Po mateřské nechci do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Po mateřské nechci do práce
Ahoj holky, je tu nekdo kdo chce vyuzit materskou jako prilezitost k rustu a nemuset se treba pak vracet do prace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@janaShakti A co po ní budeš dělat?? Podnikat?? Ležet doma?? Nějak nechápu, co myslíš tím nemuset se pak vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaShakti
Nevím, jak myslíš dotaz. Pokud se necheš vrátit po mateřské do stávájící práce a realizovat se jinak - dozvdělat se a jít pak za lepším, tak ano.
Já se učím programovat, do bývalého oboru se nevrátím a ideálně budu pracovat na zkrácený úvazek za obdobné peníze jako předtím na plný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K osobnimu rustu ![]()
Ja uz podnikala pri praci, a ted uz se chystam na materskou, a mam v planu uz se do zamestnani nevratit. ![]()
Tak jsem jen chtela vedet, jak to mate vy ostatni, jestli na sobe pracujete a mate treba stejne sny stat se uspesnymi nezavislymi zenami… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaShakti píše:
Ahoj holky, je tu nekdo kdo chce vyuzit materskou jako prilezitost k rustu a nemuset se treba pak vracet do prace?
Já jsem chtěla… Spíš jsem chtěla objevit to ono, co by mi sedělo, udělat rekvalifikaci…dopracovat se do fáze, že budu sobě svým pánem a v nejlepším případě se živit tím, co mě baví. Doufala jsem, že získám nadhled, když vypadnu z každodenního procesu, něco mě nasměruje.. Bohužel, mě po dobu rodičáku nijak neosvítilo
Nicméně mi alespoň přišla jiná prac. příležitost. Za daleko lepších podmínek, než v původním zaměstnání, které už teď můžu zkloubit. A trošku se mi rýsuje plán, jak ještě do konce rodičáku, kdy toho času je víc, popracovat na fin. zlepšsní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lara Farseer
Asi jsem to spatne napsala. Ano myslim to tak jak jsi to pochopila.
Dekuji.
To ti moc preju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaShakti Tak já si ve stávající práci nestěžuju, takže mě nějak nevadí představa, že se tam vrátím. A jinak jasně, chci se naučit další cizí jazyk, prohloubit stávající věci a hlavně si užít miminko a mateřství. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anupati
Takze ve finale to taky celkem dobre dopadlo
a jeste neni vsem dnum konec, treba na neco prijdes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja já se vracet nebudu, ale podnikala jsem i před mateřskou a ted během mateřský pokračuji, ted je to tedy otoč a myslim že normalni chlap by se mnou nevydržel. naposledy jsem uvařila před 2 týdny o uklidu ani nemluvě…ale pro mě jsou prirorita deti a práce. ostatní je momentálne na druhe koleji. ale zas až pujde mladší do školky tak to bude super jelikož ta moje práce mi zabere maximalne 4 hodiny denně takže budu mit víc času na sebe na domacnost už se tesim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaShakti píše:
K osobnimu rustu
Ja uz podnikala pri praci, a ted uz se chystam na materskou, a mam v planu uz se do zamestnani nevratit.
Tak jsem jen chtela vedet, jak to mate vy ostatni, jestli na sobe pracujete a mate treba stejne sny stat se uspesnymi nezavislymi zenami…
Na mateřský jsem určitě nevyrostla, spíš zakrněla a vysvobodilo mě, že se můžu vrátit do práce díky které jsem nezávislá a spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po mateřský nechci práci ani vidět
. Chci být žena v domácnosti. Nebo začít podnikat a pracovat z domova. Ještě ani nejsem těhotná, takže dřepim v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, RD jsem využila k tomu, abych se již nikdy nemusela vracet do práce na HPP. Společně s manželovým kamarádem jsem založila firmu s. r.o. na zpracování hliníku. Nechci život svůj a svých dětí promarnit tím, že budu sedět v práci a vidět je jen večer, jak se vrátím z práce. Moji prioritou jsou děti a chci se jim věnovat. Firma běží 2 roky a vše jsem zvládla z domu při dvou dětech, bez nulového hlídání. Musela se naučit základy ekonomie a podnikání. Obor ne, jsem strojní inženýr- technolog, takže jsem ve svém oboru a je mi skvěle, i když pracujeme s manželem po večerech, ale mám volné ruce ohledně rodiny a času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaShakti píše:
@anupati
Takze ve finale to taky celkem dobre dopadloa jeste neni vsem dnum konec, treba na neco prijdes
Nevím, mě ta otázka trápí už hodně hodně dlouho, ještě před mateřskou. Co je to ONO, abych nedělala práci „jen“ pro peníze, aby mě fakt bavila a na druhou stranu nežila od výplaty k výplatě… Prostě mít finanční svobodu a zároveň, teď to bude klišé, mít ten pocit z dobře vykonané práce, že je prospěšná, je spíš můj koníček, než zaměstnání… Už jsem promýšlela tolik věcí…a každou kvůli něčemu zavrhnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditipa píše:
Ano, RD jsem využila k tomu, abych se již nikdy nemusela vracet do práce na HPP. Společně s manželovým kamarádem jsem založila firmu s. r.o. na zpracování hliníku. Nechci život svůj a svých dětí promarnit tím, že budu sedět v práci a vidět je jen večer, jak se vrátím z práce. Moji prioritou jsou děti a chci se jim věnovat. Firma běží 2 roky a vše jsem zvládla z domu při dvou dětech, bez nulového hlídání. Musela se naučit základy ekonomie a podnikání. Obor ne, jsem strojní inženýr- technolog, takže jsem ve svém oboru a je mi skvěle, i když pracujeme s manželem po večerech, ale mám volné ruce ohledně rodiny a času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit