Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
takže já to jdu raději zaspat. všem dobrou klidnou noc bez depkoidních stavů
![]()
Bin píše:minime píše:sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…![]()
![]()
no nevím ale asi u milenek aspon teda můj Ex jo
![]()
Bin píše:minime píše:sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…![]()
![]()
kam to ten svět spěje
mě třeba napadá, proč v přírodě je vždycky víc samečků než sameček a u lidstva naopak, hlavní příčinou deprese u žen je asi absence mužů
sajinda píše:
tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru![]()
hele na to kašli já mám kozy jako vozy a nikdy jsem neodstříkala čtvrt litru
jako když už jsem se hoódně snažila tak max 100ml a malá byla v pohodě kojená do 10 měsíců kdy se sama odstavila a to jsem ani nemusela nosit prsní vložky bo mi nikdá nic samovolně a ani v noci neteklo takže tím bych nestresovala to spíš tín nervováním stratíš mléko takže klíííd
Tea 24 píše:Bin píše:kam to ten svět spějeminime píše:sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
![]()
mě třeba napadá, proč v přírodě je vždycky víc samečků než sameček a u lidstva naopak, hlavní příčinou deprese u žen je asi absence mužů
Me chlap az tak moc nechybi, aspon mi nikdo do niceho nepinda, ale to stipani bambusu uz by to chtelo..
![]()
Tea 24 píše:Bin píše:kam to ten svět spějeminime píše:sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
![]()
Tak ted jsi na to kápla
![]()
nanak - taky mi z prsou neteče, dokonce ani když z jednoho kojím, tak z druhého nic neteče… vložky taky nepotřebuju…
a já už teda jdu - dobrou všem ![]()
stipani bambusu hihi
no vždyt říkám absence chlapů,jak bys chtěla štípat bambus bez něj? jo a co je smutný,že už muže vnímáš jen jako pindání
sajinda píše:
tak mám další depku - bojuju s dostatkem mlíka pro malou a ted vlítla jedna holčina do skupiny, kam chodím dle data porodu a prej - já po kojení odstříkám během deseti minut ještě čtvrt litru![]()
ježíš…to znám…když jsem v porodce 2 dny po císaři za hodinu masírování prsou nesla na novorozeneckou JIPku ve stříkaččce těch mých pár kapek a viděla jsem tam ty odstříkaný plný lahve…to byla slušná depka ![]()
Zdravim a pridavam se
![]()
napadá mě jen klonování těch skvělých mužů…jen nevím, jestli bych se chtěla „dělit“ ![]()
Tea 24 píše:
stipani bambusu hihino vždyt říkám absence chlapů,jak bys chtěla štípat bambus bez něj? jo a co je smutný,že už muže vnímáš jen jako pindání
Tak a ted jsem jeste v hlubsi depce… Mozna uz bych ani nevedela jak fungovat ve vztahu. ![]()
minime píše:
Zdravim a pridavam se
Nemam teda zadnej prisernej problem, ale dneska na mne mrcha depka padla, protoze jsem si uvedomila, ze uz jsem 1,5 roku nemela sex…
Já taky ne
Přemýšlím, že si někoho najdu a pak se zase rozmyslím. Asi na to nemám…jen si užívat bez lásky. Určitě bych se zamilovala
Jestli to takhle půjde dál budu znova panna ![]()
minime píše:Tea 24 píše:Me chlap az tak moc nechybi, aspon mi nikdo do niceho nepinda, ale to stipani bambusu uz by to chtelo..Bin píše:kam to ten svět spějeminime píše:sakra …je fakt, že mám samý kámošky bez chlapů…kde sakra všichni jsou????Tea 24 píše:Nejsou lidi, teda chlapi… Naposled to bylo s tatinkem prckovy, kdyz jsem byla asi ve 3. mesici. Jsme jen samy dveminime píše:jak je to sakra možné?
Zdravim a pridavam se
![]()
![]()
Mě taky chlap nechybí. Být svobodná matka není špatný. ( až na ty prachy)
Ahoj, je klub otevřenej i dneska?
![]()
Dneska mám den blbec zase já ![]()