Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, dnes jsem byla na iui, msm recept na utrogestan, ale doktorka nerekla, ktery den ho mam zacit brat…
poradite?
@Isoldano ja brala 3.den od UIU 2× vecer ale kazdy mame jine davkovani ale i i jinak to predepisuji zkus si zitra rano zavolat…a me to treba napsali po uiu primo do papiru s dalsi kontrolou
@Isoldano Zitra tam zavolej. Kazdy to ma jinak, je jedno jak to mel nekdo jiny, zalezi jak ho mas brat individualne ty.
@Isoldano ja byla ted v patek a mam zavadet 2 na noc od soboty.pred 3lety jsem taky zavadela 2 na noc
@Landyška píše:
@Isoldano ja byla ted v patek a mam zavadet 2 na noc od soboty.pred 3lety jsem taky zavadela 2 na noc
Mne nakonec napsala jednu rano a jednu vecer. Ale zavadim dve vecer a rano nic, vyhovuje mi to vic. Dneska zacinam 6.tyden
Preju hodne stesti ![]()
@Isoldano tak paráda, at je vse tak jak ma byt
ja doufam, ze nam to klapne, citim furt podbrisek a dekuju ![]()
Zdravím dnes jsme s partnerem byli poprvé na konzistenci…vcera jsem dostala MS tak mi zrovna nabrali hormonální profil a příští středu jdu na UTZ a jestli tam bude vajíčko hned další den mě ceka první IUI… snažíme se s partnerem od října o miminko.deti uz mám z předchozího manželství. Partner byl jako samoplatce na spermo vyšetření a jsem za to ráda urychlil se tim preces že jsme nečekali až po roce snažení…povedlo se IUI někomu na poprvé jaka je pravděpodobnost???
@barus.mackova ahoj u nas napodruhe…ale jsme oba dva v poradku…
@barus.mackova u nas taky na druhy pokus a oba jsme v pohodě. Jde o správný nacasovani doktoru. Drzim palce ![]()
Dobrý den jsem po inceminaci už 6 dní mam trochu bolesti Pod bříšku mam strach 🙂
@Brenda tulejova bolesti nic znamenat nemusí
. Mě podbřišek bolel, pak snad až do druhého měsíce tehu. Může to být uhnizdovani. Zkus na to nemyslet a být v pohode
.