Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lemaz píše:
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!
no hurááááá
![]()
a co boxovací pytel?
Už jsem se nad tím několikrát hluboce zamyslela (haha
) a je to stejně zajímavé, v uvozovkách, jak má sto lidí stokrát jiný život a stokrát jiné problémy, ale stejně jsou pro ně ty jejich aktuální ty nejhůř řešitelné a bolestivé. A zjistila jsem, že nejlepším lékem je snažit se pomoct někomu jinému, aby se vyhrabal z jeho vlastních problémů. Zní to možná divně, ale opravdu je to tak. Člověk se pak tolik nezkoumá a nemá čas zabývat se sebou samým. Bohužel mi trvalo dost dlouho, než jsem na to přišla ![]()
** PetiteFillette** jak zvládáte tak dlouhé odloučení? já už bych smutkem umřela, a můj manžel by asi umřel nedostatkem sexu ![]()
momi33 píše:lemaz píše:no hurááááá
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!![]()
![]()
a co boxovací pytel?
Nemám, ale jestli se uráčí vrátit nějaké peníze, tak nad tím budu přemýšlet. Bude nejpoužívanější součást domácnosti. ![]()
ahoj, muzu se pridat?? ja mam depku uz skoro od narozeni a jsem neco jako pise bin… akorat si za to muzu sama, protoze jsem tak uzkostliva, abych neco nezkazila, ze to zarucene zkazim…a kdyz chci neco koupit, hledam tyden na internetu nejlepsi a nejlevnejsi moznost a koupim sunt za dvojnasobnou cenu… dneska jsem koupila cestovni pojisteni za silene prachy a jeste zjistila, ze mi tam zenska prehodila data narozeni, tak tam bezim zitra znovu…takze mam nasiraci depku/ci naopak..?/ ![]()
lemaz píše:momi33 píše:Nemám, ale jestli se uráčí vrátit nějaké peníze, tak nad tím budu přemýšlet. Bude nejpoužívanější součást domácnosti.lemaz píše:no hurááááá
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!![]()
![]()
a co boxovací pytel?
sem si dneska praštila do manžela
![]()
dostal 2 do ramene
![]()
a že prej to bolí ![]()
lemaz píše:
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!
asha píše:lemaz píše:
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!podala bych ti vazu… nebo panev. Velkou. Litinovou.
Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.
Tea 24 píše: ** PetiteFillette** jak zvládáte tak dlouhé odloučení? já už bych smutkem umřela, a můj manžel by asi umřel nedostatkem sexu
Nic jiného než zvládnout to, nám nezbyde. A v tom spočívají moje depky. Je to strašně dlouhý, ještě nás dva a půl měsíce čekají, jsem na všechno sama, musím řešit tolik věcí…a nikdo mi s tím nepomůže, nemám se s kým poradit. Smutkem jsem umírala první 2 měsíce, pak se dostavila apatie a teď už začínám stresovat, co se bude dít, až bude zase doma. A on? Z nedostatku sexu jistě brzo praskne
Ani ulevit si sám sobě nemůže chudák ![]()
Tea 24 píše:Bin píše:jejda
můžu se přidat??v pondělí mi odvezli do nemocnice mamku, když skolabovala z bolesti břicha, v úterý jí operovali, dnes mi volala známá, který jsem prodala auto, že jí ho policajti zabavili neb mají podezření, že je kradený a do toho mi tu manžel vyčítá, že jsem jeden průser za druhým.....každou chvíli udělám něco jako díru v podlaze, když mi spadne žehlička na laminátovou podlahu, nebo flaška na dlažku v kuchyni, teď to auto, který jsem si koupila eště coby svobodná, stejně jsem prodělala, když jsem si koupila coby svobodná byt a musela ho prodat pod cenou, když jsem se zadala a měla jsem během roka 4 nájemníky a nezvládala platit hypošku…no bezva
jsem s nervama na dně a manžel mě ještě tady řekne, že nestíhá vydlávat na takový průsery
a do toho maj dvojčata rýmu a horečky, takže v noci nespím…depka je má kamarádka
![]()
tak o tvoji depku bych měla strach
neměj…léčím jí modrým portugalem…ale neboj, alkoholik nejsem
už bylo i hůř…ale je fakt, že magnet na průsery jsem fakt skvělej
mýmu manželovi v životě tak všechno vycházelo…od doby co je se mnou je taky v pr…to si pos…život
ne - mamka je v pořádku, děti maj „jen rýmu“ a čerte vem nějaký prachy za auto…i když to můžou bejt nový autosedačky pro děti a zařízení do pokojíku…no což…dějou se i horší věci
![]()
lemaz píše:asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!podala bych ti vazu… nebo panev. Velkou. Litinovou.
tak mě někdy mrzí,že nemám v telefonu ty smajlíky,co jsou dole pod okýnkem.
Tenhle
a tento
mi docela chybí ![]()
liky píše:
ahoj, muzu se pridat?? ja mam depku uz skoro od narozeni a jsem neco jako pise bin… akorat si za to muzu sama, protoze jsem tak uzkostliva, abych neco nezkazila, ze to zarucene zkazim…a kdyz chci neco koupit, hledam tyden na internetu nejlepsi a nejlevnejsi moznost a koupim sunt za dvojnasobnou cenu… dneska jsem koupila cestovni pojisteni za silene prachy a jeste zjistila, ze mi tam zenska prehodila data narozeni, tak tam bezim zitra znovu…takze mam nasiraci depku/ci naopak..?/
jo tooo znám
by jsme byly dvojka ![]()
liky píše:
ahoj, muzu se pridat?? ja mam depku uz skoro od narozeni a jsem neco jako pise bin… akorat si za to muzu sama, protoze jsem tak uzkostliva, abych neco nezkazila, ze to zarucene zkazim…a kdyz chci neco koupit, hledam tyden na internetu nejlepsi a nejlevnejsi moznost a koupim sunt za dvojnasobnou cenu… dneska jsem koupila cestovni pojisteni za silene prachy a jeste zjistila, ze mi tam zenska prehodila data narozeni, tak tam bezim zitra znovu…takze mam nasiraci depku/ci naopak..?/
chudáčku, nevím jestli tě potěším,že na tyhle věci mám taky hroznou smůlu,peníze mi utikají skrz prsty úúúplně za sr**ky
lemaz píše:asha píše:Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.lemaz píše:
Kazdy jiny???
Kasli na to.
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…