nedostatku sexu jistě brzo praskne![]()
Ani ulevit si sám sobě nemůže chudák
promin za dotaz
jak to?on nemá ruce?
lemaz píše:lucineeccka píše:Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…
Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala ![]()
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin denně ![]()
lemaz píše:asha píše:Nee, všechny tyhlelemaz píše:Kazdy jiny???asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!podala bych ti vazu… nebo panev. Velkou. Litinovou.
Kasli na to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty vo.e… to je na pest.
momi33 píše:suchar píše:jj,to si pak taky říkám
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přepratbyla doba kdy mě totálně položila na lopatky
takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE
taky si to rikam, ale ne vzdy to pomaha, mam na depku i papiry, hec ![]()
petitefilete - jaktoze jsi bez manzela a proc tak dlouho? ja zrovna neco podbneho resim… SERE/pardon za slovo, ale melo by byt velikosti hangaru/ me zivot v UK a chci do CR, kdezto ho SERE zivot v CR a chce zustat tady… tak resim jak by to bylo… i kdyz ten sex by chybel hlavne jemu ![]()
momi33 píše:lemaz píše:lucineeccka píše:Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…![]()
![]()
![]()
já myslím,že tam se toho vejde
Hm, ale nepomaha to. Vrati se.
asha píše:lemaz píše:Ty vo.e… to je na pest.asha píše:Nee, všechny tyhlelemaz píše:Kazdy jiny???asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Kasli na to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pochopila bys to jako výsměch? Mě to tak přišlo.
asha píše:momi33 píše:Hm, ale nepomaha to. Vrati se.lemaz píše:lucineeccka píše:Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…![]()
![]()
![]()
jako bumerang ![]()
lemaz píše:asha píše:Pochopila bys to jako výsměch? Mě to tak přišlo.lemaz píše:Ty vo.e… to je na pest.asha píše:Nee, všechny tyhlelemaz píše:Kazdy jiny???asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Kasli na to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vysmech ne…spis jako vymaz mozku.
momi33 píše:lemaz píše:lucineeccka píše:Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
![]()
![]()
prd…je prece cerna dira…tam se vleze veci a lidi
ja uz tam jsem nekolikrat ![]()
momi33 píše:asha píše:jako bumerangmomi33 píše:Hm, ale nepomaha to. Vrati se.lemaz píše:lucineeccka píše:Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
![]()
![]()
A muzes to delat furt dokola.