Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
16.3.11 11:08

ahojky jsem tady nova potřebuju par rady ohledně inseminace. v ponděly 14.3.2011 jsem byla na druhy inseminace prvni byla minuli měsice ale nevyšlo to nepodařilo se mi otěhotnět já jsem uplině v pořadku muj manžel má málo spermie po první měl 4.mil a Teď měl 1,5 mil spermie je to dos málo nato abych otěhotněla hrozně moc si přeju miminko nedaři se nám to 5 let jsem s toho hotova nic mě nebavy potřebovala bych vědět že někdo otěhotněla s takovou málo možnosti ???????? po první mě dost bolelo břich a záda Teď po druhy mě to tak neboli trošku mě pícha pot břichem ale to nic něni. diky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieVL
6.4.12 21:25

Ahoj holky. Je to dva dny co jsem byla na druhé IUI, a bolela mě víc než první. Po té jsem i krvácela, ale naštěstí jen jeden den. 23.4 jdu na test, tak pak písnu jak mi to dopadlo. Pocity jsou teda dost smíšené :?

• Citovat
  • Upravit
sinkognitos
27.7.12 13:51

Tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
kacatko2102
2.6.13 22:08

IUI

Ahojky. Chceme s manželem zkusit IUI, protože nám to nějak nejde. Byli jsme na spermiogramu a tam nám řekli, že manžel má malé množství pohyblivých breberek. Co se prosím bude dít?? a Jaké vyšetření musíme podstoupit?? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Aja85
3.6.13 16:31

Ahojda. Tak já jsem byla na první IUI v pátek 31.5. Manžel byl taky na spermiogramu a měl ho dost podprůměrný, jak množství spermii, tak i kvalita. Já jsem teda podle všeho úplně v pořádku.
Jinak před IUI jsem byla 3.den cyklu na krvi a pak 12.den na ultrazvuku, po ultrazvuku jsem dostala injekci Pregnyl 5000, kterou jsem si hned večer musela píchnout do břicha a 14.den jsme tam dorazili s manželem na spermiogram a rovnou mi udělali IUI. Mě osobně to vůbec nebolelo, samotný zákrok trval asi 5min a pak jsem ještě 15min. musela ležet, aby spermie vyrazily správným směrem :)
Večer mě trochu pobolívalo břicho, jako kdybych to měla dostat, ale pak už dobrý. Tak teď už jen čekám a uvidím, jestli se povede :)

• Citovat
  • Upravit
kacatko2102
3.6.13 17:21

Ahojky a díky za info, jen bych se chtěla ještě zeptat, byl to normální utrazvuk?? a nebo jiný a bolí ta injechce??díky

• Citovat
  • Upravit
1523
3.6.13 18:27
@Aja85 píše:
Ahojda. Tak já jsem byla na první IUI v pátek 31.5. Manžel byl taky na spermiogramu a měl ho dost podprůměrný, jak množství spermii, tak i kvalita. Já jsem teda podle všeho úplně v pořádku.
Jinak před IUI jsem byla 3.den cyklu na krvi a pak 12.den na ultrazvuku, po ultrazvuku jsem dostala injekci Pregnyl 5000, kterou jsem si hned večer musela píchnout do břicha a 14.den jsme tam dorazili s manželem na spermiogram a rovnou mi udělali IUI. Mě osobně to vůbec nebolelo, samotný zákrok trval asi 5min a pak jsem ještě 15min. musela ležet, aby spermie vyrazily správným směrem :)
Večer mě trochu pobolívalo břicho, jako kdybych to měla dostat, ale pak už dobrý. Tak teď už jen čekám a uvidím, jestli se povede :)

Ahoj já jsem 6 dní po IUI, Tak budem bojovat spolu:))Ale nějak naději si nedávám:)
Kacatko ultrazvuk vnitřní nebolí a injekce pregnylu taky nebolí:) nebooooj, nejsme chlapy, něco vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
3.6.13 21:43
@Bezinkaa píše:
Ahoj já jsem 6 dní po IUI, Tak budem bojovat spolu:))Ale nějak naději si nedávám:)
Kacatko ultrazvuk vnitřní nebolí a injekce pregnylu taky nebolí:) nebooooj, nejsme chlapy, něco vydržíme.

Přesně tak, budeme bojovat spolu :) taky teda moc nedoufám, ale uvidíme, třeba se stane zázrak. jak dlouho se snažíte o mimi?? My necelý rok, a už jsem z toho na nervy. ale když čtu ty diskuze tady, tak si říkám, že na tom nejsme zase tak hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
3.6.13 21:48
@kacatko2102 píše:
Ahojky a díky za info, jen bych se chtěla ještě zeptat, byl to normální utrazvuk?? a nebo jiný a bolí ta injechce??díky

Byl to vnitřní ultrazvuk a mě to teda vůbec nebolelo. ta injekce byla taky v pohodě, nejhorší bylo odhodlat se a píchnout to do sebe :) kdyby jsi věděla, že to nezvládnes, tak ti to může píchnout doktor, mě to aspoň nabízeli, ale říkala jsem si, že to zvládnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacatko2102
3.6.13 22:51

Ahojky. Myslela jsem jestli musím podstoupit ultrazvuk s kontrastní látkou, kvůli průchodnosti vaječníků. Asi jsem se špatně vyjádřila. Prý to dost bolí. ale těším se na to, protože už to dlouho zkoušíme a miminko strašně chceme. Samozřejmě vám všem taky přeji to samé

• Citovat
  • Upravit
kacatko2102
3.6.13 22:53

JJ my se snažíme už roky dva, ale nevzdáváme to. Jen to zklamání, když nejsem je hrozný

• Citovat
  • Upravit
106
4.6.13 12:31
@kacatko2102 píše:
Ahojky. Myslela jsem jestli musím podstoupit ultrazvuk s kontrastní látkou, kvůli průchodnosti vaječníků. Asi jsem se špatně vyjádřila. Prý to dost bolí. ale těším se na to, protože už to dlouho zkoušíme a miminko strašně chceme. Samozřejmě vám všem taky přeji to samé

Ne, není to ultrazvuk s kontrastní látkou. na tomhle ultrazvuku ti nekontroluji průchodnost vaječníků ale jen v jaké fázi je vajíčko a pak ti právě dají tu injekcí, aby se vajíčko uvolnilo a došlo k ovulaci. Opravdu to neboli, neboj :) tak ať vám to dopadne. Kam na to plánujete jít?? My jsme byli v Sanusu v Hradci Kralove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.6.13 15:32

@Aja85 Ahooooj,
no je to psycho… mi se nechráníme v sexu už 7 let a stále nic:( tak až letos jsem začla chodit do CAR. Já chodím taky do SANUSu, ale v Pardubicích. A odkud jsi a kolik Ti je? Jinak jasně že bych chtěla najít //,ale je pravda že nějak si nevěřím, že to vyšlo. Pá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacatko2102
4.6.13 16:58

Já rozhodně doufám, že nám to vyjde. Ale možné je vše. Jdeme tam v úterý a jdeme na kliniku v teplicích.

• Citovat
  • Upravit
106
5.6.13 08:57

@Bezinkaa
Tak to držím palce, ať se Vám to co nejdříve povede. Vy už nějaké děti máte?? Jinak já jsem z Hořic a je mi 28let..snažíme se už rok a říkali jsme si, že radši nebudeme nic odkládat, pokud jsem ještě relativně mladá, aby se s tím dalo ještě něco dělat…s manželem jsme se dohodli, že pokud se nepovede tohle IUI, že půjdeme rovnou na IVF, nemá cenu čekat, když sama doktorka říkala, že pro nás IUI v podstatě nemá cenu ale že to zkusíme. Tak uvidím, třeba se to zázrakem povedlo. Mám teda co dělat, včera jsem si koupila testy a nejradši bych se testovala hned, ale nemá to cenu takhle brzo, tak musím vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí