Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si počkám na rady s tebou ![]()
sice něco málo tam mám, ale bejvavalo to lepší (větší)
v těhotenství.
Kamoska tam v pubertě a kousek taky nic neměla
jak jsem ji viděla za 4 roky mela asi 3-4 - černý pivo a obklad z cibule
rikala
![]()
Nebala bych se toho zvetseni. Vypada to dobre ve zdejsi diskuzi vsechny holky pisiu, ze lituji akorat zoho ze nesly drive. Nemuseji ti udelat 4ky
@Dojcanis píše:
@Šarlota4 ne každej na to má, že.
No jo no. Tak nasetrit a az potom. Jinak se s tim bude muset smirit. Kdyz si vezmes co ta operace obnasi, vysledek, zlepseni vzhledu i psychiky tak to tak drahy neni.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se podělit a zároveň poprosit o nějaké rady.Jsem bez prsou, ale úplně. Nemám ani náznak
Anonymitu snad pochopíte….V pubertě mi začali růst prsa snad jako první ve třídě pak se to ale nějak zastavilo a skončilo to u toho že jsem měla opravdu malá prsa.Ve dvaceti letech jsem otěhotněla a po porodu jsem měla už něco co bylo asponň trochu vidět, ale jakmile jsem se dostala na svojí původní váhu opět zmizeli. Štve mě to protože jsem jediná z rodiny co na hrudníku nemá nic. Všechny moje sestry mají velikost C. Nechápu proč z pěti sester a zrovna já to schytala
.Ještě k tomu ty jejich narážky a jsem v koncích
.Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký způsob jak na ty prsa bezbolestně (tzn. porod a všeljaké bolestivé operace) přijít? Existuje nějaký způsob? Nějaky rady tipy? Děkuji
Kdyby to slo dam, hned par cm. Mne moje vadi ![]()
Pokud chceš bezbolestně, tak jedině dobrý prádlo s vycpávkami…
Jedině plastika. Nic jiného nepomůže. Na pivo a cibuli nevěřím
Stejne jako prášky na zvětšení a tak
Tak na rady jsem zvědavá, já měla před prvním porodem prsa, po odstavení mláděte kde nic tu nic, až odkojím druhé, vidím to na teplé podkolenky v podprsence ![]()
Žádný jiný způsob než přibrat a plastika neexistuje. To vše ostatní je jen mámení peněz s dočasným výsledkem a někdy ani to ne. Dneska už prsa nestojí tolik, dají se pořídit již za cca 55tisíc a lze to i na splátky. ![]()
Já jsem si je nechala udělat před dvěma roky a měla jsem jít dřív. Teď kojím úplně v pohodě a jsem zvědavá, jak budou vypadat potom. ![]()
Na operaci nechci jít z toho důvodů co by na to řekli ostaní. Bylo by mi trapně a né málo. Navíc jsem uchyl na ty pořady typu zkažené operace apod. takže se bojím toho, že se to nepovede a jak už to tady někdo psal. Nevím kde bych ta to vzala. Mám za to, že stojí několik desítek tisíc a já mám rodičák kolem šesti tisíc a myslím, že bych šetřila si hodně dlouho… ![]()
Ahoj, chtěla bych se podělit a zároveň poprosit o nějaké rady.
Jsem bez prsou, ale úplně. Nemám ani náznak
.V pubertě mi začali růst prsa snad jako první ve třídě pak se to ale nějak zastavilo a skončilo to u toho že jsem měla opravdu malá prsa.Ve dvaceti letech jsem otěhotněla a po porodu jsem měla už něco co bylo asponň trochu vidět, ale jakmile jsem se dostala na svojí původní váhu opět zmizeli. Štve mě to protože jsem jediná z rodiny co na hrudníku nemá nic. Všechny moje sestry mají velikost C. Nechápu proč z pěti sester a zrovna já to schytala
.Ještě k tomu ty jejich narážky a jsem v koncích
.Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký způsob jak na ty prsa bezbolestně (tzn. porod a všeljaké bolestivé operace) přijít? Existuje nějaký způsob? Nějaky rady tipy? Děkuji
Anonymitu snad pochopíte…