Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Když neporadí emimino, zbývá Dr. Zvlášť teda když tě to svědí… hádam že to spraví nějaké mazání a nebo je to prostě jen reakce na vysazenou HA. DObře dopadni! ![]()
já měla na bradavce vždycky jakoby suché šupinky, sem tam…někdy víc, někdy míň, čím to bylo nevim a popravdě sem to nikdy neřešila, protože to nebolelo, nesvědělo ani nic jiného… ![]()
teď s kojením trochu bojujem, ale je toproto, že mám „nestojací“ (ne přímo vpáčené) bradavky a to si myslím, že s tou suchou kůží nemá co dělat…
To je nomalni, chce to nejaky olejicek tebo mastnejsitelove mleko, a na noc se mi na to osvedcilo mazat jelenim lojem!!!
Já to měla taky , přesně jak píšeš po vysazení antikoncepce, tak jsem to mazala bephantenem na radu kamarádky, a za pár dní to bylo pryč a už se to nevrátilo.
Ak máte z niečim takýmto problemi kupte si excipial v lekárny je to velmi dobre a účinne
![]()
Ahoj všichni
Před nedávnem jsem si všimla, že mám na jedné bradavce suchou kůži. Není to vidět, jen podle doteku. Je to JEN na bradavce, prsní dvorec je normální.. Bradavka svědí.
Chci se zeptat, jestli jste se s tím některá setkala?
Těhu nejsem, nekojím. Vysadila jsem HA..
K.