Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@radka.vos @fiona313 holky dovolenou jsem si užila když občas byly slzičky. Ale byla dovolená krásná teď jsme na letišti ve Varně a čekáme na naše Letadlo a hups do ČR.
Ahoj holky… Tak já dneska 13 dní po prvním IUI a myslím, že se zadařilo
![]()
@Mieshulka to jo. Oproti tomu z 11dne je zas i něco silnější. Tak doufám, že ms nedorazí. Zítra bych měla volat do Caru a objednat se na kontrolu. Ale počkám asi až do pondělí, až budu mít jistotu, že ms fakt nedorazí ![]()
@maledivi díky! Ani sem nedoufala, že to vyjde hned napoprvé! ![]()
@Kl4r4 mě rovnou řekli, ať nevolám hned den po zpozdění ms
ale u Tebe to vypadá celkem jasně ![]()
jinak já zatím na ms stále čekám, lehké špinění.. Pokud nepřijde do zítra zkusím se znovu otestovat.. případně holt na repete
@Mieshulka mě právě doktorka řekla, že za 14 dní mám zkusit TT a když bude pozitivní, zavolat a objednat se. ![]()
Třeba se teprve zavrtává? Protože špiníš už pár dnů a MS nikde, tak už by ani dorazit nemusela! Zkus test a třeba už tam bude ![]()
Ja mela volat 14.den po iui. Test byl pozitivni, na dalsi tyden ne objednali na krev, a pak az na za 3 tydny na prvni utz. Pak uz jsem chodila normalne na svoji gyndu do poradny @Kl4r4
@IvePr tak já práve počkám do pondělí a zavolám tam. To už budu mít jistotu, že MS opravdu nedorazí a třeba mě rovnou objednají na ultrazvuk. ![]()
Ahoj po nejaky dobe zase. Jen hlasim, ze sem kvuli vysokymu tlaku hospitalizovana v nemocnici. Zatim to bohuzel neklesa, naopak, tak mi porad zvysuji davky leku a hlidaji me. Ted uz sem pripichnuta i na kapacce. Tak drzte pesti, muze to prijit kazdou chvili, tak at je malej dost silnej a zvladne to.
![]()
@radka.vos Aboj, přeju, ať se Ti tlak brzy zlepší a hlavně ať je mrňousek silný, všechno dobře dopadne a jste oba zdraví ![]()
Holky, tak já si dám s IUI opáčko, první holt nevyšla… Ale díky Vám všem, jste mi nadějí, že to klapne ![]()