Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
4.9.19 15:10

Ahoj holky, dnes jsem 12.den po IUI (ovu vyvolaná inj Ovitrelle), dělala jsem si TT, co na něj říkáte? Horní je 10.DC, druhé dva z dneška. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
4.9.19 18:09

@Veronisa ahoj, mě Mudr řekla že nemá cenu testovat dříve jak 14. Den po iui. Zkus udělat ještě zítra a pozítří pokud bude tmavnout tak gratuluji :hug:.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
4.9.19 18:09

Držím palečky ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.9.19 18:19

@Dou ahoj, já vím, testovala jsem hlavně abych věděla, jestli mám ještě Ovitrelle v moči, takže těžko říct, nechám si za dva dny odebrat hCG a budu chytřejší :palec: ;) moc děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
4.9.19 19:05

Není vůbec zač :), já se snažím nemyslet na testování. Naštěstí teď budu hodně v práci tak mi to snad uteče líp než kdybych byla doma :mrgreen:. Jinak bych taky testovala jak šílená. Akorát se bojím že toho mám tolik že se to nepovede. Ale uvidím :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.9.19 20:02

@Dou já už žádný těhotenský test nemám, budu si muset koupit. Držím palce, ať jsou tam dvě čárečky ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.9.19 10:28

Ahoj holky, prvni iui nevyšlo. Teď v pondělí jsem byla na druhém.13 dc.Tak se modlim a verim.Ale už je to náročné 2,5 roku..Naštěstí funguje vse přirozeně zadne ovitrelle zadna stimulace.Ted uz to vyjde to Vám povidam :lol:. A vám všem ze srdce preji :-* Mě řekli dokonce 3 tydny po iui testovat, ale to rozhodně nedam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.9.19 10:33

@Mil23 ahoj, já jsem 14.den po první IUI a čekám na výsledek hCG, ale vidím to bledě :,( my se snažíme od června 2018. To čekání a následné zklamání je na :zed: přeji ať Vám to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.9.19 12:29

@Veronisa je to dlouhé my kveten 2017.Rok jsem nic neresila pak s mudr clostilbegyt a ovitrelle bez úspěchu a ted klinika po 2 letech.Jsme oba v naprostém pořádku a tak jsme zkusili iui. Pani doktorka rekla ze vyjde 1 z 6 iui. A ja doufam a verim.Je to náročné po první iui neúspěšném jsem byla fakt v háji..Ale co nedělám.. je to kolotoč hlavne emoční..taková horská draha…Neztrácej naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.9.19 15:26

@Veronisa je to dlouhé my kveten 2017.Rok jsem nic neresila pak s mudr clostilbegyt a ovitrelle bez úspěchu a ted klinika po 2 letech.Jsme oba v naprostém pořádku a tak jsme zkusili iui. Pani doktorka rekla ze vyjde 1 z 6 iui. A ja doufam a verim.Je to náročné po první iui neúspěšném jsem byla fakt v háji..Ale co nedělám.. je to kolotoč hlavne emoční..taková horská draha…Neztrácej naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.9.19 08:30

@Veronisa jak si dopadla? Dělala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
16.10.19 07:56

Děvčata nezoufejte. Nám se za dařilo az po 12 letech snažení. Ale vim že je to na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 13:17

Ahoj holky, je tu někdo, kdo podstupuje IUI, kdy jsou pomalé spermie, jinak vše v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
9868
29.10.19 16:16

Ahoj holky, tak pro povzbuzeni u nas s prestavkama 6 neuspesnych iui (u me delsi cykly - dva, tri mesice, ne vzdy s ovulaci a u manzela horsi morfologie) uz sme premysleli o ivf a nakonec se zadarilo prirozene. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.10.19 14:38

@Hanka_S_V Ahoj, moc gratuluji :hug: já jsem 8.den po třetí IUI, pokud se nezadaří, tak jdeme do IVF. Co Vám pomohlo k miminku? Nějaké doplňky stravy,..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí