Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, ja za chvilku koncim s tehotenstvim. Nakonec mi naplanovali cisare kvuli poloze miminka kp. Mam z toho hroznej strach… A tajne doufam, ze se jeste stane zazrak a maLa se otoci. Nebojim se ani tak ty operace jako spis toho co bude potom. Prece jen po prirozenym porodu jsem se celkem hned citila fajn a bezbolestne… Kazdopadne Ti chci rict, ze pristi rok bude patrit uz urcite vam. A az se rozpadnu, tak ti poslu poradnej tehotenskej flusanec, aby to vse vyslo. @Renula5
@IvePr ahoj paní a kdy máš ho v plánu? Nebo ještě nevíš termín? Neboj to bude všechno v pořádku
hlavně aby jste byly oba v pořádku a zdrav ![]()
Tak já si říkám že to takhle asi mělo být hold já. Si ještě počkám. A ten tvůj flusanec doufám že pomůže tak šup šup ať už plives ![]()
@IvePr ahojky, ničeho se neboj. Nejhorší jr první týden, ale pak je to dobrý. Držím palce!
Ahojky, měla jsem dnes po obědě nastoupit a zítra dopo by byla malá venku. Ale nakonec je to zrušený protože se na poslední chvíli malá otočila… Tak teď už jen čekám kdy se rozhodne vyjít ven. Za týden mám termín… @Renula5
@IvePr ahoj dekuji za zprávu… Tak na jednu stranu je to parádní že se otočila ale na další už jsi to mohla mít za sebou a malou mít u sebe. Teď budeš cekat tak snad se rozhodne třeba tento týden jít ven aby jste byly na vánoce doma.
@lištička144 Ahoj, neboli to vůbec, nam se zadarilo na 2pokus a mame skoro 18m princeznu ![]()
@radka.vos ty brdooo to leti, to uu je velkej drobek
a co to tvy paleni?? ![]()
@IvePr Tak super hodne rikaji, ze se deti leknou a ze dne na den se otoci
Tak to bude mala Vanocka ![]()
Ahoj holky, preju jen to nejlepsi do novyho roku a samozrejme samy uspesny pokusy… ![]()
@Landyška Ahoj, jo, je to klacek. Pred vanocema jsme byli u doktorky a rikala, ze fyzicky uz to dohnal, ale mentalne mu jeste trosku chybi, ale i to dozene.
Jinak paleni porad trva.
Doktor rikal, ze uz to nema jak resit. Je pry jeste moznost nejakyho laseru, ale pry je to desne drahy a stejne si mysli, ze mi to nepomuze, takze na to pecu. ![]()
@radka.vos Jj pak se nic nepozna
No to jsou vyhlidky
Takze jako do konce zivota te bude palit? preci na to musi neco bejt ![]()
@Landyška No ocividne bude…
Hele ja uz to uprimne neresim. Kdyz to pali vic, sem protivna jak cinze. Nekdy na to uz uplne zapomenu a nekdy vecer nemuzu spat, protoze mi porad v hlave srotuje, co by to mohlo byt. Ale pres den nemam moc cas nad tim premyslet, protoze ten nas malej had chce porad na ruku…
Teprve ted zacina poradne chytat hracky, takze si sam proste nevystaci a co si budem povidat, trosku sme si ho rozmazlili.
btw. dneska je mu pul roku, neskutecne to leti. ![]()
Tak přikládám svoji zkušenost.. Byla jsem v Iscare, bolest teda hrozná, možná, že jsem byla nervózní a nedokázala se tak uvolnit.. Ta vodička se spermatem teda ze mě tekla snad ještě hodinu, nebo jestli jsem nějaká divná..
Každopádně první pokus byl neúspěšný a budu se teda se strachem připravovat na další pokus.. Je teda pravda, že je asi hodně důležitá ta psychická pohoda, jak píšete, ale je těžký ji pro mě vytvořit.. Držím všem moc pešti!!!
@radka.vos No to teda
usmevacek
letí to silene.. Male 17mesicu
Tak kdyz to i vypustis, to je dobry.. clovek se s tim musí szit noo ![]()