Po vysazení antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
537
19.3.16 19:55

@lachtanice86 ještě k té plěti. Bezprostředně po vysazení jsem měla šílené boláky všude - záda, dekolt obličej, fakt síla. Pak se to začlo zlepšovat, ale pomalu. Teď listopad-prosinec-leden super, i muž mi říkal, že je to super a te´d zase dekolt a obličej. Asi bude trvat ještě dlouho, než se ty hormony umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
20.3.16 06:38

@lightblue to asi jo, protože se nám mezitím podařilo otěhotnět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
20.3.16 06:41

@lightblue jak píšeš, poradkyně mi řekla, že jsem podvyzivena, úplně mi změnila jídelníček a přidala mi pohyb.
Chci se zeptat, lze hubnout i v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
20.3.16 07:35

@lachtanice86 takže si jedla malo? Ja si obcas pisu kaloricke tabulky a tam vidim, kolok toho snim a taky mi to pise, že malo a pritom se cpu porad :-/ v těhotenství si nezahravej s nicim a hubnutim uz vubec ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
20.3.16 07:45

@lightblue myslela jsem že jim dobře, podle kalorickych tabulek jsem jedla ok, ale ve výsledku jsem měla málo bílkovin a hodně sacharidů.
Hmm myslela jsem si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
20.3.16 07:49

@lachtanice86 ja uz je nevyplnuju pravidelne a ne kvuli hofnotam, ale jak pises, aby clovek vedel, kolik sni bilkovin atd.
A jak sportujes? Bylo ti doporučeno neco konkrétního?
Gratuluji k těhotenství. :kytka: ale neboj, az budes litat kolem prcka nebo kojit, tak vaha pujde dolu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.19 22:24

Zdravím, chci se zeptat.
Beru 11 let antikoncepci. Z toho 6rokem beru HA Regisha. Rozhodla jsem se jí vysadit. Menstruace přišla normálně, a jak jsem si už nevzala žádnej prášek tak mi to normálně skončilo jak mělo podle prášku, jenže dva dny na to jsem to dostala znova. Teď už jen spinim. Je možné že je to praskama?
Vím možná vypadá, jak blbec ale nemám s tím žádnou zkušenost. Za těch 11 let co jsem měla HA tak jsem se s tím nesetkala :nevim: děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí