Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč nevidím fotky u nových témat? Fotka tam je, očividně ji ostatní vidí, ale já ne ![]()
Zdravím,
od kdy se fotky nezobrazují? Jaký používáš pohlížeč?
Doporučuji F5, když se neobjeví ani po aktualizaci, zkus se podívat v jiném prohlížeči.
Monika
F5 nefunguje, od včera. Prostě ostatní diskutují, tudíž fotky vidí, já ne
Používám firefox
Já nechci jinej, to ty fotky oželím
Ale nevidím je jen u založených témat od zakladatele, normálně v diskuzi je vidím, jen zakladatelovi ne
Pošleš prosím ještě screen shot daného příspěvku, kde jsou podle všeho fotky, ale ty je nevidíš?
Monika
Vy jste mi téma kde byla, ale pro mě nebyla fotka smazaly a druhé jsem nenašla, ale teď nejdou fotky vůbec přidávat? proč? Zasekne se fotka na nějakých 93-95% a konec. Tady uživatelka fotku přidala, ve fotkách v tématu je vidět, u ní ne a otevřít nejde. A já ji prostě nevložím nijak, ale všimla jsem si, že jedna uživatelka dneska foto vložila, tak proč to někomu nejde?
Děkuji za pomoooc
https://www.emimino.cz/…ndru-137372/ tady je ve fotoalbu tématu, ale když se na ni klikne, neexistuje
@monika32 zkusila jsem změnit prohlížeč a fotka vložit šla, teď jsem zpátky na firefoxu a opět nic ![]()
@Kubajzník píše:
@monika32 zkusila jsem změnit prohlížeč a fotka vložit šla, teď jsem zpátky na firefoxu a opět nic
Už jdou ![]()
Omlouváme se za chyby, z důvodů změn na serveru nešlo dnes vkládat fotky a současně nešly některé zobrazit.
Nyní by již mělo být v pořádku, pokud někomu stále něco nefunguje, napište prosím.
Díky za pochopení.
Admin
Dobry den, mne nejde zmenit fotka na profilu ditete. nahraju fotku, ulozim, ale stale je tam ta stara, i kdyz aktualizuji. co delam spatne?
Zdravím,
obvykle stačí F5 nebo počkat do druhého dne, objeví se. Nebo bych zkusila jiný prohlížeč. Pokud se ani zítra fotka nezmění, pošli SZ s fotkou, kterou chceš nahrát.
Monika
@admin ja se to snazim zmenit uz pres 2 tydny a nic, zkousela jsem to aspon 10×. proc to nejde? prohlizec mam google chrom, nic lepsiho snad ani neni. fotku posilam SZ.
Vyřešili jsme. Pro rychlejší komunikaci doporučuji SZ. ![]()
Monika