Žluté zvracení

661
7.12.11 09:53

Zluté zvracení

Dneska od rána mi bylo nějak divně asi po hodině se mi chtělo hodně zvracet a nejdříve ze mě šla žlutá štáva a pak obsah žaludku.Hledala jsem na internetu, ale přímo žluté zvracení jsem nenašla.Mě napadá žlučník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
7.12.11 09:58

Mě napadá zajít si k doktoru. Nebo alespoň zavolat :palec:

Možná otrava z jídla? Jestli je i teplota a průjem.

Příspěvek upraven 07.12.11 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.12.11 10:06

Překyselený žaludek,jsou to žlučové štávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.12.11 10:10

Ahoj, no může to být žluč, ale ta je svítivě žlutá, ale tu poznáš, je hořká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.12.11 10:13

jj mám hořko v puse a průjem k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
7.12.11 10:19

Ahojky, taky si myslím, že to bude žluč. Mívala jsem to, když jsem byla malá a dost často. Nasaď hned dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.12.11 10:24

toto jsem zvracela, pokud jsem neměla nic v žaludku (např. po ránu) - zvracení naprázdno (a to bylo horší…)

měla jsem to v těhotenství plus kdysi v pubertě, když jsem dostala MS, tak první den mi bylo tak zle, že jsem zvracela a právě nebylo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.12.11 10:33

Hmm, to bude jak píšou holky žluč. Je možné, že se ti prostě jen překyselil žaludek. Pro takové případy máme MALOX(mátové mlíčko) dobře neutralizuje a zažívání uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
7.12.11 10:39

ahoj, jak píše Gabinka1, já takto zvracela, když jsem měla prádný žaludek a ven šly jen šťávy. celý první trimestr každé ráno to tak bylo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.12.11 11:03

jo ale já nejsem těhotná a ráno jsem jedla.Zvracela jsem ještě dvakrát.Dokonce i tu vodu co piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.12.11 11:05

Já jsem to zvracela celých 5 týdnů několikrát za dopoledne.Opravdu si těhotenství užívám se vším co k tomu patří :).A jsou to jen žaludeční šťávy,které vznikají z překyselení žaludku nebo když je prázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.12.11 15:23

jo to byla žluč - bylo to hořký? Ta jde, když už ti je fest blbě. ale samo o sobě to žádný varovný znak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr45
13.6.12 10:06

petr

No já mám obdobný problém, zvracím žluč, každé ráno obden, není to otázka těhotenství :lol:, ani prázdného žaludku, překyselení? ani náhodou,,, je pravda že mne to velmi trápí, (při ranní procházce se psem zvracet, není nic…)
lékař? jistě, první co udělá je hadice do krku - již mám zkušenost děkuji nechci, zkusil jsem Ortanol, zázrak ale jen krátce - no mohl bych o tom napsat hodně, jestli je to signál - asi ano, ale nejsem hrdina, ahoj Petr

• Citovat
  • Upravit
Rue
61
8.11.23 12:41
@petr45 píše:
No já mám obdobný problém, zvracím žluč, každé ráno obden, není to otázka těhotenství :lol:, ani prázdného žaludku, překyselení? ani náhodou,,, je pravda že mne to velmi trápí, (při ranní procházce se psem zvracet, není nic…)
lékař? jistě, první co udělá je hadice do krku - již mám zkušenost děkuji nechci, zkusil jsem Ortanol, zázrak ale jen krátce - no mohl bych o tom napsat hodně, jestli je to signál - asi ano, ale nejsem hrdina, ahoj Petr

Muzu se prosim zeptat, jestli jste problem vyresil dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí