Čím vyčistit sklokeramickou varnou desku

993
3.10.11 14:06

Čím vyčistit sklokeramickou varnou desku

Holky nemáte dobrou radu na vyčištění sklokeramické varné desky? Vždycky se mi podařila krásně vyčisti i vycáknutý olej, ale včera mi ho tam vycáklo trochu víc nejde mi to dolu. Někde jsem vyčetla, že zabírá prášek do myčky s vodou a nechat chvíli působit, jenže taky nezabralo. Tak nevim co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
3.10.11 14:18

Já používám Mefisto.

http://www.produm.eu/…-ml-druchema?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.10.11 14:18

ja používám tekutý práek z dm něco jako cif a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.10.11 14:19

buď klasický ciff, a nebo žiletkou, někdy to vemu i drátěnkou, když se mi tam něco připeče, dřív sem se bála že si to poškrábu ale tenhle povrch(teda aspoň u mý desky) asi poškrábat ani nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
3.10.11 14:27

http://www.eurona.cz/…desek-250-ml?…

Muze se zdat drahy, ale je to koncentrat, staci pouzit troska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
3.10.11 14:32

A máte to holky vyzkoušené i na připálený olej? Protože třeba když mi vytečou brambory tak to je oproti oleji hračka.
Jolynko - a kde se to dá sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.10.11 14:34

já vím že ciffem sem vždycky i připálený olej vyčistila, a když mi tam něco zůstane tak vemu žiletku a seškrábnu to… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.10.11 14:35
mína77 píše:
A máte to holky vyzkoušené i na připálený olej? Protože třeba když mi vytečou brambory tak to je oproti oleji hračka.
Jolynko - a kde se to dá sehnat?

Já to mám vyzkoušené na všechno. když totiž začnou vařit dvě starší dcery, tak je to takovej masakr, že se mi chce občas brečet… :mrgreen:
jenom to nastříkám, nechám působit a houbičkou setřu a je to jako zrcadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.10.11 14:49

Tak ja to delam ziletkou,ale pod vodou,nesmi to byt na sucho nebo to poskrabes_

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
3.10.11 15:15

Tak jsem vyzkoušela Cif, bylo to jediné z toho co radíte, co mám doma. A byla jsem překvapená jak to šlo, jen ne úplně. Malinko tam ještě zůstalo, pak na to pošlu manžela. Vycáklo mi tam toho fakt dost a já si toho nevšimla, takže jsem z vesela smažila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.10.11 15:19
:palec:
kacerval píše:
Tak ja to delam ziletkou,ale pod vodou,nesmi to byt na sucho nebo to poskrabes_
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 15:32

ja pouzivam cistic na sklokeramicke desky z DM drogerie(znacka myslim denkmit),stoji asi 40kc a je super,jde s nim vse vycistit a jeste tam necha takovou ochrannou vrstvu. taky tam maji cistic na nerez a odstranovac vodniho kamene-taky mam vyzkousene a dobre:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.10.11 18:48

Taky používám ten čistič s Dm a jsem spokojená, stejně tak čistič na nerez na dřezy :palec:

• Citovat
  • Upravit
13046
4.10.11 09:57

jj je fakt že já si ve výrobcích od Dm libuji, jak kosmetiku tak prací a mycí prostředky mají výborné, kvalitní a cenově naprosto bezkonkurenční .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
4.10.11 12:05

čistič od HG na sklokeramické desky a jde to parádně, postříkám nechám chvilku a je jako nová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný