Po vysazení antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
28.5.06 14:25

Po vysazení antikoncepce

Před dvěma měsíci jsem vy:,–(ila antikoncepci, brala jsem JEANINE a teď poslední dobou se mi zhoršila pleť. Nemáte s tím taky zkušenosti? Po jaké době se to zpravidla upraví a nebo zda je to jen po určitých druzích antikoncepce? Děkuji všem! Pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
596
28.5.06 15:16

Ahoj,
antikoncepci JANINE jsem brala vyloženě na zlepšení pleti. Je to jedna z předností co má. Po jejím vysazení se dá očekávat , že pleť se vrátí do původního stavu. I u mne to tak bylo :roll:
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.5.06 15:20

Ahoj, já jsem pprávě před touto antikoncepcí měla pleť v dobrém stavu. Proto mě to překvapilo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.5.06 15:22

Tak to mě překvapuje. Bohužel neporadím. :(
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.5.06 18:00

Ahoj,

asi tě nepotěším, ale brala jsem HA Mercilon 9 let. Předtím jsem problémy s pletí neměla, ale po jejím vysazení loni v srpnu se mi zhoršila pleť nejen na obličeji, ale i v dekoltu, na prsou a na zádech :oops: Dodnes se to neupravilo, naopak mám pocit, že je to čím dál horší, hlavně na čele. Záleží to hodně na fázi mého cyklu, po MS je to lepší a pak se to zhoršuje…

Sama nevím, co s tím, ale prý je to normální!
Tak snad jen: Vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.5.06 21:02

To se fakt nenajde nikdo, kdo by mě potěšil, že se to třeba po nějaké době upraví? Připadám si jako puberťák. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.5.06 15:07

Je mi 34 let a když neběru Jeanine, tak mám pleť úplně děsnou. Docela by mne zajímalo, jestli když je budu brát třeba 10 let a pak vy:,–(ím, budu zase jako ropucha? :lol: není nad to, vypadat mladě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.5.06 16:32

Já ji brala kvůli pleťi kterou sem měla bez problému ale musela sem ji vy:,–(it takže zase „uhrovej ksicht“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 15:08

Mám podobný problém.. Brala jsem Ha. 6let, nejdřív minervu, pak Velmari.. Dřív jsem problémy s pletí nikdy neměla. Ted Ha. 2 měsíce nevěru, ale pleť se o 60 % zhoršila, jsem sami mali pupinek, bolí a nejdou ani moc mackat (vim ze by se to nemělo ) dělají se mi i na zádech a tam jsem je nikdy nemivala.. Co s tím? Nechci do sebe kvůli pleti cpat žádné hormony už.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.15 10:15

Ahoj, mel jste někdo podobne? před měsícem jsem vysadila antikoncepci po 7 letech, normálne jsem to dostala (29.7)a od te doby nic.Mela jsem několik nechranennych styků, miminku se nebráníme. Dělala jsem si 2 testy před 2 dny a negativní, hcg 7. Těhotenství? hormonální "bouře "? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 18:42

Ahoj holky
Brala jsem jeden měsíc antikoncepci Mistra. Celou dobu jsem spinila a celkově mi nesedla. Předtím jsem pár let antikoncepci nebrala. Menstruaci jsem po vysazení nedostala jen mám jakoby bílý výtok., jsem nafoukla, mám citlivá prsa :roll: je to po vysazení antikoncepce, byť brání tak kratce, normalni?

• Citovat
  • Upravit
269
16.2.16 19:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Brala jsem jeden měsíc antikoncepci Mistra. Celou dobu jsem spinila a celkově mi nesedla. Předtím jsem pár let antikoncepci nebrala. Menstruaci jsem po vysazení nedostala jen mám jakoby bílý výtok., jsem nafoukla, mám citlivá prsa :roll: je to po vysazení antikoncepce, byť brání tak kratce, normalni?

Brala jsem antiko jen měsíc, výtok se taky objevil, ms jsem ale dostala. Pila jsem a piju Kontryhel, upravuje cyklus, tak zkus třeba ten. Nafoukla jsem taky byla, citlivost prsou jsem pocitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.3.16 13:10

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá přibraly na váze nebo zadržujete vodu po vysazení HA? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
19.3.16 18:41

@lightblue ahoj, já loni v srpnu vysadila po 10 letech HA, YAZ a do 3 měsíců jsem přibrala opravdu dost, cca 5 kg, to ani nemluvím o tom, že se mi zhoršila hrozně pleť.. a zhubnout se mi podařilo až po poradě s výživovým poradceem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
19.3.16 19:55

@lachtanice86 díky a spočívá to v úpravě stravy, nebo sportu nebo obojím? Já zatím tolik nemám, a prakticky ještě nemám ani svou váhu, co jsem měla před těhu, ale zvykla jsem si teď x let na ustsálenou váhu a menší, tak jsem to začla řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí