Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
6.3.19 17:50

@radka.vos děkuji myslím myslím, ale občas v hlavě mi to proběhne… Určitě dám vědět co a jak… A jak ty? Co pálení? A co malej? Nebo spíš už velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
6.3.19 19:39

Neboj, urcite vse dobre dopadne. Nekde jsem cetla a i mi to tenkrat rikali v sanusu, ze jbe lepsi mit mene folikulu, jsou pry udajne vic kvalitni. Budu ti drzet palce :) @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
6.3.19 19:56

@IvePr to je pravda… Ale já si myslím že pro. Ke by bylo lepší víc když z té práve strany nejde odebrat no uvidíme. Četla jsem i ze gonal co si pícham tak je hodně dobrý, že jsou z něj hodně kvalitní tak uvidíme ;) kolik jich bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
7.3.19 12:16

Jojo. Ja mela puregon v peru, ale mela jsem jen maly davky.. Zacinala jsem na 25 jednotkach, ale zareagovala jsem az na 75. Mela jsem jeden folikul, pak iui a uz jsou to prakticky tri roky :). Ten Gonal je podobny tonu Puregonu. Davali mi na vyber, ja teda zvolila Puregon kvuli cene, byli jsme samiplatci. Takze i iui se vysplhalo do cca 12000,–, ale dalsi uz nastesti nebylo potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
7.3.19 12:33

@IvePr ho ten puregon jsem měla prvni stimulaci na IVF minulý rok. Teď změnili úplně léčbu, že by měly být více kvalitní a snad i lepší tak uvidíme co z toho bude a jestli něco zbyde. Zítra mě čeká kontrola tak uvidíme. Chceme se Teda domluvit že transfer chceme vložit 3denni embryo prostě to tak cítím, že. Bych měla a zbytek bysme nechaly na 5ti denní kultivaci tak uvidíme jak. To všechno bude. Buď ráda že se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
7.3.19 16:16

@Renula5 drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
7.3.19 16:17

@Drbna777 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.3.19 09:00

@Renula5 snad se také brzo dockas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.3.19 10:29

@Drbna777 no už by to chtělo že? :lol: jako letos je to už 6 let to je strašný :pocitac: já teď čekám v čekárně tak uvidíme už abych šla jsem nervózní tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.3.19 12:38

Ahoj holky tak já jsem. Už doma ;) dneska jsem si naposledy pichla gonal. Zítra poslední Orgalutran. Zítra 21hod 2× ovitrelle a v pondělí 7:15 jdeme na to :palec: pravý vaječník stále nic. Moc tak jsem si trochu oddychla na levý je jich dost. Tak uvidíme v pondělí co mi poved. Jsem hrozně nervózní ale i se těším. Jinak transfer by byl po 3denni kultivace. A zbytek bysme nechaly na 5ti denní kultivaci tak uvidíme. A metoda bude PICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
9.3.19 16:08
@Renula5 píše:
@Drbna777 no už by to chtělo že? :lol: jako letos je to už 6 let to je strašný :pocitac: já teď čekám v čekárně tak uvidíme už abych šla jsem nervózní tak uvidíme

No my čekali 11 let. Držím v pondělí palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.3.19 00:53

@Drbna777 no já doufám že tak dlouho už čekat nebudeme to bych už nezvládla vůbec. Ale obdivuji tě že tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
10.3.19 05:38

@Renula5 No ono se někdy bohužel chtě nechtě nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.3.19 11:16

Ahoj holky, tak já teď jedu domu… Pravý vaječník zůstal plný jak jinak prostě to nešlo. Ale je jich tam málo a byly malý… Takže odebraly jen levou stranu. A zůstaly jenom dvě vajíčka :,( já vím že stačí jen jedno ale má zkušenosti s prvního IVF děsivá. Jinak spermiogram byl na :palec: že bylo moc krásný tak uvidíme zítra si budu volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
11.3.19 13:27

Ahoj, drzim vsechny palce co mam… A neboj, urcite to budpu silaci a vse zvladnou :) @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí