Po zavedení příkrmů odmítá prso

21091
21.2.19 11:56

A jakou lahvičkou krmíš??? Nemůže to být tím, že lahvičkou je to jednodušší, tak radši pije z toho?? Když jí to z láhve poteče, tak bude pít,i když je najedená.

A jinak toho sní dost.. Tak se třeba hodně nají. ZKusila bych jí dát prso aspoň v noci, když bude ospalá a tobě víc poteče mléko. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
21.2.19 11:58

Proč začínáte příkrmy takto brzy, když plné kojite? Může mit bojkot kojeni, nebo růstový spurt, nebo i zánět středního ucha, pokud je nemocná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.19 12:06

@KristynaTita Někteří doktoři to takhle říkají i plně kojeným dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.19 12:35

Tak ja dokrmuji od 4 mesice zeleninka,ovoce, presnidavky asi po mesici malemu prso nestacilo a davam mu ho jednou za noc a to k ranu,za hodinu rve ze ma hlad :) davam sunar, muze mit rustovy spurt nez se rozkojis bude to chvili trvat s malym jsem to zazila hruza rval asi prvni 3 dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.2.19 12:42

@KristynaTita Doktorka mi řekla, že máme začít, jakmile začne jevit zájem o jídlo…A tak jsme začali, když jsem jí měla vedle sebe, na chvliku jsem se zamyslela, spadla mi ruka a pak jsem zbystřila, že mi oblizuje jablíčko z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.2.19 12:44

@P4ja V noci je to nemyslitelné…Když je rozespálá a já jí vezmu z postýlký, spustí se kravál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.2.19 12:48

@Sobolka Tak to se mi nezdá…Já normálně odstříkám i 120ml z jednoho prsu, tak co 3hod…Ale ona se odmítá přisát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.2.19 12:50

@P4ja Láhvičku Používám láhev MAM…Používáme jí od narození (z počátku měla problém s kojením a když byla rozespalá, tak jsem jí nepřiměla k tomu, aby se přisála).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.2.19 12:54

@Sobolka Abych doplnila informaci…Když to doslala flaškou, vypila stejné množství, jako dříve, vůbec se jí „spotřeba“ nezvýšila…Jen když jí vezmu a vytáhnu prso, začne se smát od ucha k uchu…Jakmile jí však dám prso k pusině, spustí se kravál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.19 12:56

@Thaliakenn dle me je to tak ze z prsa ji to netece tak jak z lahve …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.19 13:15
@Thaliakenn píše:
@P4ja V noci je to nemyslitelné…Když je rozespálá a já jí vezmu z postýlký, spustí se kravál…

Tak prostě jí došlo, že je to z láhve pohodlnější. Mně to malá dělal, když jsem poprvé dostala MS. Ale nic jiného jí nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí