Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pe-terka nene to mizejici odeslo samo a druhe ve 13tt jsem musela pod narkozu na cisteni, to biochemko sem dostala prasky na vyvolani ms a odeslo to s ms
@pe-terka Ale kdepak. Však jsem byla vyplašená víc než dost
Naštěstí měli kluci rozum a dotáhli jsme to doma až do konce
Ale vím, že i ta jednovaječná bez přepážky bych nedala. Nemohla bych.
@fragola píše:
@pe-terka Ale kdepak. Však jsem byla vyplašená víc než dostNaštěstí měli kluci rozum a dotáhli jsme to doma až do konce
Ale vím, že i ta jednovaječná bez přepážky bych nedala. Nemohla bych.
já bych to asi měla podobně. U těch jednovajek tu volbu stejně ani nemáš - bud obě nebo žádné. Mě nejvíc sedí fatalistický přístup - nechat to na přírodě. Ale strach bych měla, hroznej.
@Lilikaspi píše:
@pe-terka nene to mizejici odeslo samo a druhe ve 13tt jsem musela pod narkozu na cisteni, to biochemko sem dostala prasky na vyvolani ms a odeslo to s ms
budu ti držet pěsti, at je to tentokrát v pořádku ![]()
No, moje pozdni rodicovstvi mi nebylo nijak moc vytykano, myslim, ze gynekologove si uz zvykli.
Behem tehotenstvi jsem gynekologa menila. Duvodu jsem mela vice, ale ten prvni me nakrknul. Na zacatku tehotenstvi jsem mela hematomy v deloze a on tak flegmaticky a naprosto v pohode opakovane rikal, ze je az 40% sance, ze to odejde… v mem veku, ze ano. Ted nevim, jestli to rikal proto, ze nesouhlasi s pozdnim materstvim, nebo jestli je jen tak neempaticky blb.
Tak jsem zmenila gynekologa a kdyz jsem byla u nej v ordinaci poprve, tak jsem naznacila, ze menim gynekologa pro neempaticke jednani s pacietkou (cili se mnou) a on si to asi nejak spatne vylozil a zacal me ujistovat, ze mit dite v mem veku je ted naprosto normalni.
Aha… tak kdyz je to tak normalni, tak proc to rika?
No nic, v tomto smeru jsem jako z teflonu, at si mysli kazdy co chce, klidne dam jeste jedno pred 40citkou.
@pe-terka dekujeme potrebuje drzet palecky, kazdy palec se pocita
@pe-terka píše:
já bych to asi měla podobně. U těch jednovajek tu volbu stejně ani nemáš - bud obě nebo žádné. Mě nejvíc sedí fatalistický přístup - nechat to na přírodě. Ale strach bych měla, hroznej.
Však já vím, na to se už dost známe
Ale i tak jsem ráda, že se nám děti nadělily tak, jak se nadělily. Bylo to méně komplikované
Vím, že jiná varianta by pro nás byla masakr, ale současně vím, že bychom to museli dát ![]()
@fragola píše:
Však já vím, na to se už dost známeAle i tak jsem ráda, že se nám děti nadělily tak, jak se nadělily. Bylo to méně komplikované
Vím, že jiná varianta by pro nás byla masakr, ale současně vím, že bychom to museli dát