Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny nakukující! Jsem čerstvě po virové meningitidě (4 týdny od prvních příznaků, 3 týdny od začátku léčby). Nebyl by zde někdo, kdo prodělal tuto nemoc? Zajímalo by mne, jak dlouhé je období rekonvalescence a jak jste se cítili? Stále jsem dost unavená (hlavně po ránu), občas cítím tlak v hlavě, ale když si odpočinu, tak to přejde. Mějte krásné adventní dny
Pavla
Ahojky chtěla bych se zeptat jaky jsi měla příznaky, mě už týden bolí hlava, ohnout hlavu k prsou mi jde ale v hlavě to dost bolí, jinak horečku nemám. Děkuji za odpověd
@VikiSam píše:
Zdravím všechny nakukující! Jsem čerstvě po virové meningitidě (4 týdny od prvních příznaků, 3 týdny od začátku léčby). Nebyl by zde někdo, kdo prodělal tuto nemoc? Zajímalo by mne, jak dlouhé je období rekonvalescence a jak jste se cítili? Stále jsem dost unavená (hlavně po ránu), občas cítím tlak v hlavě, ale když si odpočinu, tak to přejde. Mějte krásné adventní dnyPavla
VikiSam já jsem teď čerstvě po meningitidě, můžu se tě zeptat, jak probíhala tvoje rekonvalescence? Měla jsi po návratu z nemocnice zakázáno řídit auto a pít alkohol? Jak dlouho?
Ahoj dvakrát jsem prodělala herpetickou meningitidu, po prvé jsem byla doma šest měsíců a po druhé osum měsíců, od té doby mě bolí hlava každý den a už nejsem tak aktivní jako dřív.