Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@radka.vos děkuji myslím myslím, ale občas v hlavě mi to proběhne… Určitě dám vědět co a jak… A jak ty? Co pálení? A co malej? Nebo spíš už velkej
Neboj, urcite vse dobre dopadne. Nekde jsem cetla a i mi to tenkrat rikali v sanusu, ze jbe lepsi mit mene folikulu, jsou pry udajne vic kvalitni. Budu ti drzet palce
@Renula5
@IvePr to je pravda… Ale já si myslím že pro. Ke by bylo lepší víc když z té práve strany nejde odebrat no uvidíme. Četla jsem i ze gonal co si pícham tak je hodně dobrý, že jsou z něj hodně kvalitní tak uvidíme
kolik jich bude.
Jojo. Ja mela puregon v peru, ale mela jsem jen maly davky.. Zacinala jsem na 25 jednotkach, ale zareagovala jsem az na 75. Mela jsem jeden folikul, pak iui a uz jsou to prakticky tri roky
. Ten Gonal je podobny tonu Puregonu. Davali mi na vyber, ja teda zvolila Puregon kvuli cene, byli jsme samiplatci. Takze i iui se vysplhalo do cca 12000,–, ale dalsi uz nastesti nebylo potreba
@IvePr ho ten puregon jsem měla prvni stimulaci na IVF minulý rok. Teď změnili úplně léčbu, že by měly být více kvalitní a snad i lepší tak uvidíme co z toho bude a jestli něco zbyde. Zítra mě čeká kontrola tak uvidíme. Chceme se Teda domluvit že transfer chceme vložit 3denni embryo prostě to tak cítím, že. Bych měla a zbytek bysme nechaly na 5ti denní kultivaci tak uvidíme jak. To všechno bude. Buď ráda že se zadarilo
@Drbna777 no už by to chtělo že?
jako letos je to už 6 let to je strašný
já teď čekám v čekárně tak uvidíme už abych šla jsem nervózní tak uvidíme
Ahoj holky tak já jsem. Už doma
dneska jsem si naposledy pichla gonal. Zítra poslední Orgalutran. Zítra 21hod 2× ovitrelle a v pondělí 7:15 jdeme na to
pravý vaječník stále nic. Moc tak jsem si trochu oddychla na levý je jich dost. Tak uvidíme v pondělí co mi poved. Jsem hrozně nervózní ale i se těším. Jinak transfer by byl po 3denni kultivace. A zbytek bysme nechaly na 5ti denní kultivaci tak uvidíme. A metoda bude PICSI
@Renula5 píše:
@Drbna777 no už by to chtělo že?jako letos je to už 6 let to je strašný
já teď čekám v čekárně tak uvidíme už abych šla jsem nervózní tak uvidíme
No my čekali 11 let. Držím v pondělí palce
@Drbna777 no já doufám že tak dlouho už čekat nebudeme to bych už nezvládla vůbec. Ale obdivuji tě že tak dlouho
Ahoj holky, tak já teď jedu domu… Pravý vaječník zůstal plný jak jinak prostě to nešlo. Ale je jich tam málo a byly malý… Takže odebraly jen levou stranu. A zůstaly jenom dvě vajíčka
já vím že stačí jen jedno ale má zkušenosti s prvního IVF děsivá. Jinak spermiogram byl na
že bylo moc krásný tak uvidíme zítra si budu volat
Ahoj, drzim vsechny palce co mam… A neboj, urcite to budpu silaci a vse zvladnou
@Renula5