Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
7.1.19 09:36

@lištička144 Ze me teda neteklo nic :nevim: ani pri neuspesny ani uspesnym :think: Ale byla jsem v gennetu. Jinak drzim palečky na další pokus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.1.19 15:40

Ahojky holky Ve středu jsem byla na kontrolním odběru v Praze ohledně těm Nk buňkám a výsledky jsou stále lepší a lepší :potlesk: mám šílenou radost konečně nějaký štěstí se usmívá. Měla jsem strach ze se to zhorší ale je to lepší nechápu to skoro tu brecim. Ale léky musím stále brát ale vůbec mi to nevadí tohle pro mě výhra že jsou výsledky lepší a mě tělo by mělo přijmout embryo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
11.1.19 15:46

@Renula5 Tak parada, drzim palce at rok 2019 je ten vas :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.1.19 15:56

@Landyška dekuji pk tom všem a po takovém čekání dlouhým už snad ano… Dneska jsem 2dc ale počkám na další MS kvůli rýmě radši takže v únoru jdu na to hura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
18.1.19 21:07

Tak nakonec se nám malá narodila 28. Píšu až teď, driv jsem to nejak nestihka, nez si clovek najde nejaky novy rezim. Mela 3905g a 52cm. Porod o dost lepsi nez prvni…hlavne teda o dost rychlejsi…ale lepsi nez se tam trapit dlouho.. A co ty? Co novyho u vas? @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.19 10:15

@IvePr juu tak to gratuluji :potlesk: :potlesk: hlavně hodně zdravíčka :hug:
No my 29.1 jdeme na ultrazvuk poslední před stimulaci a v únoru hurá do boje výsledky imunologie jsou stále výborne tak snad to bude teď se šťastným koncem uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
19.1.19 10:57

@IvePr Gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 14:51

1IUI

Ahoj holky. Tak mě to taky nedá a ráda bych se k vám přidala. Zkoušíme to už cca 7 let samozřejmě s přestávkami. 1 biochemické těhotenství v roce 2012 a od té doby nic. Byli jsme na první konzultaci v Car a pro zatím doporučili IUI. Pry když jsem jednou otěhotněla tak vejcovod bude OK, menstruace pravidelná a manžel měl spergiogram před 5 lety a také OK. Takže máme zkusit IUI a potom se uvidí. Vy už máte hodně zkušenosti. Je něco co by jste nám doporučili? Tak nějak jsem to zde procitala ale je těžké se v tom vyznat. Zatím píši anonymně. Vůbec nikdo mimo přítele o ničem neví. Tak snad to pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
2740
20.1.19 17:06

@IvePr gratuluju… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
21.1.19 07:07

@IvePr moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
23.1.19 15:34

@IvePr gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
23.1.19 15:37
@IvePr gratulace :potlesk:
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak mě to taky nedá a ráda bych se k vám přidala. Zkoušíme to už cca 7 let samozřejmě s přestávkami. 1 biochemické těhotenství v roce 2012 a od té doby nic. Byli jsme na první konzultaci v Car a pro zatím doporučili IUI. Pry když jsem jednou otěhotněla tak vejcovod bude OK, menstruace pravidelná a manžel měl spergiogram před 5 lety a také OK. Takže máme zkusit IUI a potom se uvidí. Vy už máte hodně zkušenosti. Je něco co by jste nám doporučili? Tak nějak jsem to zde procitala ale je těžké se v tom vyznat. Zatím píši anonymně. Vůbec nikdo mimo přítele o ničem neví. Tak snad to pochopíte.

Věř doktorům… ale určitě bych si nechala udělat veškeré testy nové.. 5let je dlouhá doba a spermiogram se mění.. Pokud bude vše ok, tak do toho jděte ;) ale podle mě by mell lazdy CAR chtit vse znovu pokud to je stare dyl jak rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
6.3.19 11:54

Ahojky, taj jak se vede? Doufam, ze ti tentokrat vse dobre dopadlo :) @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
6.3.19 16:54

@IvePr ahoj dekuji za optání já jsem už 5ty den stimulace a už od 3tiho pěkně cítím břicho… Stimuluji s gonalem dneska jsem přidala Orgalutran. Včera byla první kontrola a dopadla dobře zatím bylo vidět na levé straně 7folikul prava moc nereaguje ale pro mě tím líp pro mě je důležitá ta levá ať je jich hodně a kvalitních. Další kontrola v pátek a pokud to bude tak možná v pondělí odběr. Tak uvidíme ale mám strach bojím se toho co jsem zažila minulý rok po prvním IVF :,( vím že na to nesmím myslet ale prostě se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
6.3.19 17:42

@Renula5 neboj, mysli pozitivne! :hug: Dej pak urcite vedet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí