Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky, je možné po ATB přibrat? Nebo je to jen nějaká divná náhoda
Asi blbej dotaz co?
No měla jsem Doxybene a na to navazano Doxyciclin nebo jak se to píše…a beru je vkuse od 21.11. a právě nějak mi ta váha leze nahoru a to jím porad všechno stejne
Nechápu ![]()
jo jo, nejsi první kdo po ATB přibral, už jsem to od kamarádek slyšela
Fakt to teda může být jo…tak to sem pěkně nasr…od porodu se tu mučím a pak dvoje atb a muzu zacit zas
projela jsem příbalový leták a nepsali ani tečku…
dada1511 píše:
No,a nebude to tím,že v nemoci člověk víc leží a víc jí![]()
To já právě neležím (ani nelze, jinak by se dítko zbláznilo) a jím stejně… prostě dělám vše stejně jen si beru na víc ATB… ![]()
Klovasa píše:
Fakt to teda může být jo…tak to sem pěkně nasr…od porodu se tu mučím a pak dvoje atb a muzu zacit zasprojela jsem příbalový leták a nepsali ani tečku…
Tak v nežádoucích účincích jsem nic takového nenašla
Ale myslím si, že to může být tím, že v nemoci je třeba zpomalen metabolismus nebo tak, že to nemusí mít přímou souvislost s ATB. Ale nejsem lékař tak kdov ví ![]()
Já sem právě taky nic nevyčetla…:( Ted jsem mluvila s maminkou a ta říkala,že po všech lécích muže člověk přibrat, že te to prý jako ušpiní organismus
tak nevím…ale každopádně jsem nakáklá…a ještě čtyři dny ATB přede mnou…pak se uvidí ![]()
Tak to je záhada,doxibene jsem taky kdysi měla a nic.
Teď naposled jak jsem měla ATB tak jsem zhubla
,ale to spíš nemocí a nechutí k jídlu ![]()
A nejsi těhotná????
U braní ATB nemusí fungovat antikoncepce.
No jelikož mám zánět dělohy,tak sex mi není dopřán
Což tedy asi být nemohu a toho 21.11. co jsem byla u doktora mi říkal,že těhotná teda nejsem
Já se právě těšila,že ještě víc zhubnu, páč všichni vždycky při ATB mají průjem,tak sem se těšila,že se vys… z podoby a prd a vořech
![]()
Tak jedině se ti tělo připravuje na zimu,nejsi poloviční medvěd???
,a nebo mají ty ATB opravdu vliv na hormony tvého těla ![]()
Možný to je. Zrovna nedávno to se mnou řešila teta, že začala hrozně přibírat, a že si myslí, že je to z antibiotik, který dlouho brala. Už je nebere a kila jsou prý dolů.
No tak uvidíme, jak to bude u mě…v sobotu s ATB končím,tak snad se zase vyfouknu
Jinak děkuji za informace ![]()