Po porodu jsem plochá

Anonymní
28.2.16 14:50

Po porodu jsem plochá

Ahoj, chtěla bych se podělit a zároveň poprosit o nějaké rady.

Jsem bez prsou, ale úplně. Nemám ani náznak :lol:.V pubertě mi začali růst prsa snad jako první ve třídě pak se to ale nějak zastavilo a skončilo to u toho že jsem měla opravdu malá prsa.Ve dvaceti letech jsem otěhotněla a po porodu jsem měla už něco co bylo asponň trochu vidět, ale jakmile jsem se dostala na svojí původní váhu opět zmizeli. Štve mě to protože jsem jediná z rodiny co na hrudníku nemá nic. Všechny moje sestry mají velikost C. Nechápu proč z pěti sester a zrovna já to schytala :mrgreen:.Ještě k tomu ty jejich narážky a jsem v koncích 8).Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký způsob jak na ty prsa bezbolestně (tzn. porod a všeljaké bolestivé operace) přijít? Existuje nějaký způsob? Nějaky rady tipy? Děkuji

Anonymitu snad pochopíte… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
28.2.16 14:52

To si počkám na rady s tebou :mrgreen:
sice něco málo tam mám, ale bejvavalo to lepší (větší) :lol: v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.2.16 14:54

Kamoska tam v pubertě a kousek taky nic neměla :mrgreen: jak jsem ji viděla za 4 roky mela asi 3-4 - černý pivo a obklad z cibule :mrgreen: rikala :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.2.16 14:59

Přibrat. Prsa jsou hlavně tuk… :nevim:
A dobré prádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.2.16 15:03

Nebala bych se toho zvetseni. Vypada to dobre ve zdejsi diskuzi vsechny holky pisiu, ze lituji akorat zoho ze nesly drive. Nemuseji ti udelat 4ky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
28.2.16 15:05

@Šarlota4 ne každej na to má, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.2.16 15:08
@Dojcanis píše:

No jo no. Tak nasetrit a az potom. Jinak se s tim bude muset smirit. Kdyz si vezmes co ta operace obnasi, vysledek, zlepseni vzhledu i psychiky tak to tak drahy neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
28.2.16 15:15
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se podělit a zároveň poprosit o nějaké rady.

Jsem bez prsou, ale úplně. Nemám ani náznak :lol:.V pubertě mi začali růst prsa snad jako první ve třídě pak se to ale nějak zastavilo a skončilo to u toho že jsem měla opravdu malá prsa.Ve dvaceti letech jsem otěhotněla a po porodu jsem měla už něco co bylo asponň trochu vidět, ale jakmile jsem se dostala na svojí původní váhu opět zmizeli. Štve mě to protože jsem jediná z rodiny co na hrudníku nemá nic. Všechny moje sestry mají velikost C. Nechápu proč z pěti sester a zrovna já to schytala :mrgreen:.Ještě k tomu ty jejich narážky a jsem v koncích 8).Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký způsob jak na ty prsa bezbolestně (tzn. porod a všeljaké bolestivé operace) přijít? Existuje nějaký způsob? Nějaky rady tipy? Děkuji

Anonymitu snad pochopíte… :palec:

Kdyby to slo dam, hned par cm. Mne moje vadi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.2.16 15:18

Jediný co pomůže, tak přibrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
28.2.16 15:19

Pokud chceš bezbolestně, tak jedině dobrý prádlo s vycpávkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.16 15:19

Jedině plastika. Nic jiného nepomůže. Na pivo a cibuli nevěřím :mrgreen: Stejne jako prášky na zvětšení a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.16 15:20
@Dojcanis píše:

Tak jasne, ale jiná možnost proste není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.2.16 15:24

Tak na rady jsem zvědavá, já měla před prvním porodem prsa, po odstavení mláděte kde nic tu nic, až odkojím druhé, vidím to na teplé podkolenky v podprsence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.16 15:29

Žádný jiný způsob než přibrat a plastika neexistuje. To vše ostatní je jen mámení peněz s dočasným výsledkem a někdy ani to ne. Dneska už prsa nestojí tolik, dají se pořídit již za cca 55tisíc a lze to i na splátky. ;)

Já jsem si je nechala udělat před dvěma roky a měla jsem jít dřív. Teď kojím úplně v pohodě a jsem zvědavá, jak budou vypadat potom. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.16 15:32

Na operaci nechci jít z toho důvodů co by na to řekli ostaní. Bylo by mi trapně a né málo. Navíc jsem uchyl na ty pořady typu zkažené operace apod. takže se bojím toho, že se to nepovede a jak už to tady někdo psal. Nevím kde bych ta to vzala. Mám za to, že stojí několik desítek tisíc a já mám rodičák kolem šesti tisíc a myslím, že bych šetřila si hodně dlouho… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová