Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
12.10.18 08:34

Ahooj, tak koukám, že je tu opravdu mrtvo 8o Ondrášek krásně roste :* Utíká to utíká. Te naší lumoici bylo vceta 14m :roll: Je to malej drak.. Jinak doufám holky, že ty zakroky vám dopadli dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.10.18 13:18

Ahojky, tak jak se Ti dari? :) @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.10.18 13:21

Utika to jako blazen… Nase mala bude mit ted na konci listopadu dva roky a na stedry den mam termin porodu… Cekame dalsi holcicku. Tak ted uz budu pomalu zacinat 33.tt tak uz se docela kutalim :mrgreen: @Landyška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
27.10.18 15:47

@IvePr Jeee tak to gratuluju k Vanocce :kytka: a ta se povedla prirozene? Ja se tak tesim na letošní vanoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.10.18 16:10

Jojo… Prirozene… Na leto jsme pocitali zase s iui a ono to prislo uz v dubnu samo :) @Landyška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
27.10.18 16:43

@IvePr prislo na vas jaro :D my chceme zacit zkouset v létě, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.10.18 22:25

No hele my zacli nekdy pred vanoci…byla to celkem rychlost :mrgreen: @Landyška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
28.10.18 20:57

@IvePr ahoj no kde byvh zacala :lol: no NK bunky hodnoty jsou krasne pekne reaguji na leky :potlesk: takze jdeme na druhe IVF tak do vanoc jeste bude ;) jsem tyden po operaci kvuli tomu vajecniku, ktery mam za delohou takze aby mi to daly do poradku. No ale dopadla jsem tak, ze to nechaly jak to je ted :zed: takze kdyz neodeberou z praveho vajicka tak zase hrozi ohss :zed: jinal utekla jsem hrobnikovi z lopaty bylo to moc komplikovany. Byla jsem v Jihlave Sanus to chtel mit podkontrolou mrl to delat lekar ze sanusu ale bohuzel tam nebyl. Talze to delala lekarka jina. Ale jihlava spital gynda desny. Sestricky neochotny poopraci me nechaly chodit samotnou na wc pak samotna do 6patra na utz. Manzel kdyz si tam volala tak mu nechteli dat lekare. Takze nevedel co semnou je no desny. Ani me neoblikly ani mi nepodaly moje pantofle takze jsem chodila naha a bosa :zed: jako nejhirsi spital a personal kde jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.10.18 08:59

No tak s tim spitalem s tebou musim souhlasit… Jako porodnice to je fajn, tam si nemuzu stezovat, ale jinak to stoji za prd. Mymu tatkovi tam doslova rekli, ze mu neudelaji rezonanci protoze je to drahe vysetreni a ze kdyz umre, tak je to jen jeden zivot, zr v nemocnici jich denne umira hodne. Nebyt toho, ze jsme sehnali lekare v Praze, tak uz mezi nami neni. Je to strasny ten pristup tam… Ja ted mela ve 28.tt pasovy opar, jenze byl zrovna svatek v zari a vikend, strach o mimco neskutecny a vysetreni probehlo stylem aha, ukaz ty to nevis jiste jestli je to opar? To ja taky nevim, tak na, tady mas prasky. Tak ti budu drzet moc palce… At uz n vanoce mas v brisku miminko. :srdce: @Renula5 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.10.18 10:28

@IvePr ja jsem lezela na gynde ale desny :zed: uz nikdy vickrat to radsi trebic. To je strasny clovel si plati cely zivot zdravotni a oni reknou, ze jw to moc.drahe 8o nakopat je dopr.dele ! No a jsi teda v poradku? A co mimco? Dekuji no ja doufam ze uz jsem si to spatne poradne vybrala a nastane jen to lepsi :srdce: A bude vanicni darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.10.18 12:34

No dali mi akorat prasky a zmizelo to… Minuly tyden jsem byla na utz a mimco bylo v poradku… Tak snad to tak bude. Ja rodila pred 2 rokama v listopadu v Jihlave a letos me to ceka o Vanocich, termin mam na Stedry den. Premyslela jsem i o havl.brodu i o trebici, ale rikam si, ze to radsi nebudu pokouset, nevim jaky bude pocasi a cesta a Jihlavu mam nejbliz… Ale nemuzu proti porodnici rict nic spatnyho… Jako nejaky mouchy tam byly, ale prevysuje to pozitivni. I oddeleni sestinedeli bylo fajn. Sestry byly mily a se vsim ochotne poradili. @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.10.18 18:07

@IvePr tak aspon, ze to zmizelo a mimco je v poradku :dance: tak ja jsem o jihlavske porodnici slysela jen chvalu :) a kdyz jsi tam uz rodila tak vis aspon. A presne nevis jaka bude cesta a co se bude dit. Takze stedry den bude u vas vesely a nadherny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.10.18 14:25

No v prvni tehotenstvi jsem lezela na zacatku na gynde a lezela tam se mnou pani, co byla po porodu se zanetem a rekli ji, ze se omlouvaji, ale ze zapomneli vyndat placentu. Coz je hrozny. Takze jako porodnice dobra, ale doufat, ze se nic neprihodi @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.10.18 18:17

@IvePr ty jo to je strasny… Aspon ze nezapomneli vyndat dite vid 8o … No hlavne aby jsi to mela v klidu to je dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.18 11:13

Ahoj holky, příští týden máme jít s manželem na inseminaci, bojím se, že to bude bolet. Četla jsem o tom tady a dělá se to teda bez anestezie, což mě trochu děsí. Diskuze tady už není moc aktuální.. Taky jsem slyšela, že po inseminaci mlže být nějaká alergická reakce.. Díky za jakoukoliv zkušenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí