Početí dvojčat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
5.3.17 22:32

@pe-terka nene to mizejici odeslo samo a druhe ve 13tt jsem musela pod narkozu na cisteni, to biochemko sem dostala prasky na vyvolani ms a odeslo to s ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.17 22:35

@pe-terka Ale kdepak. Však jsem byla vyplašená víc než dost ;) Naštěstí měli kluci rozum a dotáhli jsme to doma až do konce :) Ale vím, že i ta jednovaječná bez přepážky bych nedala. Nemohla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:49
@fragola píše:
@pe-terka Ale kdepak. Však jsem byla vyplašená víc než dost ;) Naštěstí měli kluci rozum a dotáhli jsme to doma až do konce :)Ale vím, že i ta jednovaječná bez přepážky bych nedala. Nemohla bych.

já bych to asi měla podobně. U těch jednovajek tu volbu stejně ani nemáš - bud obě nebo žádné. Mě nejvíc sedí fatalistický přístup - nechat to na přírodě. Ale strach bych měla, hroznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:51
@Lilikaspi píše:
@pe-terka nene to mizejici odeslo samo a druhe ve 13tt jsem musela pod narkozu na cisteni, to biochemko sem dostala prasky na vyvolani ms a odeslo to s ms

budu ti držet pěsti, at je to tentokrát v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.3.17 23:01

No, moje pozdni rodicovstvi mi nebylo nijak moc vytykano, myslim, ze gynekologove si uz zvykli.

Behem tehotenstvi jsem gynekologa menila. Duvodu jsem mela vice, ale ten prvni me nakrknul. Na zacatku tehotenstvi jsem mela hematomy v deloze a on tak flegmaticky a naprosto v pohode opakovane rikal, ze je az 40% sance, ze to odejde… v mem veku, ze ano. Ted nevim, jestli to rikal proto, ze nesouhlasi s pozdnim materstvim, nebo jestli je jen tak neempaticky blb.

Tak jsem zmenila gynekologa a kdyz jsem byla u nej v ordinaci poprve, tak jsem naznacila, ze menim gynekologa pro neempaticke jednani s pacietkou (cili se mnou) a on si to asi nejak spatne vylozil a zacal me ujistovat, ze mit dite v mem veku je ted naprosto normalni.

Aha… tak kdyz je to tak normalni, tak proc to rika?

No nic, v tomto smeru jsem jako z teflonu, at si mysli kazdy co chce, klidne dam jeste jedno pred 40citkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 23:03

@pe-terka dekujeme potrebuje drzet palecky, kazdy palec se pocita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.17 23:20
@pe-terka píše:
já bych to asi měla podobně. U těch jednovajek tu volbu stejně ani nemáš - bud obě nebo žádné. Mě nejvíc sedí fatalistický přístup - nechat to na přírodě. Ale strach bych měla, hroznej.

Však já vím, na to se už dost známe ;) Ale i tak jsem ráda, že se nám děti nadělily tak, jak se nadělily. Bylo to méně komplikované :) Vím, že jiná varianta by pro nás byla masakr, ale současně vím, že bychom to museli dát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.3.17 16:42
@fragola píše:
Však já vím, na to se už dost známe ;) Ale i tak jsem ráda, že se nám děti nadělily tak, jak se nadělily. Bylo to méně komplikované :) Vím, že jiná varianta by pro nás byla masakr, ale současně vím, že bychom to museli dát ;)
:D Ty jsi prostě legenda. :D I když tě (vás) naprosto chápu. Ještě bych si dal taky říct ale věk neokecáš. :lol: 8) U nás je to (dvojčata) vodou. Mám to ověřené na sobě a dvou kamarádech (napili se a mají taky dvojčata). ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí