Po první IUI

53
19.10.09 17:58

Po první IUI

Ahojky holky!
Dneska jsem byla na svojí první intrauterinní inseminaci. Řeknu Vám, že pocity nic moc, bolelo a tlačilo to dost.
Je normální, že mě břicho pobolívá ještě teď k večeru? Inseminaci mi provedli v Pronatalu ve 12 hodin dopoledne.
Radulina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
19.10.09 18:05

Ahoj,
sice to není nic příjemného, ale nic extrémně nepříjemného to taky není.
Určitě se to dá vydržet… Možná tě břicho pobolívá,protože se víc pozoruješ než normálně ne? :wink:
Držím palečky, aby to dobře dopadlo…
 Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
19.10.09 18:05

ahoj, já na ní byla v červnu, to byla teda druhá IUI a musim říct, že to byla strašná bolest, první v poho, ale tohle bylo něco. Dokonce jsem i dva dny špinila, ale stálo to za to. Čekáme dvojčátka, kluky, jsme v 21tt, tak držim pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
19.10.09 18:59

byla jsem na trech a bolela jedna, zalezi na sikovnosti lekare, nekteri to umi, nekdo holt ne, ale ver tomu, ze oproti IVF to nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.09 20:00

IUI

ahojky,ja mam za sebou 3 IUI:musíš se při tom zavadění co nejvice uvolnit.mně to taky jednou hrozně bolelo,myslela jsem že s toho stolu neslezu.myslim že to tak ještě tak 2 dny budeš cítít.Ale pokud by to byla nesnesitelna bolest tak si radši zajdi k GYN.tak at se ti rychle uleví.

• Citovat
  • Upravit
5274
19.10.09 20:02

Ahojky,já byla na 2.IUI 14.října,taky mě pobolívá v podbříšku a to jsem 5 dnu po.minule byla v srpnu a to jsem ani nevěděla,že se něco dělo.koukám,že jsi z berounska od kud přesně,já jsem taky z berounska.jak dlouho se snažíte?? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.10.09 22:03

ähoj,já mám za sebou 1.IUI 7.10. test si budu dělat asi pozítří,tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.10.09 22:06

AHojky, tak mi IUI nebolelo a musim říct že oproti HSG na průchodonost vejcovodů nebo IVF to byla hračka,tak neboj. Neměla bys ale moc krvácet a mít křeče. Držím palečky

• Citovat
  • Upravit
3826
19.10.09 22:26

já také doplnuji,že mě IUI nebolela. vůbec jsem nic necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.10.09 10:08

Ahoj holky,

mě teda teprve IUI čeká a to asi kolem 10.11.09, přesný termín ještě nevím, tak jsem jukla na vás holky, co to máte už za sebou, abych věděla, co mě čeká a musím říct, že se začínám docela bát. 8O Já myslela, že to fakt nebolí a vy máte celkem děsivé zážitky! :nevim: Tak snad to vydržím… Holky, chtěla jsem se zeptat, byla jste některá na vyšetření průchodnosti vejcovodů ultrazvukem? Pokud ano, můžete mi napsat, jak to probíhá a jestli to také bolí??? :roll: Moc děkuji za odpovědi. Jsem totiž hrozný strašpytel… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2489
25.10.09 12:23

ahoj holky, mne taky ceka prvni IUI, ale v tuhle chvili cekam na MS, mela by prijit v úterý. Teď jsem měla cystu, tak mi na:,–(ili na měsíc HA. Doufám, že to nebude moc bolet. Jinak si taky začnu píchat Puregon od 2DC, toho se nebojím. Já byla na průchodnosti vejcovodů UTZ, tou kontrastní látkou. Tedy musím říct, že nejsem nějakej poseroutka, ale bolelo to jako čert, kdybych věděla, co to bude obnášet, tak bych do toho nikdy nešla :cry: , ale nakonec jsem to vydržela, protože jsem chtěla vědět, na čem jsem. Některé holky psaly, že je to nebolelo. Takže záleží na tom, jaký práh bolesti máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.10.09 12:30

Ahoj Radulino a ostatni, myslim ze je to v norme mit trochu bolavy bodbrisek po IUI. Ze sve zkusennosti vim, ze hoooodne zalezi na sikovnosti Dr. Ja mela IUI 6× a z toho 1× bolest pri zakroku a druhy den obrovske krece, ze jsem musela k Dr. A 5× pohoda jako by se nic nedelo.
Preju hodne stesti a pro ostatni, ktere do toho jdou poprve, niceho se nebojte, opravdu je to uplna brnkacka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
13.1.10 23:16

Já byla na inseminaci 2× a nepřišlo mi to nějak bolestivé-každý má práh bolesti jinde.Horší pro mě byla zkouška průchodnosti vaječníků, kde nohy ani pokrčit nemůžete a ležíte natažený jak prkno a Dr.do vás zasouvá sondu a hadičku s kontrastní tekutinou - s minim. umrtvením - čípek v zadku-to byla pro mě bolest!! Když mi při inseminaci ukazoval Dr.hadičku-nebo spíš „hadičičku“, tak jsem strach vůbec neměla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.10 12:18

Ahoj všem, jsem čtyři dny po první inseminaci - žádné bolesti, špinění , krvácení. Když tu čtu vaše příspěvky, proběhlo to nadočekávání hladce.Chci se zeptat, do jaké míry jste po zákroku upravily svůj režim - cvičíte, fungujete normálně ? Já mám strach si dát i dvojku vína…
Zkrátka - snažíte se hned od začátku chovat jako těhotné ? Bojím se, že si to vsugeruju a o to větší bude případné zklamání…jak k tomu přistupujete ?
Mám hrozně rozporuplné pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
16.2.10 15:02

Ahojky. Já jsem taky tento měsíc 1.IVI. Hned v den inseminace mi doktor řekl, abych byla v klidu, necvičila, nezvedala nic těžkýho. Tak jsem si na ten den dala gaučink ale od tý doby normálně funguju. Chodím plavat,lyžuju, chodím na dlouhý procházky… i trochu vínečka navečír si dám občas. :-) Vůbec se jako těhotná nechovám, to bych se musela omezovat celé dva roky co nám to nešlo. Takže se snaž být hlavně psychicky v pohodě, protože to je pro početí to nejdůležitější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex