Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
9.6.11 22:15
PetiteFillette píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala :potlesk:
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin denně :nevim:
:kytka: tak at ti to uteče co nejrychleji a drahej tě konečně pevně obejme, pohladí,uspokojí a se vším pomůže! moc dobře vím jak je těžké být na všechno sama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.6.11 22:18
Tea 24 píše:
PetiteFillette píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala :potlesk:
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin denně :nevim:
:kytka: tak at ti to uteče co nejrychleji a drahej tě konečně pevně obejme, pohladí,uspokojí a se vším pomůže! moc dobře vím jak je těžké být na všechno sama

Děkuju, tobě přeju to samé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:19

momi, tak já jsem depku neměla, ted už jí díky Vám a hlavně díky kamče mám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
liky píše:
momi33 píše:
suchar píše:
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko :-(
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přeprat :cert: byla doba kdy mě totálně položila na lopatky :roll: takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE :huban:
jj,to si pak taky říkám :roll:

taky si to rikam, ale ne vzdy to pomaha, mam na depku i papiry, hec :mrgreen:

petitefilete - jaktoze jsi bez manzela a proc tak dlouho? ja zrovna neco podbneho resim… SERE/pardon za slovo, ale melo by byt velikosti hangaru/ me zivot v UK a chci do CR, kdezto ho SERE zivot v CR a chce zustat tady… tak resim jak by to bylo… i kdyz ten sex by chybel hlavne jemu :wink:

On je na něčem podobném jako je služební cesta..

Příspěvek upraven 09.06.11 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
sajinda píše:
momi, tak já jsem depku neměla, ted už jí díky Vám a hlavně díky kamče mám :roll: :lol:
saji :lol: :lol: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.6.11 22:22

Tak dámy přeju, aby šly depkoidní stavy co nejdříve do míst, kam slunce nesvítí. Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:23
PetiteFillette píše:
Tak dámy přeju, aby šly depkoidní stavy co nejdříve do míst, kam slunce nesvítí. Dobrou noc :mavam:

Dobrou :mavam:
a ať i u tebe je dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:24
sajinda píše:
momi, tak já jsem depku neměla, ted už jí díky Vám a hlavně díky kamče mám :roll: :lol:

Co se stalo Kamče? Tedy pokud si tím myslela dalmatinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:25

jinak momi pěkné téma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:25

lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.6.11 22:26

lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:27
lemaz píše:
sajinda píše:
Co se stalo Kamče? Tedy pokud si tím myslela dalmatinku.

nic,pravila,že mám o 20kg víc než ona,a sajinda pravila,že ona váží o 45 kg víc než ona,a to jí chudáka asi roztesknilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
sajinda píše:
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona 8-o

Tak to vážíme snad každá, protože ona je hrozně hubená. Tak ještě z toho mít depku, tak už si to jdu fakt hodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
sajinda píše:
jinak momi pěkné téma :pankac:

aspoň si tu může každej depku vypsat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:28
lemaz píše:
sajinda píše:
lemaz myslela - jí se nic nestalo, jen jsem zjistila, že vážím dvakrát tolik co ona 8-o
Tak to vážíme snad každá, protože ona je hrozně hubená. Tak ještě z toho mít depku, tak už si to jdu fakt hodit. :mrgreen:
:lol: to jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová