Pobodané děti v Dublinu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
24.11.23 03:42

Pobodané děti v Dublinu

V Dublinu vcera nejaky muz pobodal nekolik deti, kdyz sly ze skoly. Vsechny pod 6 let, petileta holcicka je v kritickem stavu v nemocnici a porad bojuje o zivot, stejne tak pani, ktera byla taky hodne pobodana. Nasledne se v Dublinu strhl protest, ktery se zvrhl v hroznou vzpouru, centrum je silene znicene. Dublinske gangy chteji “zabit vsechny cizince”, protoze utocnik byl udajne cizinec, ktery tady uz spoustu let zije. Pan, ktery ho nakonec prepral, je taky cizinec, a ten je nastesti v poradku. A tihle protestujici zapalili tramvaj, autobus, policejni auta, vyradili z provozu spoustu mhd, zautocili na hotely, vykradali obchody, napadali policisty, vsechno jako vzpouru proti irske vlade. Co zacalo jako normalni protest za vetsi kontrolu nad cizinci se v rukou gangu zmenilo v par stovek nasilnych Iru, kteri si znicili vlastni mesto.

Ziju v Dublinu skoro 20 let a co se odehralo dneska jsem nikdy nezazila. Tohle se tady normalne nedeje. Kdyz se to vcera stalo, moje deti byly tou dobou ve skole. Takovy neskutecny strach jsem jeste nikdy nemela.

Vetsiny z vas se to nijak primo netyka, chtela bych vam jenom pripomenout, obejmete svoje deti, nez je dneska rano poslete do skoly.

Moje deti do skoly nejdou. Po internetu koluje spousta zprav, ze se ma v utocich pokracovat, gangy pry planuji napadat vlaky, nikdo poradne nevi, co je pravda, bojime se vyjit ven. I nase predmesti bylo v jedne vyhruzne zprave na zitra zmineno. Mam neskutecny strach. Vazne si klidu a bezpeci, protoze to neni samozrejmost, i kdyz jsem to i ja sama za samozrejmost jeste nekolik hodin zpatky povazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
24.11.23 05:31

Začíná konec klidu naší civilizace. Stejnak to vše skončí brutální světovou válkou. Pusť si film Vlákna, je to z Anglie.
V Argentině začne taky dobrej guláš, atd. Ale to bude spis jen obcanska valka. Mozna.
Jen my v ČR zatím máme stěstí, protože je to tak hnusná, promrzlá, šedivá a zkurv. ná země, že tu žádnej migrant kromě Prahy nechce žít.
Sorry, pomíchal jsem několik témat, no nic. Chudáci děti. Jak si bezstarostně švitoří a hopkají a pak přijde nějakej vymaštěnej ko*ot…

Příspěvek upraven 24.11.23 v 05:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.23 05:42
@alynch píše:
V Dublinu vcera nejaky muz pobodal nekolik deti, kdyz sly ze skoly. Vsechny pod 6 let, petileta holcicka je v kritickem stavu v nemocnici a porad bojuje o zivot, stejne tak pani, ktera byla taky hodne pobodana. Nasledne se v Dublinu strhl protest, ktery se zvrhl v hroznou vzpouru, centrum je silene znicene. Dublinske gangy chteji “zabit vsechny cizince”, protoze utocnik byl udajne cizinec, ktery tady uz spoustu let zije. Pan, ktery ho nakonec prepral, je taky cizinec, a ten je nastesti v poradku. A tihle protestujici zapalili tramvaj, autobus, policejni auta, vyradili z provozu spoustu mhd, zautocili na hotely, vykradali obchody, napadali policisty, vsechno jako vzpouru proti irske vlade. Co zacalo jako normalni protest za vetsi kontrolu nad cizinci se v rukou gangu zmenilo v par stovek nasilnych Iru, kteri si znicili vlastni mesto.

Ziju v Dublinu skoro 20 let a co se odehralo dneska jsem nikdy nezazila. Tohle se tady normalne nedeje. Kdyz se to vcera stalo, moje deti byly tou dobou ve skole. Takovy neskutecny strach jsem jeste nikdy nemela.

Vetsiny z vas se to nijak primo netyka, chtela bych vam jenom pripomenout, obejmete svoje deti, nez je dneska rano poslete do skoly.

Moje deti do skoly nejdou. Po internetu koluje spousta zprav, ze se ma v utocich pokracovat, gangy pry planuji napadat vlaky, nikdo poradne nevi, co je pravda, bojime se vyjit ven. I nase predmesti bylo v jedne vyhruzne zprave na zitra zmineno. Mam neskutecny strach. Vazne si klidu a bezpeci, protoze to neni samozrejmost, i kdyz jsem to i ja sama za samozrejmost jeste nekolik hodin zpatky povazovala.

Mrazí mě ty pocity jen číst, je hrozný, že to musíte prožívat. Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15105
24.11.23 05:50

A bude hůř. To multikulti obohacení co nalezlo do Evropy nám ještě ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.11.23 06:27

Myslim na to vzdycky, kdyz vidim na ulici nejake malinke holcicky s culickama, jak jdou samy v pohode do skoly :(.
Ze tohle sakra rychle skonci a brzo deti nebudeme moct pustit na krok.

Ze to u nas zatim neni je jen otazka casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
24.11.23 06:29
@Sadman píše:
Začíná konec klidu naší civilizace. Stejnak to vše skončí brutální světovou válkou. Pusť si film Vlákna, je to z Anglie.
V Argentině začne taky dobrej guláš, atd. Ale to bude spis jen obcanska valka. Mozna.
Jen my v ČR zatím máme stěstí, protože je to tak hnusná, promrzlá, šedivá a zkurv. ná země, že tu žádnej migrant kromě Prahy nechce žít.
Sorry, pomíchal jsem několik témat, no nic. Chudáci děti. Jak si bezstarostně švitoří a hopkají a pak přijde nějakej vymaštěnej ko*ot…Příspěvek upraven 24.11.23 v 05:51

Soudis podle čeho? Vysledku normálních demokratických voleb? Argentina dlouhá desetiletí volí pořád stejně a jdou od krize ke krizi, bez nějakých změn. Teďka si zvolili cestu ke změně. Jaká bude, těžko říct.

Jen připomenu naši prezidentskou kampaň a historické nářky jak na Pavel zatáhne do války, jak bude mobilizace ihned po volbách apod. no, za chvíli to bude rok a nic. Takže sprostě lhali, strašili a dělá se to doteď a lidé pořád dokola tomu věří. I když jich půlka minulou zimu umrzla a tankuji benzín a naftu za 100,–/l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
24.11.23 06:44
@Cenarius píše:
Soudis podle čeho? Vysledku normálních demokratických voleb? Argentina dlouhá desetiletí volí pořád stejně a jdou od krize ke krizi, bez nějakých změn. Teďka si zvolili cestu ke změně. Jaká bude, těžko říct.Jen připomenu naši prezidentskou kampaň a historické nářky jak na Pavel zatáhne do války, jak bude mobilizace ihned po volbách apod. no, za chvíli to bude rok a nic. Takže sprostě lhali, strašili a dělá se to doteď a lidé pořád dokola tomu věří. I když jich půlka minulou zimu umrzla a tankuji benzín a naftu za 100,–/l.

Psal jsem možná. No soudím špatně, z článků z médií. Nový argentinský prezident mi přijde mnohem ostřejší typek, než náš Pavlíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
24.11.23 06:49
@Sadman píše:
Psal jsem možná. No soudím špatně, z článků z médií. Nový argentinský prezident mi přijde mnohem ostřejší typek, než náš Pavlíček.

https://kechlibar.net/…a-motorovky/ zkus tento pohled na věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41763
24.11.23 06:59
@karkarka píše:
A bude hůř. To multikulti obohacení co nalezlo do Evropy nám ještě ukáže.

Tohle ale zrovna jsou pravicoví Irové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
24.11.23 07:39
@Sadman píše:
Sorry, pomíchal jsem několik témat, no nic. Chudáci děti. Jak si bezstarostně švitoří a hopkají a pak přijde nějakej vymaštěnej ko*ot…

Konec naší civilizace už dávno začal, jen ti méně vnímaví si toho nevšimli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
24.11.23 08:03
@karkarka píše:
A bude hůř. To multikulti obohacení co nalezlo do Evropy nám ještě ukáže.

Hlavně, že nám nadávali do xenofobů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
24.11.23 09:13

No, máme co jsme (ne) chtěli. Vzpomeňte si, když začala první velká uprchlická vlna, jak každý politik, který varoval před následky, byl označen za xenofoba. Jaké bylo nadšení z multikulti světa. Vzpomeňte si na všechny ty sluníčkáře, jak vítali migranty s otevřenou náručí.
Teď se utrhla lavina, viz. pobodání v Dublinu, ubodaný ve Francii, nepokoje ve Švédsku, Německu a další budou následovat. Pomalu se můžeme začít připravovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
24.11.23 09:16

@Buba mara utrhla se latrína, ne lavina. Jsme po krk ve sra.kach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.11.23 09:19

@Buba mara

my to nechtěli a nechceme

Rakušan podepsal migrační pakt zcela bez mandátu a bez toho, aby ho k tomu někdo pověřil…později se vymlouval na to, že nebyl připraven a „předem to nečetl “

xindl…zřejmě už si chystá teplé místečko v euparlamentu

proto je potřeba podobné vykopat u voleb pryč…a to bez slitování

brzy budou eurovolby, tož si každej musí rozmyslet, zda bude volit vítače krimigrantů, přerozdělovače a podobnou zeleno — rudo – růžovou europakáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
24.11.23 09:22

Možná si to nechceš připustit, ale ten problém s migranty asi bude v zemi, kde žiješ hlubší. Jinak by ti lidé nereagovali tak přehnaně a neničili by město. Už té situace mají plné zuby. Zoufalí lidé dělají zoufalé a kruté činy. Tím je neomlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí