Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Myslím že v pohodě. Já mam skoro půl ročního, příkrmy dávám přes měsíc, taky toho nesni zrovna tunu, ale dávám trochu dopol ke svačině, k obědu a večeři. Je teda kojeny, takže netuším kolik toho vypije, ale pije ráno na snídani, pak než jdeme ven, odpoledne mezi jídly a pak na noc na uspani si cucne a během noci občas, když se probudí. Ale tím že je kojený, si určitě nevytahne tolik, když sem dávala z flašky vypil max 120ml a zbytek pak vyhodil ven.
Co bych dala za to kdyby spal celou noc. Taky máme 5 měsíců, přes den nechce noc jíst a dohání to naopak v noci. Příkrmy začínáme pomalu. A hodně svestkujem kvůli kakani.
Mam 3 mesicniho a taky ji 5× denně a celou noc spí, co je na tom divnyho?
Naše skoro čtyřměsíční pije přesně 4× denně 170ml. Víc do ní nedostanu. Podle návodu by měla pít 4-5× denně, ale už 220ml. To bych byla celá poblinkaná. Přibírá, prospívá, neřeším ani já ani doktorka.
Nemůže mít každé dítě tabulkový počet jídel. Není to moc, ale ani to není tak extrémně málo, že bych se tím zabývala, když dítě perfektně prospívá a ještě tak, že se rodič i vyspí.
To staci.. kdyby melo dite hlad, bude brecet hlady… taky mam 7mesicniho a ma 5 jidel denne, z toho jsou 3 prikrmy.. a v noci se budi na mliko..
Ahoj holky, mam doma skoro 5ti mesicni dceru, je na UM a vcetne prikrmu ma 4-5 jidel denne (vetsinou5), zda se mi to hodne malo. Ale mala roste, prospiva, v noci spi celou noc. Kdyz se snazim zkratit interval mezi jidly tak UM odmita. Navic toho vypije na jednu davku hodne, asi 220 ml.. s prikrmem jsme zacali nedavno takze ho moc nesni. Co myslite, neni to pro ni nejak nezdrave?