Počet příspěvků u anonymů?

21848
21.1.13 19:58

Počet příspěvků u anonymů?

Zdravím, vzhledem k neustále se objevujícím ‚zvláštním‘ diskuzim, které kolikrát vypadají, že si zakladatel (samozřejmě anonymní) dělá srandu, by mě zajímalo, jestli neuvažujete o nějakým zobrazování ‚hodnosti‘ (alespoň) u zakládajícího anonyma. Myslím to tak, že by se pod ‚Anonymní‘ objevilo např. Stálice, nebo třeba ‚Méně než 5 příspěvků‘, ‚6-50 př.‘, ‚51-200 př.‘, ‚Více než 200 př.‘. Možná je to jen moje paranoia, že se to tu množí příspěvky na pobouření a ještě anonymně, možná ne :nevim: Snad je dotaz pochopitelný, píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
21.1.13 19:59

@Seizdra já tě teda vůbec nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.1.13 20:00
@berry4 píše:

já jo :-D :-D a přijde mi to jako dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 20:01

@Seizdra
Dobry napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Zajímavý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

A ještě mě napadá - rozlišení anonymního zakladatele v pokračující diskuzi? Pokud je nějaký téma hodně osobní, anonymy se to jen hemží a já osobně v tom pak hrozně plavu :oops: Samozřejmě netuším, jak moc by tyhle věci byly náročný po IT stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.1.13 20:02

@Januliiik to jako jestli jsem podle počtu příspěvků „hodna“ psát jako anonym? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 20:04
@Seizdra píše:
A ještě mě napadá - rozlišení anonymního zakladatele v pokračující diskuzi? Pokud je nějaký téma hodně osobní, anonymy se to jen hemží a já osobně v tom pak hrozně plavu :oops: Samozřejmě netuším, jak moc by tyhle věci byly náročný po IT stránce.

Taky dobry napad. Clovek v tom ma potom bugr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 20:04
@berry4 píše:

Já taky ne :D

• Citovat
  • Upravit
21848
21.1.13 20:05
@berry4 píše:
@Januliiik to jako jestli jsem podle počtu příspěvků „hodna“ psát jako anonym? ;)

Na čem fičiš? 8o :mrgreen: prostě pokud si založíš účet a napíšeš hned anonymně dotaz na velikost penisu, např., objeví se pod nápisem anonym ‚méně než 5 příspěvků‘ a většině bude jasný, o co jde. Kdežto když založíš takový téma ty, s 15 tisíci příspěvky a jako anonym, objevilo by se třeba ‚více než 200př‘, což znamená, že tu nejsi nová a nějakou dobu tu jsi, tedy je menší pravděpodobnost, že si z nás děláš p.del :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 20:06
@berry4 píše:

nápodobně

• Citovat
  • Upravit
14637
21.1.13 20:07

To je hodně dobrý nápad! :potlesk:
Možná toho prvního anonyma označit třeba hvězdičkou, nebo něčím, nebo by se místo Anonymní zobrazilo Zakladatel, nebo něco. Věřím, že to tak nastavit půjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.1.13 20:08

Taky mě ty anonymní diskuze štvou, někdy je hned na první pohled jasný, že tam něco nehraje. Zajímavý je, že chodějí tak nějak tématické vlny, teď mi přijde, že bylo nějak víc diskuzí na téma „nevím, s kým jsem těhotná“, před nějakou dobou zase „je mi 16 (15,14) a jsem těhotná“
Ale myslím, že to nic moc neřeší. Holt někdy si radši sednout na ruce, zavřít to a jít si přečíst něco jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.1.13 20:10
@Litta píše:
To je hodně dobrý nápad! :potlesk:
Možná toho prvního anonyma označit třeba hvězdičkou, nebo něčím, nebo by se místo Anonymní zobrazilo Zakladatel, nebo něco. Věřím, že to tak nastavit půjde. ;)

No třeba, mě třeba napadlo, že by byl tučně a kurzívou, nebo nějakou barvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová