Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jééé to jsem ráda, že se tu založil takový klub…
Poslední dobou to na mě padá.
Včera ráno jsem se probudila, pěkně hned jsem si střihla převlíkání komplet peřin (čůrací kocour), odpoledne jsem si chtěla zlepšit náladu sladkým, které jsem zabavila synovi. Natáhla jsem se pro to nahoru na linku a shodila jsem přitom lahev s vínem, takže byl vínostroj jako prase
. Sklo všude, víno všude- červené.
Navíc finanční tlak- jsem druhý měsíc s dětmi sama. Syn na zabití, ale to už se snažím ignorovat. Chlap by byl každou chvíli nějaký, jenže chtějí jen sex sex sex a na to jim seru. Takže to je snad ještě horší, než kdyby nebyl žádný. Takhle si přijdu jako nějaká lehká, ehm.. A pořádný inteligentní jedinec v nedohlednu.
Ale zas dobrá zpráva navečer- manžel souhlasí s rozvodem na dohodu ![]()
mozem sa pridat? vcerajsok som musela ist zaspat pretoze by ma asi vyrutilo ![]()
na zaciatku tyzdnu sa pokazila pracka - nastastie len moja chyba a slo to opravit .. vcera mi zhorel vysavac, je v zaruke ale 30 dni bez vysavacu s mojim prasatkom ???
dieta ma uz dva tyzdne zachvaty vzteku okamzite ked nedostane co chce.. a obcas fakt skusa moje nervy a ma hodne blizko k tomu aby dostala na zadok .. najviac ju bavi sa vztekat na uradoch
to pisti, skrieka , vresti a hadze sa na zem
![]()
Lakynka píše:
ww: copak u tebe?
Ale tak celá moje rodina(ne ta, kterou jsem si „udělala“ já, ta je skvělá) ale za tu původní se šíleně stydím, si připadám jako bych byla adoptovaná, protože já jsem úplně jiné nátury. https://www.emimino.cz/…menty-72574/ No kdybych neměla otcovy rysy ve tváři, tak bych i o adopci uvažovala, protože naši na mě čekali 6,7 let ![]()
Lakynka píše:
Ahoj,
jééé to jsem ráda, že se tu založil takový klub…Poslední dobou to na mě padá.
Včera ráno jsem se probudila, pěkně hned jsem si střihla převlíkání komplet peřin (čůrací kocour), odpoledne jsem si chtěla zlepšit náladu sladkým, které jsem zabavila synovi. Natáhla jsem se pro to nahoru na linku a shodila jsem přitom lahev s vínem, takže byl vínostroj jako prase
![]()
. Sklo všude, víno všude- červené.
Navíc finanční tlak- jsem druhý měsíc s dětmi sama. Syn na zabití, ale to už se snažím ignorovat. Chlap by byl každou chvíli nějaký, jenže chtějí jen sex sex sex a na to jim seru. Takže to je snad ještě horší, než kdyby nebyl žádný. Takhle si přijdu jako nějaká lehká, ehm.. A pořádný inteligentní jedinec v nedohlednu.
Ale zas dobrá zpráva navečer- manžel souhlasí s rozvodem na dohodu
No moc hezký, všechno bych ještě brala s nadhledem,ale to víno by mě dostalo
. Tak doufám, že zbytek dne budeš mít bez nehod ![]()
ww: teda to není moc příjemné prostředí pro život. Jinak s tou mamkou.. Příště, až na tebe bude házet tu těžkost toho, že si ublíží. Je to jen volání o pomoc. Doporučila bych jí nějaké krizové centrum, najdi si nějaký telefon RIAPS, HELP 24 a pod. ![]()
Motika: noo, s tím kocourem je to vtipnější. Jen co to vše uschne, já to nachystám hezky, tak on to počůrá znovu.. ![]()
A ti chlapi… Je mi smutno samotné, snadno spadnu do sítě nějakému takovému sexuchtilovi. A to já jsem slušná holka
…
Lakynka píše:
ww: teda to není moc příjemné prostředí pro život. Jinak s tou mamkou.. Příště, až na tebe bude házet tu těžkost toho, že si ublíží. Je to jen volání o pomoc. Doporučila bych jí nějaké krizové centrum, najdi si nějaký telefon RIAPS, HELP 24 a pod.Motika: noo, s tím kocourem je to vtipnější. Jen co to vše uschne, já to nachystám hezky, tak on to počůrá znovu..
A ti chlapi… Je mi smutno samotné, snadno spadnu do sítě nějakému takovému sexuchtilovi. A to já jsem slušná holka…
no o tom určitě není pochyb, že jsi slušná holka ![]()
Ale já si teda neumim představit, že bych byla na dítě sama bez toho svýho chlapa. Ale je mi jasný, že to prostě občas nejde a ženská to musí zvládnout sama. ![]()
tak já dnes taky opět spadám do klubu. zase máme vysrané auto - před měsícem jsme dali třicet tisíc za opravu, ted se vysralo turbo, takže zase někde kolem dvaceti.....
Lakynka píše:
ww: teda to není moc příjemné prostředí pro život. Jinak s tou mamkou.. Příště, až na tebe bude házet tu těžkost toho, že si ublíží. Je to jen volání o pomoc. Doporučila bych jí nějaké krizové centrum, najdi si nějaký telefon RIAPS, HELP 24 a pod.
To by mě poslala do pr…
Ona je taková psychicky labilní. Když mi byl jeden rok umřelo v ní miminko v pátém měsíci těhu a ona se „změnila“(nechci psát zbláznila) tak je taková… ![]()
A jak to zvládáš bez chlapa? Mám kamarádku ve stejné situaci, ona je sama už 8 měsíců a když jsem ji nedávno vykládala že jsem viděla VELKÉHO TMAVÉHO PTÁKA(asi volavku) tak začala slintat hladit se po krku a šeptala „tmavý pták jo
velký, ohoh bóže o tom mi ani neříkej“
už ji z toho hrabe
Ale ona je právě opak tebe, ta by hledala chlapa jen na sex, chce být sama
Já jsem byla bez sexu asi rok(když nepočítám ty dvě znásilnění) ale vůbec mi nechyběl ![]()
sajinda píše:
tak já dnes taky opět spadám do klubu. zase máme vysrané auto - před měsícem jsme dali třicet tisíc za opravu, ted se vysralo turbo, takže zase někde kolem dvaceti.....
jojo takovou situaci jsme měli doma nedávno. Já šetřim jak blázen každou korunu. S manželem si nic nekoupíma a pak přijde technická
. Tak mi manžel říká to bude tak max 3.000,– tak si říkám OK to je ještě dobrý. No co vám budu povídat konečná částka 15.000,– já myslela, že mě klepne. Fakt jsem to obrečela, ale auto se prostě muselo dát do kupy
![]()
ww: jej:(… To mě mrzí a vím o čem je řeč.. No a jinak.. S tou mamkou: možná by bylo dobré si uvědomit, že odpovědnost za ni není na tobě. Je dospělá. Ty jí toto můžeš nabídnout, ona tě může poslat někam, ok. Ale to je jediné, co můžeš dělat. ![]()
Taková hrozná věc, když se stane a není to nějak opečované, tak potom se nedivím, že nadělá takové škody:(. Přitom mamka jistě také šťastná není. Je to škoda, že lidé si neumí říci o pomoc.
Sajinda: no twl!
Jo a jinak, jak to zvládám… Hmm, mám 4tisíce po zaplacení poplatků na všechno..
Ale dá se to.. Když nejsou výdaje jako sandálky a pod
. Ale naštěstí na sobě ještě můžu ubrat, kdyby něco.
jojo,jak se něco pokazí,tak je to o nervy.
U nás to minulý týden vypadalo na myčku,ale to jen malej aktivoval dětskou pojistku.
Nejhorší je,že se to placení nehodí nikdy ![]()
moje mamka je pro mě taky strašákem,už od narození mého dítěte.Ta mě kontrolovala od kojení(jak dlouho kojím, jestli ji dávám odříhnout,jestli mám dost mléka atd) a kontroluje mě až do teď.Nechápu,hrozně mě to deprimuje,nevím jestli je toto normální.