Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim vas, kde se kupuji takove ty blbinky do detskeho pokojiku? obrazky, dekorace na zdi atd.
Ahojky, budeme dělat novou kuchyn tak bych chtěla oživit tuhle diskuzi, kdyby se chtěl ještě někdo připojit s jeho kuchyní ![]()
@onajeblond
Pripojuji
Truhlari z Ceske Lipy na miru, muj navrh s nutnosti integrovaneho stolu kvuli rozdilne vysce podlah kuchyn/obyvak.
Těsně po dokončení (pán na fotce je montér). Je to Nobilie braná z KIKA (za nás super spolupráce - dodání za 5 týdnů, instalace bez problému). Máme ji ani ne 2 měsíce, ale jsem s ní zatím max spokojená.
Ahoj ![]()
Tak já udělám malou reklamu pro Ikeu
První fotka je dnešní, je to kuchyně mojí maminky. Ještě vlevo u mikrovlnky budou dvě poličky, které zatím stojí opřené vedle linky. To až se zase podaří zlanařit nějakýho chlapa s vrtačkou!
Druhé foto/koláž je naše kuchyňka ![]()
Taky IKEA, par dni po dokončení. Máme rok a zatím spokojenost.
Já mám teď novou kuchyň v paneláku. Zítra ji snad dodelame. Máme černý drez a je superni
@onajeblond Zajdi na www.modrastrecha.cz tam je inspirace až až. Já mám kuchyň Ikea bílý lesk a je 3,5 měsíce ve stádiu dodělávek, ale až bude, tak bude boží! ![]()
@PetraJ www.f-interier.cz
Delala mi i prvni kuchyn, dost obdobnou a velka spokojenost. Obe dve jsou lakovane, u teto deska z technistonu. Ale vsechno jsem si o ni omlatila a ustipala
A se dvema detma po stehovani radsi sahla po klasice
Dodelat se da vzdycky.
@Lucie.P84 - díky, kouknu na to. Až budu mít zbytečných sto tisíc, tak si taky nechám konečně udělat novou linku.
Mámě dělal kuchyň Kruliš a taky pěkný, je spokojená.