Pochlubte se kuchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16245
4.10.11 13:32

Taky souhlasim. Supliky misto skrinek na hrnce jsou parada. Mame dva velike plus jeste rohovou skrinku s tim otacecim kolotocem. Ale do te davam veci, ktere nepouzivame moc casto. Neni nad ty supliky s plnovysuvy :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
4.10.11 13:33

My máme domeček ve venkovském stylu, tak i tu kuchyň se snažím ladit do dřeva. :palec: Teď jsme k tomu položili s manžou plovoučku imitace dřevěné podlahy. Jo a to vepředu je barový pult a na něm je teď ještě nalepená deska jako na lince. :pankac: A vpravo budou vestavné spotřebiče - trouba a mikrovlnka, myčka je plně integrovaná s dvířky jako linka a desku mám indukční. Na někoho je to málo moderní, ale mně se líbí, jsem z ní nadšená (asi nejvíc v celém domě mě bere kuchyň :oops: ) :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: A na ty kabely právě googlim zářivky. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.10.11 13:39

Můj výmysl.....šámpáňo a antracit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
4.10.11 13:41

se vsadím,že vás ted půlka uklízí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
4.10.11 13:43

Tu můj návrh, ještě před pořádným zabydlením. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
4.10.11 13:45

holky není ještě dodělaná chbí dvířka u těch horních skříněk a ještě není nad barem tyč a poličky ale mám tuhle a vybírala a vymýšlela jsem já :)
Olísek tam zrovna rabuje:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.10.11 13:51

Já mám o dost jiný styl jako vy,nebyla dodělaná ještě tak to vypadá blbě,a ted mám v ní útulno.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.10.11 13:53

Ještě jedna,ted máme už nový sporák.

• Citovat
  • Upravit
1249
4.10.11 13:53

taky si střádám střípky do kuchyně,v reálu bude až tak za 4 roky :cry: jsou tu pěkné kousky,ale moje to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.10.11 13:54

moje malinká kuchyn :mrgreen: zatím bydlíme v bytě takže jsme nemely moc prostoru, ale já jsem s výsledkem naprosto spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
4.10.11 13:56

bříza + ledová modrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.10.11 13:59

Tak a fotky se mi neukázaly,nevím teda proč.

• Citovat
  • Upravit
2673
4.10.11 14:03

Teda přijdu si jak exot :-( Takový krásný kuchyně.Mě se ta moje nelíbí,přijde mi neutulná.Sice se stěhujem do domečku,ale musí ještě chvíli sloužit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
4.10.11 14:09

Ahoj holky, nám dovezou kuchyň teprve v pátek, ale přikládám alespoň přibližný vzhled kuchyně, jakou budeme mít, bude trochu odlišná, protože ji děláme na míru, ale bude ve stejné barvě a do L, stejně jako na obrázku (zdroj: Maxxx kuchyně).

Spotřebiče (digestoř, trouba, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka a lednice) budeme mít většinou od Elektrolux a kromě ledničky vše vestavěné.

Pracovní desku máme vybraný černou žulu s kousky slídy.

Ještě zvažujeme jaký dáme obklad, já jsem pro malé červené kachličky, přítel chce bílý mramor. Uvidíme, až bude kuchyň stát.

Jinak jídelnu máme laděnou do bílo (stůl a dvě židle) černo (4 židle) vínova (1 zeď a doplňky), tak si myslím, že by k tomu červené kachličky ladily. Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.10.11 14:10
Liduš88 píše:
Teda přijdu si jak exot :-( Takový krásný kuchyně.Mě se ta moje nelíbí,přijde mi neutulná.Sice se stěhujem do domečku,ale musí ještě chvíli sloužit tam.

Mě se moje taky nelíbí, je stará, komunistická, po původních majitelích bytu. Postupně rekonstruujeme byt, takže nejsou prachy na výměnu něčeho co je funkční. Počítám že tak do 5ti let se buď ostěhujeme anebo budeme dělat novou. Fotku té hrůzy raději nezveřejňuju :))

Příspěvek upraven 04.10.11 v 14:12

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný