Zklamání z eMimina

7
21.1.13 16:48

zklamání emimina

Zdravím dámy,
chtěla jsme se s vámi podělit o zklámání ze stránky emimino ikdyž jsem prozatím byla touto stránkou nadšená. Mám nějaké osobní problémy a když to bylo nejhorší tak jsem se rozhodla, že konečně napíšu svůj deníček (chystala jsem se na něj už dlouho)asi víte jaké to je když máte depresi a chcete se z ní vypsat, píšete dlouhý a hodně osobní deníček, snažíte se všude dělat správné čárky a háčky, i odstavce a pak čekáte a doufáte, že vám deníček vyjde a tady na emiminu se najde nějaká uživatelka která má stejný problém nebo alespoň podobný nebo vám někdo nějak poradí..jaké je ale překvapení když vám po 3 dnech od odeslání přijde vzkaz od admina ať si deníček přepíšete, že nemáte správné odstavce atd..(já myslela, že když se nějaký takový problém vyskytne tak od toho tady jsou aby to poopravili)myslím, že můj deníček nebyl napsaný špatně omlouvám se ale už jsem tady četla i horší s hroznýma chybama..já jsem svůj deníček psala srdcem nikde jsem si ho nepsala na nečisto psala jsem ho přímo a tak ho přepisovat rozhodně nebudu nebyl by už nikdy takový jaký jsem ho napsala původně! teď čekám, že mě z emimina vyhodí za nevhodné chování pokud mi vůbec dovolí tuto diskusi..jsem jediná s tímto problémem nebo už se vám to někomu stalo??díky za váš čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
21.1.13 16:53

Pokud to nebyl provokativní deníček, tak admini nemají důvod ho zatrhnout. Takže tam asi bude jinej problém, ne? Jinak ne, nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
21.1.13 16:53

Tak jako narovinu, je to soukromy server a oni nemaji povinnost ti ho zverejnovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 16:54

Nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 16:54

@Seizdra To by ji ale asi napsali ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.13 16:55

V deníčku nebyly žádné sprosté slova, urážky ani jiné věci co by mohly vadit..byl to normální můj osobní deníček jakých je tady spousty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.1.13 16:56

@odsouzena
Tak ho přepiš, ne? TO snad není taková práce.
Nebo mi ho pošli do SZ, Ti to upravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.1.13 16:57

Nestalo, nikdy. Akorat jednou, ale to bylo hned na zacatku, kdyz jsem nevedela, ze maji byt i hacky a carky :oops: :lol: To se mi nejak nezda, ze by to admin zatrhl, kdyz jsi vsechno mela v pohode, jen ty odstavce ne, to je kravina ja taky pisu bez odstavcu kolikrat :think: Nebyl spis nejak extra provokativni, nebo neco :think:

• Citovat
  • Upravit
24292
21.1.13 16:57

Možná to bude proto, že číst větu na 14 řádek je pro některé uživatelky náročné, tak admin chtěl, abys udělala věty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.1.13 16:58
@Baba píše:
@odsouzena
Tak ho přepiš, ne? TO snad není taková práce.
Nebo mi ho pošli do SZ, Ti to upravím :D
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.1.13 17:00

Nebo ho dej sem, my si ho přečteme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.1.13 17:00
@Seizdra píše: :palec: :mrgreen:

Se nesměj, vyfasuješ polovinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.1.13 17:01
@Baba píše:
Se nesměj, vyfasuješ polovinu :D

Ach joooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.13 17:03

Napsali mi, že se jím zdá nepřehledný..mě příjde naprosto normálí z češtiny jsem vždy mívala max 2 a slohovky za 1 tak si nemyslím, že bych tam měla takové nepřehlednosti. Stravila jsem nad ním večer a teď když bych to měla přepisovat už by to bylo jiné než takové jaké jsem to napsala ten večer..A už by to pro mě nemělo tu cenu k vůli čemu jsem to psala tehdy..asi prostě neměl můj deníček vyjít no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
21.1.13 17:03

Moc tomu nerozumím, protože kolikrát se tu objeví deníčky se spoustou pravopisných chyb, navíc třeba bez odstavců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová