Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já teda nejsem těhotná, ale když jsem byla, nepřišlo mi, že by jí počasí ovlivňovalo???
Ahoj, taky mi nekdy nepřišlo, že by prcek v břiše reagoval na změny počasí ![]()
rozmary, u tebe bych to tipla spíš na to, že už seš skoro ve finále. To se mimi obecně moc nehejbe. A třeba je to sovička. Ve dne chrní, v noci bdí ![]()
To je fakt v noci řádí,kolikrát třeba ještě ve dvě ráno,tak doufám že se jí to po porodu otočí ![]()
Já jsem od soboty(kdy začalo to „bezvadný“ počásko
) úplnej mimoň prosim
!!! Mrňous se taky moc nehejbe, ale když se začne hejbat, tak hodinu v kuse a FÁÁÁKT to bolííí!!!
Takže nevím, zda je to počasím, nebo skutečností, že máme 4 týdny do termínu, ale jsme oba nějaký divný!!!
![]()
Já jsem taky chabrus,vydržela bych chrápat celej den když je takhle hnusně,já mám 10 dní do termínu,doktor mi říkal,ať se hodim do pořádku i fyzicky,že to budu potřebovat
,no nevim,zatim usínám za chůze ![]()
roz, tak spi!! Já před termínem taky byla šíleně unavená a spala jsem pořád. Po snídani, po obědě, před večeří, v noci - furt. A vůbec mi to neuškodilo ![]()
rozmary ahoj
jsem na tom uplne stejne. Mam 14 dnu do TP a od soboty se malej hybe jenom vecer, tak hodinku a pul. Jinak se jenom jakoby „bouli“. Zitra jdu na monitor, tak se zeptam. Ale asi vyspava pred porodem, vcera jsme malem jeli ![]()
To počasí je fakt hnusný.Spíš než na miminko to působí na mě,dneska je první den co mě nebolí hlava,bolela mě asi 4 dny-hrůza.Mívám i vyšší tlak ale naštěstí byl pořád stejný.Jsem ve 32.týdnu.S těma pohybama,mimča si fakt asi dělají co chtějí.Někdy se malá hýbe pořád a někdy za den jen semtam ale prý mimča mívají i období klidu,tak asi odpočívá
![]()
Teda jestli je teď mrňousovi tak jako dnes mě, tak se nedivim, že se moc neozývá…stává se ze mě normální barometr. Šiška se mi od rána zas točí…no hrůza…ale už jsem si na to za ty 4 dny zvykla (v sobotu to bylo maso!!! Dnes už je to sranda). Jo a chrněla jsem od půlnoci prosim do 11 a prďolka spinkal se mnou!!! A vůbec mi to nevadilo… ![]()
Ahoj těhulky,to je počasíčko
Chtěla jsem se zeptat jak na něj reagují miminka v bříšku,poslední dva dny se malá moc nehejbe,připadá mi že většinu dne prospí a probouzí se až k večeru.Jen by mě zajímalo jestli to tak máte taky.Na mě osobně tohle počasí působí dost depresivně,možná to přenáším i na malou