Poblázněná do kolegy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3912
23.10.23 11:43

Kdybys měla skutečně výčitky, tak už bys s tím divadýlkem skončila.

Nebojíš se, že to někdo z firmy donese Tvému manželovi nebo jeho manželce? Aby vám že zamilovaných pohledů oběma nezůstaly oči pro pláč.

Za mě byste to měli utnout dřív, než vám do toho vaše protějšky hodí vidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.10.23 12:19
@Anonymní píše:

Není to ani tak o sexu. Ten jsme spolu neměli a ani to nechceme. Připadá mi, jako by nám spíš něco chybělo na té emoční bázi a možná je to taky jen o tom, že je to něco nového, vzrušujícího. Občas si napíšeme na dobrou noc, dáme si pusu, obejmeme se a zamilovaně na sebe koukáme…

Doma se pak oba cítíme hrozně. Za sebe můžu říct, že můj manžel je opravdu chlap mého života, hrozně si rozumíme po lidské stránce, máme stejné názory, stejné zájmy, manžel je skvělý otec a ani ta sexuální stránka není nejhorší. Spíš už mi to ale víc přijde, jako velice hluboké přátelství, než taková ta láska. Na druhou stranu s tím kolegou si ani neumím představit žít, jsme hodně rozdílní, neměli bychom tolik společného, hlavně co se týče nějakých názorů atd., prostě to by nešlo.

Otázka zní, co se s tím dá dělat? Myslíte, že se takhle dá nějakou dobu žít, určit si nějaké hranice, které nepřekročíme a pohybovat se v rámci těch hranic?

Vznášet se dlouhodobě na obláčku utkaném z romantiky a užívat si hormonálního rauše bez toho, že zamilovanost dojde naplnění sexuálním aktem, nejde. Vy už ve skutečnosti v mileneckém vztahu jste a jeho dalším logickým krokem budou erotické zážitky - pravděpodobně přijdou dřív než později.. V zásadě jsou dvě možnosti - buď to radikálně utnete - a to nejlépe ihned, protože každým dnem do toho zabředáváte hloub a intenzivněji, nebo si prožijete klasický milenecký vztah se všemi riziky, které se s ním spojují.

Románky na pracovišti se špatně utajují, sám jsem jich byl v pár případech svědkem a řeč těla zamilované spolehlivě prozrazuje, byť si myslí, jak jsou neviditelní :nevim:.
Mysli na to, že riskuješ víc, než kolega, v případě prozrazení bývají manželé náchylní k radikálním krokům, my muži se s nevěrou hůř vyrovnáváme. Nejspíš budeš v mínusu, i kdyby to neprasklo. Morální kocovina z toho, jak ohrožuješ svou rodinu, nebývá příjemná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.10.23 18:25

Teď už si emočně nevěrná, s tím se těžko bojuje, ale jak píší ostatní, vykašli se na to, nemá to cenu. On by stejně manželku nenechal a ty by si ztratila rodinu i jeho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
24.10.23 02:01

@K2 8611 Jn je to celkem běžné že když na tebe někdo má pifku tak tě klidně napraska. Stejně je každá rada zbytečná když zakladatelka přemýšlí spodkem. Klidně ať do toho de rozvedených matek jsou plné seznamky a 1 navíc už ničemu neublíží. Znám takovou co takhle přišla o práci a celou rodinu a její děti teď vychovává jiná žena které děti říkají mami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
24.10.23 04:47

Je to pobláznění a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 06:14

Zazila jsem to taky, kolega se mi libil od prvni chvile, jak jsem pozdeji zjistila, tak ja jemu taky. Oba zadani. U nas mel teda vic rozumu on, zadny mimomanzelsky vztah nechtel, ja bych asi fakt podlehla, jsem v manzelstvi o hodne hodne dele a uz je to opravdu vic pratelstvi nez pritazlivost a fakt me ten kolega dostal do kolen. Ale nikdy nic nebylo, ja radeji zmenila praci - mela jsem vyhodu, ze me prace absolutne nebavila. I tak jsme zustali v intenzivnim kontaktu, ktery jsem musela po nejake dobe uplne prerusit. Rok jsme spolu nekomunikovali a pak jsme se nahodou potkali a zase jsme se zacli potkavat. Uz je to vic v klidu, uz na nej nemyslim jako na nekoho s kym chci mit (jakykoliv) vztah. On se dokonce nedavno rozvedl, takze je velka sance, ze si brzy najde novou partnerku, coz mu preji a myslim, ze mi to pomuze. Myslim, ze dokud ho budes mit pod nosem, tak te to jen tak neprejde a pokud nema aspon jeden z vas fakt pevne zasady, tak to muze skoncit pruserem. Mysli na to, ze jestli se spolu vyspite, tak neni cesty zpet. Budes chtit vice a vice, jako zavisly clovek. Doma to zacne skripat. Bud si ho nech na to hezke mravenceni v zaludki, nebo s nim utni kontakt. Ja ho utnout falt musela, byla uz jsem uplne mimo a vlastne mi nonstop chybel, v kazde situaci jsem si predstavovala, ze tam bude misto manzela on (na velikonoce u rodiny, oslavy atd.), bylo to na palici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.23 11:30
@K2 8611 píše:
Kdybys měla skutečně výčitky, tak už bys s tím divadýlkem skončila.

Nebojíš se, že to někdo z firmy donese Tvému manželovi nebo jeho manželce? Aby vám že zamilovaných pohledů oběma nezůstaly oči pro pláč.

Za mě byste to měli utnout dřív, než vám do toho vaše protějšky hodí vidle.

Už jsem ve firmě dlouho a pár mileneckých vztahů a následně rozpadlých manželství už jsem tu zažila.

Teď ale v přímém přenose sleduji, jak kvůli jedné takové kolegyni jde pomalu do háje, do té doby jinak dlouhodobé a spokojené manželství mojí kamarádky. A je mi to líto. Ta kolegyně se tak dlouho snažila…
Jsme maloměsto, takže drby už jedou. A nemůžeš s tím nic udělat.
Do práce teď fakt chodím nerada :roll:

Anonym pls, netuším kdo všechno to tu čte.

• Citovat
  • Upravit
769
24.10.23 12:01
@Anonymní píše:
Mám tam jednoho blízkého kolegu, se kterým hodně spolupracuji. Lidsky jsme si rozuměli od začátku, ale nikdy to nebylo nic víc, než kolegiální vztah, který se pak změnil i v přátelství.Myslíte, že se takhle dá nějakou dobu žít, určit si nějaké hranice, které nepřekročíme a pohybovat se v rámci těch hranic? Že to třeba do půl roku odezní a budou z nás dál přátelé? Nebo je to nesmysl a jediná možnost je v práci skončit?

„Přátelství“ mezi heterosexuálně orientovanými muži a ženami je oxymoron, protože do takových vztahů obvykle nějakým způsobem vstupuje a promlouvá sexualita. Někdy ten termín používají ti, kteří si nelámou hlavu s monogamií a běžné kamarádství jim čas od času přerůstá v budování intimity a „něčeho navíc“.

Nejčastěji „přátelství“ označuje stav, kdy dvojice těsně balancuje na hranici mileneckého vztahu, nějaká překážka jim ale brání jej rozvinout. Jedno takové „přátelství“ jsem taky zažil. S tou kolegyní jsem cítil takovou chemii, jako nikdy předtím a ani později. Dokonale jsme se doplňovali, ona vyslovila první slovo, já vystihl myšlenku a dokončil větu. Nic jsme si nemuseli vysvětlovat, vždy stačil jediný pohled. Jiskřilo to, hrozil výbuch.

Příroda si s námi ale zlomyslně pohrála. Ona o šest centimetrů vyšší, se statnou postavou by z fleku zapadla do reprezentačního týmu basketbalistek, mne si představ jako klávesistu skupiny Rammstein, takový vychrtlý střízlík. Bylo nám jasné, že bychom byli k smíchu celému korporátu i okolí. :zed: Tu společenskou bariéru jsme nedokázali překročit, jinak by její děti mě říkaly táto. Když už jsem se odhodlal hodit za hlavu konvence, někoho si našla a když byla opět bez partnera a chtěla se mnou do vztahu, zadaný jsem byl pro změnu já. Tak jsme se potkávali a míjeli pár let. Vždy si na ni vzpomenu, když slyším o nevinném „přátelství“ mezi mužem a ženou a usmívám se při tom.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
24.10.23 13:04
@Sandman1 píše:
„Přátelství“ mezi heterosexuálně orientovanými muži a ženami je oxymoron, protože do takových vztahů obvykle nějakým způsobem vstupuje a promlouvá sexualita. Někdy ten termín používají ti, kteří si nelámou hlavu s monogamií a běžné kamarádství jim čas od času přerůstá v budování intimity a „něčeho navíc“.

Nejčastěji „přátelství“ označuje stav, kdy dvojice těsně balancuje na hranici mileneckého vztahu, nějaká překážka jim ale brání jej rozvinout. Jedno takové „přátelství“ jsem taky zažil. S tou kolegyní jsem cítil takovou chemii, jako nikdy předtím a ani později. Dokonale jsme se doplňovali, ona vyslovila první slovo, já vystihl myšlenku a dokončil větu. Nic jsme si nemuseli vysvětlovat, vždy stačil jediný pohled. Jiskřilo to, hrozil výbuch.

Příroda si s námi ale zlomyslně pohrála. Ona o šest centimetrů vyšší, se statnou postavou by z fleku zapadla do reprezentačního týmu basketbalistek, mne si představ jako klávesistu skupiny Rammstein, takový vychrtlý střízlík. Bylo nám jasné, že bychom byli k smíchu celému korporátu i okolí. :zed: Tu společenskou bariéru jsme nedokázali překročit, jinak by její děti mě říkaly táto. Když už jsem se odhodlal hodit za hlavu konvence, někoho si našla a když byla opět bez partnera a chtěla se mnou do vztahu, zadaný jsem byl pro změnu já. Tak jsme se potkávali a míjeli pár let. Vždy si na ni vzpomenu, když slyším o nevinném „přátelství“ mezi mužem a ženou a usmívám se při tom.. :)

Mám asi tak 30 kamarádů,,bratrů", se kterými jsem nikdy nespala 8). Jsou to opravdoví, letití kamarádi, říkáme si všechno.
Jo a lesba nejsem a tak 5 jich mě sexuálně přitahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.10.23 13:06
@Anonymní píše:
Zazila jsem to taky, kolega se mi libil od prvni chvile, jak jsem pozdeji zjistila, tak ja jemu taky. Oba zadani. U nas mel teda vic rozumu on, zadny mimomanzelsky vztah nechtel, ja bych asi fakt podlehla, jsem v manzelstvi o hodne hodne dele a uz je to opravdu vic pratelstvi nez pritazlivost a fakt me ten kolega dostal do kolen. Ale nikdy nic nebylo, ja radeji zmenila praci - mela jsem vyhodu, ze me prace absolutne nebavila. I tak jsme zustali v intenzivnim kontaktu, ktery jsem musela po nejake dobe uplne prerusit. Rok jsme spolu nekomunikovali a pak jsme se nahodou potkali a zase jsme se zacli potkavat. Uz je to vic v klidu, uz na nej nemyslim jako na nekoho s kym chci mit (jakykoliv) vztah. On se dokonce nedavno rozvedl, takze je velka sance, ze si brzy najde novou partnerku, coz mu preji a myslim, ze mi to pomuze. Myslim, ze dokud ho budes mit pod nosem, tak te to jen tak neprejde a pokud nema aspon jeden z vas fakt pevne zasady, tak to muze skoncit pruserem. Mysli na to, ze jestli se spolu vyspite, tak neni cesty zpet. Budes chtit vice a vice, jako zavisly clovek. Doma to zacne skripat. Bud si ho nech na to hezke mravenceni v zaludki, nebo s nim utni kontakt. Ja ho utnout falt musela, byla uz jsem uplne mimo a vlastne mi nonstop chybel, v kazde situaci jsem si predstavovala, ze tam bude misto manzela on (na velikonoce u rodiny, oslavy atd.), bylo to na palici.

Tak pokud se nedávno rozvedl, je velká pravděpodobnost, že mimomanželský poměr už měl :lol: Proto nechtěl další s tebou ;)

• Citovat
  • Upravit
1334
5.11.23 23:50

Těžká věc. Ale ty názory tady jsou velice rozumné. Potkala ses s člověkem, který ti sednul. Škoda, že to není spolupracovnice. Měla bys fajn kámošku. Doufej, že tě ta zamilovanost přejde. Než dojde na nějaký malér. Měli byste komunikovat pouze v práci a nepřekračovat tu společenskou mez. To znamená, žádné psaní SMS, žádné příliš osobní svěřování. Nic jste spolu neměli, tak se nenechte nachytat, protože byste těžko dokazovali, že nic nebylo. Škoda, abyste přišli o pohodu v rodině a o důvěru svých partnerů. Zdá se, že jste si je vybrali dobře. Ztratili byste všichni. Snaž se vyhýbat situacím, kde by mohlo něco víc vzniknout. Služební cesta, firemní oslava. Občas bys měla muži říct, aby se pro tebe v práci stavil. Zkrátka, zamilovanost je hezká věc, ale je lépe ty nohy neodlepit od země. Protože při vznášení se na obláčku by mohlo dojít k tomu, že čím výše se vyletí, tím víc ten pád bude bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
6.11.23 11:24
@Bytsamsebou píše:
Mám asi tak 30 kamarádů,,bratrů", se kterými jsem nikdy nespala 8). Jsou to opravdoví, letití kamarádi, říkáme si všechno.
Jo a lesba nejsem a tak 5 jich mě sexuálně přitahuje…

A jsou to skutečně bratři nebo houf potenciálních nápadníků s pěti favority, kteří by si určitě dali říct, kdyby na to přišlo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
6.11.23 13:09
@Josef_t píše:
A jsou to skutečně bratři nebo houf potenciálních nápadníků s pěti favority, kteří by si určitě dali říct, kdyby na to přišlo. :P

Bratři ;). Ale někteří jsou jako nevlastní bratři, se kterými by se dalo po třech promilech i pr.cat 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
7.11.23 16:29

No, stala se z tebe děfffka. :nevim:

Tvůj manžel už tě nechce, je v tobě pach cizího penisu. :nevim:

Ale aspoň se poučíš :nevim:

Já už bych tě nechtěl, nevěřím lehkým holkám.

Zamilovat se můžeš, ale máš se rozejít a pak jít za novým :nevim:

Nebo nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
7.11.23 16:30

Ale představovat si jiné muže na vánoce i když s ním nic nemáte, to taky není tedy to pravé ořechové :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky