Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
20.3.20 18:44

@Renula5 u me ne, jako deti mám ráda, materskej cit tam je, asi jsem v tomto sobec, ale ja rikala, ze kdyby byl problem a nemohla jsem mit deti, tak radeji zadny, pro me by bylo prostě cizi… Ale obdivuju ty, co si vemou i tim tem detem pomuzou, maji stastnou rodinu, ale pro me to není no.. Ale drzim palce, at vam dela prolka jen radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.3.20 09:15

@Zarmilka Ahojky, tak jak to s tebou dopadlo? Naposledy jsi o sobě dala vědět 12DPO se skoro dvěma čárkama na testiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.3.20 10:59

@Stessi Ahoj s náma to vypadá skvěle Dnes jsem 6+4. Ve čtvrtek (6+2) jsem byla na výstupním ultrazvuku v CARu, srdíčko nám tluče a ťuk ťuk vše vypadá dobře. Jak pak to dopadlo u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.3.20 15:21

@Zarmilka No teda :srdce: To je skvělé :hug: Moc gratuluju :* u nás první pokus selhal a včera jsem byla na druhém IUI, tak snad se také ještě dočkám takhle krásného UZ jako máš ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.3.20 15:16

@Stessi Děkuji :hug: Přeji vám aby tento pokud vyšel :andel: Dej mi vědět jak jste dopadli :srdce: Budu na vás myslet :) Drzim palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.3.20 08:36

@Zarmilka to je ale řádné držení palecků :lol: :lol: :lol: moc děkuju :hug: snad se nám zadaří ;) já jsem teprve 4tý den po IUI :? Ten čas vůbec neutílá :( Můžu se zeptat, na kolikáty pokus IUI se vám takhle krásně zdařilo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.3.20 13:54

@Stessi Nám se zadařilo hned na poprvé. Je to spíš malý zázrak. Všude jsem četla, že se podaří až 3 pokus, tak jsem stim nepočítala :) Neutíká, každý den se vleče neskutečně rychle no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.3.20 13:58

@Stessi nevím, jestli přímo toto pomohlo, ale pila jsem 5 dní před ovu 3-5dcl odšťavněného grepu. 5 dní po IUI jsem jedla denně plátek čerstvého ananasu. Babské rady :mrgreen: Ale je možné, že byl i toto důvod toho krásného výsledků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.4.20 19:55

@Zarmilka Téda, tak to je skvělé, že se vám to povedlo takle krásně na první pokus :hug: Ještě jednou moc gratuluju :* Pokud by se nám ani tento druhý pokus nevydařil, dám na tvé rady a pustím se do ovoce :lol: A jak se vůbec cítíš? Není ti po ránu třeba špatně? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.4.20 22:53

@Stessi Ještě jednou děkuji :hug: Určitě se vám povede, držím palečky a hlavně dej vědět, jak jste dopadli :srdce: Ráno je mi dobře, ale už pár dní mi to začíná odpoledne a je to až do té doby než usnu. Takže já zvracím jen odpoledne :mrgreen: U prvního těhu jsem to neměla, takže si těžce zvykám :mrgreen: Doktorce v CARu se zdálo, že tam vidí dvojčátka jednovaječné. Zítra jdu ke svému gynekologovi, tak se bojím, že tam dvě vážně budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.4.20 17:02

@Stessi Ahoj :mavam: Jak se daří??? Už víš výsledek? Pořád na tebe myslím a držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.20 17:46

Dobrý den ráda bych se k vám přidala…myslela jsem že toto témě nebudu asi nikdy řešit. Jsem máma tří dětí, které mám z prvního manželství. Holčička 10let a dvojčata kluky 7 let kteří byli počati přirozeně. Těd s nynějším partnerem se snažíme půl roku o mimčo…vím není to dlouhá doba ale dnes byl v HKv Sanusu na odběr spermii kde mu po hodině volali výsledky:teď abych to nepopletla prý v pruměru chlap má 15mil spermii on má abnormalitu 19mil ale bohužel pomalé a k ničemu jen max 1% schopných oplodnit vajíčko. Po telefonu doporučili objednat se do ambulance na konzultaci.Tam jsme hned volali a kvůli korona nám řekli že nás vidět nepotřebují ať nasadí dostupně prodejné vitamíny na dva měsíce…víc nic. Přítel by si strašně moc miminko přál je z toho zdrcenej…chtěl by nejraději umělé hned jenže to není tak. Volala jsem i k sobě na gyndu prý na to nemáme myslet a počkat po tom jak zareaguje přítel na vitamíny popřípadě kontrolni spermogram. Dívala jsem se na internetu že iui lze podstoupit i jako samoplátci můžu vás poprosit jak to chodí nebo jestli máte takovou zkušenost podobnou? je šance otěhotnět přirozeně nebo po iui když měl tak špatný spermogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
14.4.20 17:51

@barus.mackova AHOJ :mavam: pokud ma jen pomale, zkuste vitaminy. Nam se zlepšilo spermio po selzinku :palec: pokud se mu nezlepsi, tak nema smysl podstupovat ani iui.. I kdyz mas ty 3 deti, bylo by fajn, jit na vsechny odbery, at vite na cem jste.. Mohlo se za tu dobu ppno věcí zmenit ;) drzim palce a sance prirozene je vzdycky iu lidi co maji papir ze otěhotnět nemohou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.20 20:11

@Landyška tak to je asi jinak 4% pohyblivé a 1% funkční :nevim: teď mi to upřesnil přítel on ke v pract na odpolední tak mi to před tím do telefonu řekl tak jak ksem psala před tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
14.4.20 21:29

@barus.mackova neves hlavu, at zobe nejakej cas vitaminy a udelejte si spermio znova, pak uvidite jesi to je lepsi a verte doktorum v CARu. Me sama primarka rekla, ze spermiogram neni staly, ze ho ovlivnuje hromada veci.. U vstupni prohlídky mel manzel spermiogram tabulkovej.. Pak kdyz se slo na prvni IUI tak nam bylo doporuceno nedelat, ze je spatnej(byl nachlazenej), ale udelalo se, vse bylo pripraveno a staci jedna mrska-no nevysel. Na druhy pokus i kdyz nebyl tabulkovej mame cacorku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí