Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Před dvěma měsíci jsem vy:,–(ila antikoncepci, brala jsem JEANINE a teď poslední dobou se mi zhoršila pleť. Nemáte s tím taky zkušenosti? Po jaké době se to zpravidla upraví a nebo zda je to jen po určitých druzích antikoncepce? Děkuji všem! Pa!
Ahoj,
antikoncepci JANINE jsem brala vyloženě na zlepšení pleti. Je to jedna z předností co má. Po jejím vysazení se dá očekávat , že pleť se vrátí do původního stavu. I u mne to tak bylo ![]()
Andrea
Ahoj, já jsem pprávě před touto antikoncepcí měla pleť v dobrém stavu. Proto mě to překvapilo. ![]()
Ahoj,
asi tě nepotěším, ale brala jsem HA Mercilon 9 let. Předtím jsem problémy s pletí neměla, ale po jejím vysazení loni v srpnu se mi zhoršila pleť nejen na obličeji, ale i v dekoltu, na prsou a na zádech
Dodnes se to neupravilo, naopak mám pocit, že je to čím dál horší, hlavně na čele. Záleží to hodně na fázi mého cyklu, po MS je to lepší a pak se to zhoršuje…
Sama nevím, co s tím, ale prý je to normální!
Tak snad jen: Vydržet ![]()
To se fakt nenajde nikdo, kdo by mě potěšil, že se to třeba po nějaké době upraví? Připadám si jako puberťák. ![]()
Je mi 34 let a když neběru Jeanine, tak mám pleť úplně děsnou. Docela by mne zajímalo, jestli když je budu brát třeba 10 let a pak vy:,–(ím, budu zase jako ropucha?
není nad to, vypadat mladě ![]()
Já ji brala kvůli pleťi kterou sem měla bez problému ale musela sem ji vy:,–(it takže zase „uhrovej ksicht“.
Mám podobný problém.. Brala jsem Ha. 6let, nejdřív minervu, pak Velmari.. Dřív jsem problémy s pletí nikdy neměla. Ted Ha. 2 měsíce nevěru, ale pleť se o 60 % zhoršila, jsem sami mali pupinek, bolí a nejdou ani moc mackat (vim ze by se to nemělo ) dělají se mi i na zádech a tam jsem je nikdy nemivala.. Co s tím? Nechci do sebe kvůli pleti cpat žádné hormony už.. ![]()
Ahoj, mel jste někdo podobne? před měsícem jsem vysadila antikoncepci po 7 letech, normálne jsem to dostala (29.7)a od te doby nic.Mela jsem několik nechranennych styků, miminku se nebráníme. Dělala jsem si 2 testy před 2 dny a negativní, hcg 7. Těhotenství? hormonální "bouře "? ![]()
Ahoj holky
Brala jsem jeden měsíc antikoncepci Mistra. Celou dobu jsem spinila a celkově mi nesedla. Předtím jsem pár let antikoncepci nebrala. Menstruaci jsem po vysazení nedostala jen mám jakoby bílý výtok., jsem nafoukla, mám citlivá prsa
je to po vysazení antikoncepce, byť brání tak kratce, normalni?
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Brala jsem jeden měsíc antikoncepci Mistra. Celou dobu jsem spinila a celkově mi nesedla. Předtím jsem pár let antikoncepci nebrala. Menstruaci jsem po vysazení nedostala jen mám jakoby bílý výtok., jsem nafoukla, mám citlivá prsaje to po vysazení antikoncepce, byť brání tak kratce, normalni?
Brala jsem antiko jen měsíc, výtok se taky objevil, ms jsem ale dostala. Pila jsem a piju Kontryhel, upravuje cyklus, tak zkus třeba ten. Nafoukla jsem taky byla, citlivost prsou jsem pocitovala
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá přibraly na váze nebo zadržujete vodu po vysazení HA? Díky
@lightblue ahoj, já loni v srpnu vysadila po 10 letech HA, YAZ a do 3 měsíců jsem přibrala opravdu dost, cca 5 kg, to ani nemluvím o tom, že se mi zhoršila hrozně pleť.. a zhubnout se mi podařilo až po poradě s výživovým poradceem..
@lachtanice86 díky a spočívá to v úpravě stravy, nebo sportu nebo obojím? Já zatím tolik nemám, a prakticky ještě nemám ani svou váhu, co jsem měla před těhu, ale zvykla jsem si teď x let na ustsálenou váhu a menší, tak jsem to začla řešit