Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetiteFillette píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin denně
Tea 24 píše:PetiteFillette píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin dennětak at ti to uteče co nejrychleji a drahej tě konečně pevně obejme, pohladí,uspokojí a se vším pomůže! moc dobře vím jak je těžké být na všechno sama
Děkuju, tobě přeju to samé ![]()
momi, tak já jsem depku neměla, ted už jí díky Vám a hlavně díky kamče mám
![]()
liky píše:momi33 píše:suchar píše:jj,to si pak taky říkám
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přepratbyla doba kdy mě totálně položila na lopatky
takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE
taky si to rikam, ale ne vzdy to pomaha, mam na depku i papiry, hec
petitefilete - jaktoze jsi bez manzela a proc tak dlouho? ja zrovna neco podbneho resim… SERE/pardon za slovo, ale melo by byt velikosti hangaru/ me zivot v UK a chci do CR, kdezto ho SERE zivot v CR a chce zustat tady… tak resim jak by to bylo… i kdyz ten sex by chybel hlavne jemu
On je na něčem podobném jako je služební cesta..
Příspěvek upraven 09.06.11 v 22:19
sajinda píše:saji
momi, tak já jsem depku neměla, ted už jí díky Vám a hlavně díky kamče mám![]()
Tak dámy přeju, aby šly depkoidní stavy co nejdříve do míst, kam slunce nesvítí. Dobrou noc ![]()
PetiteFillette píše:
Tak dámy přeju, aby šly depkoidní stavy co nejdříve do míst, kam slunce nesvítí. Dobrou noc
Dobrou ![]()
a ať i u tebe je dobře ![]()
sajinda píše:
Co se stalo Kamče? Tedy pokud si tím myslela dalmatinku.
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona ![]()
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona ![]()
lemaz píše:sajinda píše:Co se stalo Kamče? Tedy pokud si tím myslela dalmatinku.
nic,pravila,že mám o 20kg víc než ona,a sajinda pravila,že ona váží o 45 kg víc než ona,a to jí chudáka asi roztesknilo ![]()
sajinda píše:
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona
Tak to vážíme snad každá, protože ona je hrozně hubená. Tak ještě z toho mít depku, tak už si to jdu fakt hodit. ![]()
sajinda píše:
jinak momi pěkné téma
aspoň si tu může každej depku vypsat ![]()
lemaz píše:sajinda píše:Tak to vážíme snad každá, protože ona je hrozně hubená. Tak ještě z toho mít depku, tak už si to jdu fakt hodit.
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona