Počasí Bulharsko Primorsko

Anonymní
25.4.25 07:43

Počasí Bulharsko Primorsko

Zdravím, jedeme na dovolenou 27.7 do Bulharska, zajímám se o počasí v dané lokalitě byl tam někdo v loni? co jsem si četla diskuze tak někde psali, že nic moc. Snad Nebude u nás tepleji v ČR 😂 měla jsem v plánu buď to Chorvatsko nebo právě Bulharsko.
Co si pamatuju cca 4 roky zpět Chorvatsko vedra. Loni sme byli jen ČR a taky vedra.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79841
25.4.25 07:54
@Anonymní píše: Více

to ti nikdo nezaručí, je to vrchol sezóny, mělo by tam být krásně, ale záruka na to žádná není, rodiče byli několikrát v Bulharsku, kdy tam bylo opravdu chladněji než u nás v ČR, také totéž zažili v Chorvatsku, že ve vrcholné sezóně tam bylo odpoledne sotva 27 stupňů, a moje matka „mrzla“ v tom Bulharsku i v Chorvatsku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.25 08:11

Přesně, tohle ti nikdo neřekne. Pokud byste chtěli záruku vedra, museli byste níž. Ale s nejvyšší pravděpodobností tam bude krásně. Ale samozřejmě, stejně jako v ČR, může přijít zrovna vlna dešťů nebo chladnějšího počasí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.25 08:16

Já vím, samozřejmě to chápu, jen jestli tam byl někdo c té dané lokalitě třeba minulý rok, a teploty jsou srovnatelné třeba jak u nás. Loni byla rodina s dcerou v Chorvatsku a byli tam extrémy.
Tak mě to jen zajímalo 🙂

• Citovat
  • Upravit
1187
25.4.25 08:17

V Bulharsku jsme byli loni na přelomu srpna / září. Týden před nám tam bylo skoro 40 a sluníčko, my měli 25 a déšť, když jsme odjížděli vylezlo sluníčko a bylo přes 30. My byli tedy na Zlatých pískách, na 10 dní.
Počasí je vrtkavé všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
25.4.25 08:25
@z.pepa píše: Více

na Mallorce a Itálie od střední části dole je dost záruka dobrého počasí, také ve Španělsku jsem nezažila, že by si někdo stěžoval na chlad,
píšu jen o evropských destinacích, v Egyptě zima asi také nehrozí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.4.25 08:31

My byli loni na konci srpna, bylo kolem 25 a par dnu privalove deste.
Za mě teda Bulharsko už nikdy, úroveň sluzeb se porad na evropsky level nedostala, platit kartou muze byt problem, spinave more i pevnina.
Ti za tech usetrenych par tisic fakt nestoji.

• Citovat
  • Upravit
4649
25.4.25 08:46

Odlétáme 24.7. kéž by bylo „jenom“ 27 stupňů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
25.4.25 09:07

My tam kdysi byli takto na konci července dvakrát. Chytli jsme tam silné deště i tak chladné počasí, že jsme chodily večer ve flisove mikině a dlouhých kalhotách. Jako bonus nic moc moře a totálně ledové hotelové bazény. Pokaždé to byla jiná destinace v Bulharsku. Za mě už nikdy více. Zlaté Turecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
25.4.25 11:49

Byla jsem v téhle oblasti v tomto období, akorát je to už déle než loni. Bylo tehdy krásné, vedro, moře teple, jinak me, ale Bulharsko nezaujalo a asi uz tam nikdy nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.4.25 11:52
@Svetluska55 píše: Více

Bulharsko, je nádherná země, ale to ten, kdo nevytáhne paty z resortu, nepozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.4.25 12:18
@carsa494 píše: Více

To ja nerozporuju, hodnotim jen turistickou cast :mrgreen:
Můžu dodat info k běhání po okolí (rozbite chodniky, ruiny, spina), úroveň letiste (strasidelne), jak vypadají města (spina, rozpadle domy) a úroveň sluzeb v hotelích (neodpovídá počtu hvezdicek).
Až se zakladatelka bude ptat na pobyt v horách a přírodu, budu držet pusu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
79841
25.4.25 13:59
@Svetluska55 píše: Více

přesně - rodiče to popisují stejně, rozbité chodníky, všude špína a rozpadlé ruiny bývalých hotelů a turistických objektů, moře bouřlivé a plné medúz, stálý vítr - no nic moc, v hotelech studené neochucené jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
25.4.25 14:00
@carsa494 píše: Více

dotaz je na dovolenou u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.25 14:03

My měli buď kliku nebo dobrý výběr, ale měli jsme tam nejen krásně celých 14 dní, ale skvělý hotel s novým aquaparkem, který odpovídal 4*, příjemný personál, baby-friendly, okolí bylo celkem příjemné i na procházky (ale ano, bylo to jako když se procházíš po jižních Čechách :mrgreen: ), pláž čistá, i moře, jen jeden den víc medúz, které ale nežahaly, normálně jsme se koupali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí