po ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
13.8.08 20:45

To ti taky schvaluju, moc se neangažovat, pokus se zatím snažíte 2 měsíce, ale moc bych ti přála, aby to vyšlo. Čím dýl to trvá, tím hůř se na to nemyslí. Mě pomohlo se soustředit na něco jiného - začala jsem cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.8.08 20:46

pavluša…Tak to jsi měla super otěhotnět hned tak kratkou dobu po narozkách.A jak dlouho jste se snažily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.8.08 20:51

Medakulička…Tak to abych začala cvičit.......Ne dělam si srandu.Ja taky slyšela,že mam skusit myslet na něco jiného a pak se to určitě povede.Ale to se těžko řekne.Moc bych si mimi přála a proto se tak moc hlídám a to dělam špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.8.08 20:58

No, vím, jak těžký je na to nemyslet. Prakticky to nejde. Chce to najít jinou činnost, která by tě zabavila a vyčistila hlavu. Např. dovolená, taky stěhování je dobrý, vymalovat. Zvát si návštěvy - lépe bezdětné.Hlavně nic nepočítat, nezjišťovat ovulaci a tak.
Já jsem otěhotněla poprvé zrovna touhle dobou před 4 lety - o dovolené. A máme květňátkovou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.8.08 21:03

medakulicka…
Ja si stejně myslím,že jsem takova protože to skoušíme teprve 2.měsíce,ale jak uvidím že to prostě nepujde tak lehce tak se stejně na to vykašlu a nechám to přírodě,ale myslela jsem si že ji můžu aspon pomoct to urychlit když bych si hlídala ty plodné dny.No vidíš to je mi 27.let a teprve nedavno jsem se dočetla,že otěhotnět můžou holky jen když jsou plodné dny a ja myslela že když se trefíš do plodných dnů tak otěhotníš hned a pokud plodné dny nemaš tak můžeš taky otěhotnět,ale ne tak rychle jak když jsou plodné dny..A přesto je to úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.8.08 21:20

S těmi plodnými dny to máš těžký. Každý to má jinak. I každý cyklus můžeš mít plodné dny jinak. Vlastně jen jeden plodný den - ovulaci. Někdo otěhotní hned po MS, někdo uplostřed cyklu, někdo na konci. Mamka mojí kámošky nemohla otěhotnět a doktor jí poradil, ať to zkuší při MS a vyšlo jim to. To by ses musela fakt pořád hlídat a testovat, abys měla jistotu, kdy máš ovulaci. Ale pokud s „taťkou“ nejste nějak odloučeni (já dělala dvanáctky noční, denní)tak bych to nehrotila.
P.S. Otěhotněla jsem po 26. narozkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
14.8.08 06:50

Deny dá se říct že měsíc a kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.8.08 09:24

pavluša
Tak to je neuvěřitelné,měla jsi fakt štěstíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí