Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky. Malemu jsou 4 mesice a kousek, je po nemoci/ryma, kasel a teplota. Asi tak 2 dny je uz celkem OK. Doktorka rikala, ze az nebude mit 24 hodin vubec teplotu, muzeme pomalu zacit chodit ven. Jenze jsou zas takove mrazy. U nas rano 8 pod nulou, ted odpol. uz jen 4 pod. Sly by jste, nebo radsi jeste par dni pockat? Diky predem za odpovedi
.
Tak ja bych sla, ale okolo poledne, kdy krasne svitilo slunicko, ale ne pozde odpoledne, kdy slunicko uz zaleze a bude zase vetsi zima.
Ne, nešla naši kluci jsou pak hned zase nemocní, ehabilitace organismu u nas trva dlohou
Je rozdíl dítě zabalené v hlubokém kočárku ve fusaku, které venku nevytáhnu, jen se vyspí venku a dítě, které třeba sedí na sporťáku, venku samo běhá.
S tím bych asi taky ještě nešla.
Já třeba nemůžu nic řešit, mám školáka a kojence, prvňák do školy musí, omluvenky na to nejsou a na nutné dvacetiminutové, půlhodinové procházky musím miminko brát, i ráno. Včera jsem to řešila s dr. a ta taky říkala, že to nemám tak „hrotit“, nějak se fungovat musí. Ne každý si může dovolit zavřít se s dětmi na 14 dní doma.
Co jineho mu muze udelat lip nez cerstvy vzduch. Tady se chodi s detmi ven i v nemoci a je to mnohem lepsi nez sedet cele dny zavrena doma, to neprospiva nikomu. ![]()
Maca 24, To je urcite pravda. Ale kdyz maj horecku, tak bych asi fakt radeji nesla
.
Příspěvek upraven 08.12.12 v 17:33
@kačka25, no prave. Teplotu uz ted ale nema, tak to zkusim kol poledne, na chvilku, pokud ovsem bude mrnous spat. Jinak nam to take neprojde @helenkka
. Kdyz nespi, hulaka jak na lesy
.
Šla bych, už jen pro mé duševní oblažení a nabrání sil na zbytek dne
Zrovna se mi holky dostávají z nějakýho bacila, ještě včera měly 37-38°C. Tak jsem právě včera vrazila starší do golfáčů do fusaku, páč tatínek hlídal ségru, a vzala jsem jí na hodinku ven, no jak ta si lebedila, v kočáře nejela věčnost, tak ani nedutala ![]()