Rekonvalescence po meningitidě

120
8.12.11 12:13

Po meningitidě

Zdravím všechny nakukující! Jsem čerstvě po virové meningitidě (4 týdny od prvních příznaků, 3 týdny od začátku léčby). Nebyl by zde někdo, kdo prodělal tuto nemoc? Zajímalo by mne, jak dlouhé je období rekonvalescence a jak jste se cítili? Stále jsem dost unavená (hlavně po ránu), občas cítím tlak v hlavě, ale když si odpočinu, tak to přejde. Mějte krásné adventní dny :mavam: Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.13 09:16

Ahojky chtěla bych se zeptat jaky jsi měla příznaky, mě už týden bolí hlava, ohnout hlavu k prsou mi jde ale v hlavě to dost bolí, jinak horečku nemám. Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
2900
28.8.13 18:42
@VikiSam píše:
Zdravím všechny nakukující! Jsem čerstvě po virové meningitidě (4 týdny od prvních příznaků, 3 týdny od začátku léčby). Nebyl by zde někdo, kdo prodělal tuto nemoc? Zajímalo by mne, jak dlouhé je období rekonvalescence a jak jste se cítili? Stále jsem dost unavená (hlavně po ránu), občas cítím tlak v hlavě, ale když si odpočinu, tak to přejde. Mějte krásné adventní dny :mavam: Pavla

VikiSam já jsem teď čerstvě po meningitidě, můžu se tě zeptat, jak probíhala tvoje rekonvalescence? Měla jsi po návratu z nemocnice zakázáno řídit auto a pít alkohol? Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.8.19 18:47

Ahoj dvakrát jsem prodělala herpetickou meningitidu, po prvé jsem byla doma šest měsíců a po druhé osum měsíců, od té doby mě bolí hlava každý den a už nejsem tak aktivní jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.8.19 18:48

Řídit auto jsem nesměla dva měsíce a alkohol vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí