Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
9.6.11 23:05

takže já to jdu raději zaspat. všem dobrou klidnou noc bez depkoidních stavů :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 23:06
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
Zdravim a pridavam se :mavam:
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… :cert:
jak je to sakra možné? :cert: :-)
Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve :zed:
sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou???? :zed: 8-o

no nevím ale asi u milenek aspon teda můj Ex jo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 23:08
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex… :cert:
Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dve :zed:
sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou???? :zed: 8-o

kam to ten svět spěje :think: mě třeba napadá, proč v přírodě je vždycky víc samečků než sameček a u lidstva naopak, hlavní příčinou deprese u žen je asi absence mužů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 23:12
sajinda píše:
tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru 8-o :cert:

hele na to kašli já mám kozy jako vozy a nikdy jsem neodstříkala čtvrt litru 8-o jako když už jsem se hoódně snažila tak max 100ml a malá byla v pohodě kojená do 10 měsíců kdy se sama odstavila a to jsem ani nemusela nosit prsní vložky bo mi nikdá nic samovolně a ani v noci neteklo takže tím bych nestresovala to spíš tín nervováním stratíš mléko takže klíííd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.6.11 23:12
Tea 24 píše:
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
kam to ten svět spěje :think: mě třeba napadá, proč v přírodě je vždycky víc samečků než sameček a u lidstva naopak, hlavní příčinou deprese u žen je asi absence mužů

Me chlap az tak moc nechybi, aspon mi nikdo do niceho nepinda, ale to stipani bambusu uz by to chtelo.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.6.11 23:13
Tea 24 píše:
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
kam to ten svět spěje :think: mě třeba napadá, proč v přírodě je vždycky víc samečků než sameček a u lidstva naopak, hlavní příčinou deprese u žen je asi absence mužů

Tak ted jsi na to kápla :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 23:17

nanak - taky mi z prsou neteče, dokonce ani když z jednoho kojím, tak z druhého nic neteče… vložky taky nepotřebuju…
a já už teda jdu - dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 23:17

stipani bambusu hihi :lol: no vždyt říkám absence chlapů,jak bys chtěla štípat bambus bez něj? jo a co je smutný,že už muže vnímáš jen jako pindání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 23:19

těm co šli do peřin,tak přeji taky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 23:20
sajinda píše:
tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru 8-o :cert:

ježíš…to znám…když jsem v porodce 2 dny po císaři za hodinu masírování prsou nesla na novorozeneckou JIPku ve stříkaččce těch mých pár kapek a viděla jsem tam ty odstříkaný plný lahve…to byla slušná depka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
9.6.11 23:23
Tea 24 píše:
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:

napadá mě jen klonování těch skvělých mužů…jen nevím, jestli bych se chtěla „dělit“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.6.11 23:27
Tea 24 píše:
stipani bambusu hihi :lol: no vždyt říkám absence chlapů,jak bys chtěla štípat bambus bez něj? jo a co je smutný,že už muže vnímáš jen jako pindání

Tak a ted jsem jeste v hlubsi depce… Mozna uz bych ani nevedela jak fungovat ve vztahu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.6.11 23:58
minime píše:

Já taky ne :lol: Přemýšlím, že si někoho najdu a pak se zase rozmyslím. Asi na to nemám…jen si užívat bez lásky. Určitě bych se zamilovala :zed: Jestli to takhle půjde dál budu znova panna :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
10.6.11 00:00
minime píše:
Tea 24 píše:
Bin píše:
minime píše:
Tea 24 píše:
minime píše:
Me chlap az tak moc nechybi, aspon mi nikdo do niceho nepinda, ale to stipani bambusu uz by to chtelo.. :oops: :mrgreen:

Mě taky chlap nechybí. Být svobodná matka není špatný. ( až na ty prachy)

• Citovat
  • Upravit
7257
10.6.11 07:33

Ahoj, je klub otevřenej i dneska? :cry: :cry:
Dneska mám den blbec zase já :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová