Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dneska od rána mi bylo nějak divně asi po hodině se mi chtělo hodně zvracet a nejdříve ze mě šla žlutá štáva a pak obsah žaludku.Hledala jsem na internetu, ale přímo žluté zvracení jsem nenašla.Mě napadá žlučník.
Mě napadá zajít si k doktoru. Nebo alespoň zavolat ![]()
Možná otrava z jídla? Jestli je i teplota a průjem.
Příspěvek upraven 07.12.11 v 10:15
Ahoj, no může to být žluč, ale ta je svítivě žlutá, ale tu poznáš, je hořká.
Ahojky, taky si myslím, že to bude žluč. Mívala jsem to, když jsem byla malá a dost často. Nasaď hned dietu.
toto jsem zvracela, pokud jsem neměla nic v žaludku (např. po ránu) - zvracení naprázdno (a to bylo horší…)
měla jsem to v těhotenství plus kdysi v pubertě, když jsem dostala MS, tak první den mi bylo tak zle, že jsem zvracela a právě nebylo co
Hmm, to bude jak píšou holky žluč. Je možné, že se ti prostě jen překyselil žaludek. Pro takové případy máme MALOX(mátové mlíčko) dobře neutralizuje a zažívání uklidní.
ahoj, jak píše Gabinka1, já takto zvracela, když jsem měla prádný žaludek a ven šly jen šťávy. celý první trimestr každé ráno to tak bylo
.
jo ale já nejsem těhotná a ráno jsem jedla.Zvracela jsem ještě dvakrát.Dokonce i tu vodu co piju.
Já jsem to zvracela celých 5 týdnů několikrát za dopoledne.Opravdu si těhotenství užívám se vším co k tomu patří
.A jsou to jen žaludeční šťávy,které vznikají z překyselení žaludku nebo když je prázdný.
jo to byla žluč - bylo to hořký? Ta jde, když už ti je fest blbě. ale samo o sobě to žádný varovný znak není.
No já mám obdobný problém, zvracím žluč, každé ráno obden, není to otázka těhotenství
, ani prázdného žaludku, překyselení? ani náhodou,,, je pravda že mne to velmi trápí, (při ranní procházce se psem zvracet, není nic…)
lékař? jistě, první co udělá je hadice do krku - již mám zkušenost děkuji nechci, zkusil jsem Ortanol, zázrak ale jen krátce - no mohl bych o tom napsat hodně, jestli je to signál - asi ano, ale nejsem hrdina, ahoj Petr
@petr45 píše:
No já mám obdobný problém, zvracím žluč, každé ráno obden, není to otázka těhotenství, ani prázdného žaludku, překyselení? ani náhodou,,, je pravda že mne to velmi trápí, (při ranní procházce se psem zvracet, není nic…)
lékař? jistě, první co udělá je hadice do krku - již mám zkušenost děkuji nechci, zkusil jsem Ortanol, zázrak ale jen krátce - no mohl bych o tom napsat hodně, jestli je to signál - asi ano, ale nejsem hrdina, ahoj Petr
Muzu se prosim zeptat, jestli jste problem vyresil dekuji!!