Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dnes jsem 12.den po IUI (ovu vyvolaná inj Ovitrelle), dělala jsem si TT, co na něj říkáte? Horní je 10.DC, druhé dva z dneška. ![]()
@Veronisa ahoj, mě Mudr řekla že nemá cenu testovat dříve jak 14. Den po iui. Zkus udělat ještě zítra a pozítří pokud bude tmavnout tak gratuluji
.
Příspěvek upraven 04.09.19 v 18:10
@Dou ahoj, já vím, testovala jsem hlavně abych věděla, jestli mám ještě Ovitrelle v moči, takže těžko říct, nechám si za dva dny odebrat hCG a budu chytřejší
moc děkuji za podporu ![]()
Není vůbec zač
, já se snažím nemyslet na testování. Naštěstí teď budu hodně v práci tak mi to snad uteče líp než kdybych byla doma
. Jinak bych taky testovala jak šílená. Akorát se bojím že toho mám tolik že se to nepovede. Ale uvidím
.
@Dou já už žádný těhotenský test nemám, budu si muset koupit. Držím palce, ať jsou tam dvě čárečky
![]()
Ahoj holky, prvni iui nevyšlo. Teď v pondělí jsem byla na druhém.13 dc.Tak se modlim a verim.Ale už je to náročné 2,5 roku..Naštěstí funguje vse přirozeně zadne ovitrelle zadna stimulace.Ted uz to vyjde to Vám povidam
. A vám všem ze srdce preji
Mě řekli dokonce 3 tydny po iui testovat, ale to rozhodně nedam ![]()
@Mil23 ahoj, já jsem 14.den po první IUI a čekám na výsledek hCG, ale vidím to bledě
my se snažíme od června 2018. To čekání a následné zklamání je na
přeji ať Vám to dobře dopadne ![]()
@Veronisa je to dlouhé my kveten 2017.Rok jsem nic neresila pak s mudr clostilbegyt a ovitrelle bez úspěchu a ted klinika po 2 letech.Jsme oba v naprostém pořádku a tak jsme zkusili iui. Pani doktorka rekla ze vyjde 1 z 6 iui. A ja doufam a verim.Je to náročné po první iui neúspěšném jsem byla fakt v háji..Ale co nedělám.. je to kolotoč hlavne emoční..taková horská draha…Neztrácej naději
@Veronisa je to dlouhé my kveten 2017.Rok jsem nic neresila pak s mudr clostilbegyt a ovitrelle bez úspěchu a ted klinika po 2 letech.Jsme oba v naprostém pořádku a tak jsme zkusili iui. Pani doktorka rekla ze vyjde 1 z 6 iui. A ja doufam a verim.Je to náročné po první iui neúspěšném jsem byla fakt v háji..Ale co nedělám.. je to kolotoč hlavne emoční..taková horská draha…Neztrácej naději
Děvčata nezoufejte. Nám se za dařilo az po 12 letech snažení. Ale vim že je to na hlavu.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo podstupuje IUI, kdy jsou pomalé spermie, jinak vše v pořádku?
Ahoj holky, tak pro povzbuzeni u nas s prestavkama 6 neuspesnych iui (u me delsi cykly - dva, tri mesice, ne vzdy s ovulaci a u manzela horsi morfologie) uz sme premysleli o ivf a nakonec se zadarilo prirozene. Drzim palce ![]()
@Hanka_S_V Ahoj, moc gratuluji
já jsem 8.den po třetí IUI, pokud se nezadaří, tak jdeme do IVF. Co Vám pomohlo k miminku? Nějaké doplňky stravy,..?