Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky souhlasim. Supliky misto skrinek na hrnce jsou parada. Mame dva velike plus jeste rohovou skrinku s tim otacecim kolotocem. Ale do te davam veci, ktere nepouzivame moc casto. Neni nad ty supliky s plnovysuvy
![]()
My máme domeček ve venkovském stylu, tak i tu kuchyň se snažím ladit do dřeva.
Teď jsme k tomu položili s manžou plovoučku imitace dřevěné podlahy. Jo a to vepředu je barový pult a na něm je teď ještě nalepená deska jako na lince.
A vpravo budou vestavné spotřebiče - trouba a mikrovlnka, myčka je plně integrovaná s dvířky jako linka a desku mám indukční. Na někoho je to málo moderní, ale mně se líbí, jsem z ní nadšená (asi nejvíc v celém domě mě bere kuchyň
)
A na ty kabely právě googlim zářivky. ![]()
holky není ještě dodělaná chbí dvířka u těch horních skříněk a ještě není nad barem tyč a poličky ale mám tuhle a vybírala a vymýšlela jsem já ![]()
Olísek tam zrovna rabuje:D
Já mám o dost jiný styl jako vy,nebyla dodělaná ještě tak to vypadá blbě,a ted mám v ní útulno.
taky si střádám střípky do kuchyně,v reálu bude až tak za 4 roky
jsou tu pěkné kousky,ale moje to není..
moje malinká kuchyn
zatím bydlíme v bytě takže jsme nemely moc prostoru, ale já jsem s výsledkem naprosto spokojená ![]()
Teda přijdu si jak exot
Takový krásný kuchyně.Mě se ta moje nelíbí,přijde mi neutulná.Sice se stěhujem do domečku,ale musí ještě chvíli sloužit tam.
Ahoj holky, nám dovezou kuchyň teprve v pátek, ale přikládám alespoň přibližný vzhled kuchyně, jakou budeme mít, bude trochu odlišná, protože ji děláme na míru, ale bude ve stejné barvě a do L, stejně jako na obrázku (zdroj: Maxxx kuchyně).
Spotřebiče (digestoř, trouba, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka a lednice) budeme mít většinou od Elektrolux a kromě ledničky vše vestavěné.
Pracovní desku máme vybraný černou žulu s kousky slídy.
Ještě zvažujeme jaký dáme obklad, já jsem pro malé červené kachličky, přítel chce bílý mramor. Uvidíme, až bude kuchyň stát.
Jinak jídelnu máme laděnou do bílo (stůl a dvě židle) černo (4 židle) vínova (1 zeď a doplňky), tak si myslím, že by k tomu červené kachličky ladily. Uvidíme ![]()
Liduš88 píše:
Teda přijdu si jak exotTakový krásný kuchyně.Mě se ta moje nelíbí,přijde mi neutulná.Sice se stěhujem do domečku,ale musí ještě chvíli sloužit tam.
Mě se moje taky nelíbí, je stará, komunistická, po původních majitelích bytu. Postupně rekonstruujeme byt, takže nejsou prachy na výměnu něčeho co je funkční. Počítám že tak do 5ti let se buď ostěhujeme anebo budeme dělat novou. Fotku té hrůzy raději nezveřejňuju ![]()
Příspěvek upraven 04.10.11 v 14:12